Yogarejsen med Cathrine til Færøerne er magisk på alle planer. Jeg nød hvert et sekund!! Yogaen, vandreturen, spa’en, maden, den rå natur. Skøn og unik kombi. Afsted med dig ;-)
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig flotte bøger. De er delt godt og overskueligt op og der er virkelig gode billeder i. Jeg ser frem til at læse begge bøger og komme dybere i yoga universitet.
Jeg har yoga appen og bruger den dagligt. Det er nogle fantastiske videoer og vejledningen er god og tilpas. Den kan anbefale, ligemeget hvilket niveau man er på. Til oktober skal på yogarejse til Bal... Ver más
Lige hjemvendt fra en fantastisk tur til Sri Lanka. Fantastisk hotel med den flotteste udsigt til havet. Skønne værelser, dejlig pool område og lækker mad i restauranten og det mest venlige personale.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Profesor/a de yoga
- Agencia de excursiones
- Agencia de viajes deportivos
- Centro de fitness
- Centro de retiros de yoga
- Operador de excursiones
Escrito por la empresa
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Información de contacto
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Dinamarca
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skønt retreat og fantastisk yogalærer
Jeg havde en skøn til ril Sri Lanka på ayurveda retreat.
Lækkert hotel, skøn yoga to gange om dagen med fantastiske Stinna og en ayurvedisk behandling hver dag. Det var en god forsmag på, ayurveda er og en luksus udgave. Kan anbefales.

Respuesta de Cathrine Yoga
App'en er i sig selv god
App'en er i sig selv god, men søgefunktionen kan godt forbedres, da det nogle gange sker, når man søger, at det man søger efter ikke kommer frem.
Derudover ville det være rigtig rart, hvis app'en selv lukkede ned efter eksempelvis 5 minutters inaktivitet, for når jeg ligger om aftenen i sengen og hører sov godt meditation og falder i søvn, så slukker telefonen ikke og app'en dræner derved batteriet fuldstændigt. Derfor mine tre stjerner.

Respuesta de Cathrine Yoga
Elsker at der er stort udvalg
Elsker at der er stort udvalg af yoga øvelser og meditation samt i forskellige længder. Ofte er hverdagen presset, så er det rart med mulighed for korte yoga øvelser på 10-15 min.

Kæmpe anbefaling af yogarejse
Jeg har været med på Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka🌴🧘🏻♀️ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne læne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spændende og lækker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertænksomhed. Turen kan klart anbefales!

Respuesta de Cathrine Yoga
Helt fantastisk app den har alt hvad…
Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humør og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

Perfekt til nybegyndere
Jeg havde aldrig prøvet yoga før, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg købte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!
Biblioteket med øvelser er KÆMPE, og der er altid noget nyt at prøve og lære. Andre roser opskrifterne, så dem skal jeg helt sikkert også prøve.
Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.
Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

Ganske enkelt fantastisk
Fantastiske programmer til træning på alle tidspunkter af døgnet.

Respuesta de Cathrine Yoga
Super dejlig yoga og sunde opskrifter
Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. Skønt med de korte seancer.

Dejlige yogasessioner
Dejlige yogasessioner, som kan passes ind i en travl hverdag :-)
Yoga der passer til mig når jeg har tid
Dejligt at kan dyrke yoga, når jeg har tid og have mulighed for mange valgmuligheder, der passer til det behov jeg har og til den tid jeg har til rådighed på det aktuelle tidspunkt. Også dejligt at der er mulighed for liveyoga.
Overskueligt og let tilgængeligt
Overskueligt og let tilgængeligt yogaunivers.
Man kan altid finde en sekevs der passer til humør, behov og tid man har til rådighed.
Kan varmt anbefale både online forløb og yogauddannelse
Det er hele pakken 👍
Virkelig godt forklaret og der er noget for hver en smag
Jeg elsker denne app. Der er forskellige slags yoga, men jeg foretrækker yin yoga og jeg kan altid finde en jeg har brug for f.eks. til ryg og skuldre, fordøjelsen eller noget helt andet. Det bedste er, at der også står tid på, så nogen gange tager jeg en på 15 min. og nogen gange i weekenden tager jeg en på 1,5 time. Det er også godt med meditationer og når jeg har lyst til at prøve noget nyt, så tilmelder jeg mig en af yogakurene. Der er også mange opskrifter. Elsker at der bliver gjort opmærksom på, at vi alle er bygget forskellige og at man skal mærke efter hvad ens krop kan.
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men det…
Jeg er ret ny hos Cathrine yoga men det jeg indtil nu har prøvet får mine bedste anbefalinger. Det er let at finde rundt i app og jeg glæder mig til at udforske yderligere.
Helt igennem godt🙏🏼
Jeg er så glad for og meget tilfreds med Cathrine Yoga😎
Både den fine, fine bog, app’en og det (foreløbig) ene retreat jeg har prøvet.
Jeg er begyndt at abonnere på Cathrines gode sessioner, og har lagt faste tider i min kalender - så er resten bare op til mig selv😅
Også fantastisk med så mange gode overskuelige madopskrifter, samlet ET sted👍
Jeg håber af hjertet, at Cathrine har mulighed for at fortsætte i mange år frem, med at give så meget videre til os, der har opdaget hende🙏🏼
Bedste og glade hilsner fra Helle
Grundig og nærværende undervisning
Grundig og nærværende undervisning, dejligt fællesskab og skønt netværk.
La experiencia Trustpilot