1 week and still nothing received... . The shipment was made via bpost on strike for a long time. Contact taken with catcheck and no solution, you just have to wait. Tell that to my cats who fill... Ver más
La empresa ha respondido
Goede kattebakvulling geen geur en ontlasting direct uitgedroogd zodat ze heel gemakkelijk op te scheppen keen kleiblokken vol urine meer geen amoniacgeur meer je ruikt echt niks meer . Is ook ideaal... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb zoals aangeraden de korrels vermengd met de "oude" korrels. Toen dat goed ging, ben ik volledig overgegaan, zonder problemen.
La empresa ha respondido
Op basis van de informatie en reviews besteld. Binnen een paar dagen al binnen. Gebruik t nu ongeveer een week en tot op heden dik tevreden. De katten hebben t meteen gebruikt. Fijne is de kleur indic... Ver más
La empresa ha respondido
CatCheck biedt innovatieve oplossingen voor kattengezondheid, zoals Health Signal, een slimme kattenbakvulling die gezondheidsproblemen detecteert door kleurverandering. We bieden hoogwaardige producten en maandelijkse bezorging, zodat je altijd zorgeloos voor je kat kunt zorgen.
Hygiëne, comfort en inzicht in één slimme kattenbakvulling.

Nieuwesluisweg 184, 3197KV, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wow, the color changes to blue after 5 days and i went to the vet and he saw that my cat had urinary issues
Door een vriendin aangeraden en nu snap ik waarom! Wat een fijn product. Geen vervelende geuren meer in de kattenbak en geruststelling dat mijn kat in goede gezondheid is. Na eenmalige aankoop, ben ik gegaan voor een abonnement. Ik wil nooit meer iets anders… en mijn kat ook niet haha.
Werkt goed, ruikt fris. Mijn kat is gezond, dus blij.
Geen geur meer uit mijn kattenbak. Heb van alles geprobeerd maar deze werkt het beste
Eerste maal gebruikt geweldig product stuift niet, ruikt niet en een zak is genoeg voor een maand !!! Erg goed.
Gezien via facebook, gelijk geprobeerd. Ziet er leuk uit en top spul. Vaste klant erbij.
Ik kwam via Teun bij dit product, maar ik wil inmiddels niet meer zonder! Gezondheid van mijn kat is een zekerheid, maar daarbij ook goede kwaliteit waardoor het een keer normaal ruikt in huis.
Is de investering meer dan waard!
Oh en een goede service, geen kattige mensen
Dankzij CatCheck ontdekte ik op tijd dat er iets mis was met mijn kat. De kleurverandering in de kattenbak waarschuwde me, en de dierenarts bevestigde een beginnend probleem. Door snelle behandeling is mijn kat nu weer gezond. Ik ben zo blij dat ik dit product heb gebruikt, een echte lifesaver!
Top product! Geen vieze geurtjes meer, geen rotzooi in huis en goed te zien wanneer er iets niet in orde is met de katjes
Ik ben ontzettend blij met Catcheck! Het is een geweldige manier om de gezondheid van mijn kat goed in de gaten te houden. Dankzij de duidelijke en gebruiksvriendelijke functies kan ik gemakkelijk belangrijke informatie over mijn kat’s gezondheid checken en bijhouden. Het geeft me enorm veel geruststelling om te weten dat ik mogelijke problemen snel kan signaleren en mijn kat de beste zorg kan bieden. Het is echt een must-have voor elke kattenliefhebber die het welzijn van hun huisdier serieus neemt. Absoluut een aanrader!
Erg blij met dit product. Ik snapte iets niet goed over de kleuren dus contact gehad met de klantenservice. Top geholpen. Mijn kat is ook blij en ik heb een schoon huis en een gezonde kat.
Mooi en goed product! Hoe bijzonder is het dat ik aan de hand van het grit kan zien hoe het met de gezondheid van mijn britse korthaar gaat! Zij is er ook blij mee. Top!
Más información sobre otros tipos de reseñas.