Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stephen en Marieke zijn lieve deskundige warme mensen. Mijn vragen over advies werden dezelfde dag nog beantwoord. Wat een service.kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Waar vind je dit nog. Dank ju... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig , accuraat , snelle en eerlijke , zeer vriendelijke advisering en overleg over hoe en wat te doen , in te nemen in een zeer , zeer moeilijke psychisch - emotionele persoonlijke situatie.... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stephan en Marieke zijn lieve, kundige en betrouwbare mensen. Ik had wat vragen over artrose in de voeten. Mijn vragen werden direkt per email beantwoord met een eerlijk en kundig advies om de C... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Servicio de fitness y nutrición

Escrito por la empresa

CBD-producten is een klein familiebedrijf dat staat voor persoonlijke aandacht en oprechte zorg. Bij ons vind je geen massaproducten, maar zorgvuldig geselecteerde natuurlijke supplementen, CBD-producten, medicinale paddenstoelen, natuurlijke supplementen en kruiden van de hoogste kwaliteit. We luisteren, denken met je mee en helpen je met advies dat écht bij jou past. Alles 100% natuurlijk, uitvoerig getest en met liefde geleverd. Voel je welkom bij onze familie en ontdek de kracht van de natuur.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stephen en Marieke zijn lieve deskundige warme mensen.
Waar vind je dit nog.
Dank jullie wel. Groetjes Emma

18 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Buitengewoon goede en deskundige service!

Stephan en Marieke bieden een buitengewoon goede service. Ik ben erg dankbaar voor hun hulp bij mijn zoektocht naar de juiste supplementen. Door mijn intolerantie voor chemische en synthetische stoffen zou het voor mij een hele puzzel zijn om zelf alles uit te zoeken, maar dankzij de hulp, deskundigheid en snelle acties van Stephan is het binnen korte tijd gelukt om de juiste en meest zuivere supplementen in huis te hebben!
En dat voor een zeer lage prijs.

29 de marzo de 2026

Goedendag Ruth,

Bedankt voor deze review. Dat doet ons echt ontzettend goed.

Bedankt ook dat je ons hierover hebt benaderd. Wij hebben dit met alle liefde voor je gedaan. Weet dat je altijd bij ons terecht kunt met vragen, als je je ervaringen wilt delen of als je samen ergens over wilt sparren.

Net dat stapje extra zetten voor onze klanten is waar onze kracht ligt als klein familiebedrijf. Dat is de intentie en energie die wij graag willen blijven doorgeven.

Bedankt en hopelijk tot snel.

Super

Lieve mensen die echt de tijd nemen om op je vraag te reageren! 🫶🏻

20 de marzo de 2026

Lieve Jessica,

Bedankt voor je mooie woorden, dat doet ons echt goed om te lezen.

We nemen graag de tijd voor mensen, dat vinden we erg belangrijk als klein familiebedrijf. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel geleverd en goed geholpen!

12 de marzo de 2026

Goedemiddag Martijn,

Bedankt voor je review en bedankt voor je vertrouwen in ons en onze producten. Dit waarderen wij enorm.

mijn positieve ervaring

Ik wilde graag mijn positieve ervaring delen.

Ik had een vraag met betrekking tot mijn vader en werd ontzettend goed geholpen.

Ik kreeg een duidelijke en uitgebreide uitleg, waardoor het voor mij veel makkelijker werd om de juiste producten te kiezen en te bestellen. Ook over de dosering kreeg ik goede en duidelijke informatie.

Deze uitgebreide service waardeer ik enorm. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer bij bedrijven. Daarnaast reageren ze ook erg snel wanneer je vragen hebt, wat echt heel fijn is.

Ik hoop natuurlijk dat de producten goed gaan helpen, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Mijn dank gaat uit naar Stephan en Marieke voor hun goede uitleg en hulp!

Mocht ik een update hebben over de producten en de werking zal ik deze ook hier delen.

9 de marzo de 2026

Lieve Linda,

Bedankt voor je geweldige review. Dit doet ons echt ontzettend goed.

Wij hopen van harte dat het snel beter gaat met je vader. Weet dat je ons altijd mag contacteren als je ons nodig hebt.

Nogmaals bedankt!

Met dankbare groet,
Stephan en Marieke van Went.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb voor mijn artrose knie de cbd…

Ik heb voor mijn artrose knie de cbd pleisters 32 stuks 64 mg per pleister ,voorheen een ander merk gebruikt,deze gekocht omdat deze langer zouden werken ,ik heb ze 2 sterren gegeven omdat de pleisters bij beweging los laten ,ik moet er mee slapen en na een paar uur is de pleister er al half af ik heb ook niet het hele pakje gebruikt ,het werkt niet bij mij .

23 de febrero de 2026

Beste Lia,

Wat jammer om uw review te lezen. We vinden het echt vervelend dat u deze ervaring heeft gehad met de pleisters.

Wij doen iedere dag ons uiterste best om mensen goed te helpen. Daarom raakt het ons als iemand niet tevreden is en wij daar vooraf geen kans hebben gekregen om mee te kijken. We hebben inmiddels meer dan 500 producten in ons assortiment en staan altijd open voor persoonlijk contact bij vragen of twijfels. In vrijwel alle gevallen komen we samen tot een oplossing.

Dat een pleister bij beweging loslaat kan te maken hebben met huidtype, plaatsing of activiteit. Daar denken wij graag in mee. Ook als een product niet het gewenste effect geeft zoeken we zonder discussie naar een passend alternatief.

Onze CBD pleisters behoren tot onze best lopende producten en veel klanten zijn hier juist erg tevreden over. Wat niet iedereen weet, is dat een pleister niet per se direct op de pijnlijke plek geplakt hoeft te worden voor de werking. Daarnaast adviseren wij om de pleister bij voorkeur op een minder bewegend lichaamsdeel te plakken, zodat deze beter blijft zitten.

Het is jammer dat u ons niet eerst even heeft benaderd. Dat had waarschijnlijk een teleurstelling kunnen voorkomen. Onze deur staat nog steeds open om dit netjes met u op te lossen.

Met Warme en Liefdevolle groet,

Pro !

Amai, dat was wel héél snel geleverd!
Had ook een vraagje waar ik snel een waardevol antwoord op kreeg.
Zal zeker nog bij jullie bestellen, dik tevreden, tot de volgende.

6 de febrero de 2026

Goedemiddag!

Bedankt voor deze fijne review, erg leuk!!

Bedankt voor uw vertrouwen in ons en onze producten en wij garanderen u dat we altijd onze best blijven doen.

Altijd goede Producten

Altijd goede Producten, snel alles verzonden met duidelijke Track en prima administratie in de vorm van duidelijk overzicht wat je besteld heeft, en zelfs nog een presentje als vaste klant!!
Groetend Jaap Rietveld

27 de enero de 2026

Beste Jaap.

Bedankt voor deze hele fijne review. Dat waarderen wij enorm.

Wat leuk om te horen dat je ons presentje kunt waarderen. Voor vaste klanten doen wij graag iets extra’s.

Dank je wel dat je er voor ons bent en voor het vertrouwen in ons en onze producten.

Stephan en Marieke

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was geraakt door de persoonlijke…

Ik was geraakt door de persoonlijke benadering en advies. In het antwoord ervoer ik een liefdevolle berltrokkenheid. Heel ondersteunend.
Er wordt snel gereageerd met een gedegen advies.

26 de enero de 2026

Lieve Els,

Dank je wel voor deze prachtige review. Dit soort reacties doen ons enorm goed en herinneren ons eraan waarom wij ooit met ons familiebedrijf zijn begonnen.

Toen mijn man ziek was door kanker stonden wij zelf aan de andere kant van de lijn. We weten hoe belangrijk het is om goed behandeld te worden en om echte persoonlijke aandacht te voelen.

Dat gevoel geven wij met liefde door aan onze klanten. Hoe druk het soms ook is, we nemen altijd de tijd om vragen zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk te beantwoorden.

Bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We bestellen al een tijd cbd pleisters…

We bestellen al een tijd cbd pleisters en altijd snel en correcte levering. De laatste keer waren we thuis en post nl beweerde van niet en levert pakket af aan postpunt. Dit laten weten aan cbd producten.nl. De zaakvoerster heeft onmiddellijk gebeld naar post nl en meer dan een uur getelefoneerd om dan te horen krijgen dat we een luie bezorger gehad hebben. Daarom hartelijk dank dat jullie zoveel moeite doen voor jullie klanten .

15 de enero de 2026

Goedemiddag Danny,

Dank je wel voor je fijne review. Dat doet ons echt ontzettend goed.

Als klein familiebedrijf balen wij soms enorm van koeriersdiensten wanneer zij hun werk niet goed uitvoeren. Marieke en ik zorgen er altijd voor dat bestellingen zo snel mogelijk worden verzonden. Toch gebeurt het helaas dat pakketten door fouten of laksheid van de bezorger te laat aankomen, bij een afhaalpunt belanden of onnodig lang onderweg zijn.

We hebben in de loop der jaren met verschillende koeriersdiensten gewerkt en ze hebben allemaal hun uitdagingen. Inmiddels hebben we gelukkig een vast contactpersoon die direct voor ons uitzoekt wat er misgaat zodra er iets gebeurt. Dat is vanuit onze kant het minste wat we kunnen doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.

Dat dit wordt gezien en gewaardeerd, en dat je ons daar ook nog 5 sterren voor geeft, maakt mijn dag helemaal goed.

Dank je wel voor je vertrouwen in ons en onze producten.

Vriendelijke en persoonlijke service

Ik had een zeer goede ervaring met Stephan en Marijke. Mijn bestelling moest naar Portugal verzonden worden. Omdat ik dat niet onmiddellijk geregeld kreeg via de website, stuurde ik een mailtje. In geen tijd kreeg ik antwoord en alles werd nog diezelfde dag verstuurd. Heel erg blij met deze service en de vriendelijke en persoonlijke benadering.

Warme groet,
Frank

7 de enero de 2026

Goedemiddag Frank,

Dit zijn berichten waar wij blij van worden! Bedankt voor je geweldige review, dat doet ons zoveel!!

Weet dat je ons altijd mag contacteren, hoe klein de vraag ook is.

Fijne dag!!

Deskundig , eerlijk , snel , warm , overleg

Waarin ik concreet maanden zeer slecht tot niet geslapen heb.
D.m.v. de supplementen en zeker ook het me gehoord en gezien voelen , slaap ik nu na twee maanden , zoals voorspeld , weer enigszins stabiel. Dank daarvoor.

5 de enero de 2026

Goedemorgen Arno,

Dank je wel voor deze prachtige review. Dit raakt ons echt en doet ons enorm goed.

Berichten zoals deze laten ons weer voelen waarom wij dit familiebedrijf ooit zijn begonnen. Het vertrouwen en de verbinding met onze klanten betekenen voor ons alles.

Weet dat je altijd bij ons terechtkunt met vragen. In goede tijden en ook als het even minder gaat.

Dank je wel voor je vertrouwen in ons en onze producten.

Met warme en liefdevolle groet,

Super tevreden

Echt ontzettend tevreden en ook de persoonlijke support is deskundig en super. De producten geven me prima support. Super dank!

23 de diciembre de 2025

Goedemiddag Henk,

Dit zijn berichten waar wij echt blij van worden, wat ons raakt.

Bedankt voor uw support en voor uw vriendelijke woorden.

Fijne feestdagen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al jaren van alles bij…

Ik bestel al jaren van alles bij Stephan en Marieke. Veel mensen geadviseerd om oa cbd te bestellen. Zuivere cbd zonder rommel erin. Zelf gebruik ik cbd preventief, maar de mensen die ik heb doorverwezen, zijn 9 van de 10x van hun kwaal af, if het is sterk verminderd. Voorbeeld, een dame had al jaren onrustige cellen rondom baarmoeder. Na enige tijd cbd gebruikt te hebben, en weer eens een uitstrijkje bij de dokter gedaan te hebben, bleken die onrustige cellen verdwenen. En dit verhaal staat niet op zichzelf. Het is dus wel heel frapant dat de rust terugkeert na gebruik cbd. Ik blij dit mooie middel lekker gebruiken.

12 de diciembre de 2025

Goedemiddag Rico,

Bedankt voor je mooie review en voor het doorsturen van mensen, dit waarderen wij enorm!!

Zo fijn om te horen dat zoveel mensen baat hebben bij ons producten, dat doet ons zo goed!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn eerste ervaring met Stephan en…

Mijn eerste ervaring met Stephan en Marieke is goed. Zij hebben mij geweldig advies gegeven. En alles is goed uitgelegd.
Ik wacht nu vol verwachting op mijn bestelling

2 de diciembre de 2025

Goedemorgen Stans,

Bedankt voor je fijne review, dat betekent veel voor ons!

Fijn om te horen dat ons advies gewaardeerd word. Weet dat ons altijd mag berichten met vragen, hoe klein dan ook.

Stephan en Marieke

Hele snelle levering

Hele snelle levering, in de middag besteld en de volgende ochtend al bezorgd.
Ik had nog een vraag over de CBD druppeltjes en daar werd heel snel en vriendelijk op gereageerd.
Het pakketje was duidelijk met zorg en liefde klaar gemaakt en er zaten zelfs wat extraatjes bij.
De druppeltjes lijken inmiddels goed aan te gaan slaan bij mijn getraumatiseerde hond.
Voor mij dus een een goede ervaring en de volgende x zal ik hier zeker weer bestellen.

28 de noviembre de 2025

Goedemiddag Diana,

Wat een lieve review. Dank je wel. Het maakt ons echt blij om dit te lezen.

En wat fijn dat het zo goed gaat met Bruno. Het doet me altijd iets als een dier zo zichtbaar opknapt. Je merkt meteen hoeveel het voor hen kan betekenen.

Als je ooit iets wilt vragen of even wilt overleggen, stuur me gerust een bericht. Ik denk graag met je mee.

Nogmaals bedankt en geniet van je dag.

Uitleg gevraagd over produkt

Uitleg gevraagd over produkt, heel vlug uitgebreid uitleg gekregen! Top service!

12 de noviembre de 2025

Lieve Gina,

Bedankt voor je een review! Dat waarderen wij echt echt. Hier worden we helemaal blij van!

Zeer positief…

De bestelde producten worden altijd zeer snel opgestuurd.
Goed advies bij vragen.
In het verleden een fout zeer goed en snel opgelost.

4 de noviembre de 2025

Lieve Ria,

Mijn opa had een wijze les: "Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Dat is niet erg, maar hoe je de fout herstelt, zegt alles over je." Die woorden zijn me altijd bijgebleven.

Of een fout nu door mij komt of niet, ik zet me altijd volledig in om het goed te maken. Jouw vertrouwen betekent alles.

Je lieve review raakte me daarom diep. Het doet zo goed te weten dat ons werk gewaardeerd wordt. Dankjewel dat je al zo lang zo trouw bij ons bent; dat is niet vanzelfsprekend en we koesteren dat.

Ik wens je alle goeds toe.

Met een warme groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een probleem met een bestelling werd op…

Een probleem met een bestelling werd op een voortreffelijke manier opgelost. Een bedrijf dat vertrouwen geeft!

28 de octubre de 2025

Goedemorgen Arthur,

Je hebt geen idee hoe blij ik ben met deze review! Soms gaan er dingen mis waar wij helaas geen invloed op hebben, dat hoort nu eenmaal bij ondernemen, maar leuk is het natuurlijk nooit. In zulke situaties doen wij er alles aan om het zo goed mogelijk op te lossen en hopen we dat de klant dat ziet en bij ons blijft bestellen.

Jouw review doet dan ook echt veel met mij. Heel erg bedankt!

Deskundig eerlijk en proffesioneel

Ontzettend proffesionele en vriendelijke reacties gekregen. Ik had meerdere mails gestuurd met verzoek om advies inzake inname supplementen. Iedere mail werd meteen beantwoord. Terwijl ik nooit nog bij deze website had besteld, kreeg ik meteen een zeer zorgvuldig opgesteld advies. Nog nooit meegemaakt!

13 de octubre de 2025

Respuesta de Cbd Producten

Wat een prachtige woorden, dank u wel ❤️

We zijn een klein familiebedrijf dat met hart en ziel werkt en dat is precies wat ons onderscheidt van de grote bedrijven. Waar zij vaak op cijfers sturen, werken wij vanuit gevoel en betrokkenheid.

Nogmaals bedankt voor uw lieve woorden ❤️

Stephan en Marieke van Went

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.