Binnenkort krijg ik een katertje in huis, en natuurlijk wil ik dat hij zich bij me thuis gaat voelen. Deze webshop biedt hele mooie selectie van katten benodigdheden en inspiratie qua mooie merken... Ver más
La empresa ha respondido
Catnip speeltjes besteld voor mijn twee katers. Groot succes! Snelle verzending, items als getoond op de site, goede kwaliteit en snelle verzending. Fijne betrouwbare en webshop, zal er zeker vaker be... Ver más
La empresa ha respondido
Goed advies, duidelijke toelichting en catcetera denkt mee in alternatieven. Daarnaast was de verzending snel en netjes. Daarnaast zijn de twee katten van 13, als kittens zo enthousiast over de pu... Ver más
Mijn eerste purr hengel kocht ik bij de kattenlkiniek, helaas waren ze uitverkocht toen ik nog een wilde kopen. De assistente was zo vriendelijk om me op jullie webshop te attenderen. Ik bestelde he... Ver más
Catcetera is een webshop voor katten(eigenaren). We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten én kennis van kattengedrag zodat we je goed kunnen adviseren.
Onderlangs 3, 8242RL, Lelystad, Holanda
Snelle levering en een klein kado als verrassing
Snel besteld en geleverd, en vooral ruime keuze voor onze Sibeer van dingen die ergens anders niet te vinden zijn.
Super mooie verhoogde bakjes voor Tommie ontvangen! Hij kan nu veel comfortabeler eten en de service was ook top. ⭐⭐⭐⭐⭐

Respuesta de Catcetera
Zeer snelle reactie op vragen en snelle levering zodat alles op tijd was aangekomen❤️.

Respuesta de Catcetera
Het was makkelijk te bestellen, alleen niet de volgende dag geleverd, maar de dag erna.

Respuesta de Catcetera
Catnip speeltjes besteld voor mijn twee katers. Groot succes! Snelle verzending, items als getoond op de site, goede kwaliteit en snelle verzending. Fijne betrouwbare en webshop, zal er zeker vaker bestellen.

Respuesta de Catcetera
De fontein was snel geleverd en (niet onbelangrijk) zonder schade. Ook de prijs en de beschikbaarheid van de fontein en toebehoren zijn goed.

Respuesta de Catcetera
Prima levering met leuk extra speeltje voor onze kat.

Respuesta de Catcetera
Super blij met mijn bestelling en correct afgehandeld.

Respuesta de Catcetera
Super snelle service altijd. Levert wat je besteld en je krijgt altijd een kleinigheidje erbij

Wonderful product,fast delivery
Fully satisfied
Thanks

Respuesta de Catcetera
Met liefde ingepakt. Mooi artikel. De katten waren gelijk erg enthousiast en wij ook! Super lief die extra speeltjes erbij en een mooi kaartje. Ook belangrijk: snelle levering. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Respuesta de Catcetera
Más información sobre otros tipos de reseñas.