Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk service fra start til slut. De overholdte alle aftaler og tidsplaner. . Ahmed møder dig i øjenhøjde og løser din problemstilling på bedst mulig vis. Kan varmt anbefale CBM El.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, godt arbejde og virkelig god kommunikation under forløbet. Vi havde mange udfordringer ved flytning af vores eltavle med især Radius, men Ahmed tog alt ansvar så vi intet skulle for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde besøg af Ahmed og hans dygtige medarbejder. Begge var præcise, dygtige og belevne. Nemme at snakke med, og gode til at finde løsninger - og alt sammen med dygtig håndværksmæssig kunnen og m... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og meget kvalificeret afhjælpning af et akut problem. Ahmed’s venlige og professionelle tilgang til løsning af problemer, er bestemt ikke noget man møder hver dag. Det er bestemt ikke... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de instalaciones eléctricas
  2. también en la categoría
  3. Electricista
  4. Servicio de reparación de artículos eléctricos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Serviceminded og pålidelig el-installatør, der altid udfører et flot stykke arbejde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hele vejen…

Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Ahmed har lavet et rigtigt fint stykke el-arbejde og vi er meget glade for resultatet. Kan helt klart anbefales 👏🏻

4 de agosto de 2020

Kære Christina

Mange tusind tak for din anmeldelse!

Venlig hilsen Charlotte

God og ærlig service.

God og ærlig service.
Overholder aftaler.
Kan varmt anbefales.

3 de agosto de 2020

Kære Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gjorde brug af døgnvagt og fik besøg af elektriker i løbet af en halv time. Super service.

Kære Bente

Mange tak for din fine anmeldelse!

Venlig hilsen CBM-EL

Kom i løbet af 10 min

Kom i løbet af 10 min. Super service!

Kære Susanne

Tusind tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og virkelig professionelt…

God service og virkelig professionelt arbejde. Kan varmt anbefale Cbm El

Kære CityWax

Tak for den fine anmeldelse - det betyder meget!

Til enhver tid igen

Til enhver tid igen – SUPER oplevelse!

Elektrikerne kom forbi på et afbud og vurderede omfanget den dag jeg ringede. Det var helt uventet at det kunne være så nemt. Vi aftalte hvad der ville blive bestilt og gjort og at de ville holde kontakten.

Løbende kommunikation fra deres side om leverancestatus på dele og dato for besøg. Vi har på intet tidspunkt skulle tage initiativ til at spørge/ rykke. På selve dagen kom samme mand som havde besøgt os, på slaget det aftalte tidspunkt. Super godt informationsniveau om hvad der ville ske og behagelig samtale undervejs. Der var et ”hickup” med de leverede reservedele (leverandørfejl) – det blev fikset med det samme. Helt efter bogen uden yderligere omkostninger eller tidsforbrug for os.

Løsningsorienteret, serviceorienteret og virkelig behagelige folk.

12 de julio de 2020

Kære Jan

Tusind tak for din meget meget fine anmeldelse - det varmer!

CBM EL

Tilfreds kunde

Fik sat nye lamper og stikkontakter op af CBM-EL.
Rart med god service, imødekommende og en professionel elektriker!

5 de julio de 2020

Hej Jamal

Tusind tak for din fine anmeldelse. Skulle det være en anden gang, så står vi klar.

Effektivitet og god service

Havde en dejlig oplevelse med en super kompetent og hjælpsom elektriker, som kom til den aftalte tid og havde tid til at kigge på andre småfejl og mangler i lejligheden udover opsætningen af mit nye kombiovn som aftalt.

5 de julio de 2020

Hej Tommy

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vh CBM-EL

Ahmed fra CBM EL er top!

Ahmed fra CBM EL, er utrolig reel, venlig, lige til at tale med og med et højt serviceniveau!

10 de junio de 2020

Hej Jamie
Tusind tak for din fine anmeldelse - jeg vil lade det gå videre!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi tilkaldte Cbm El på en søndag efter…

Vi tilkaldte Cbm El på en søndag efter strømsvigt i vores parcelhus. Vi fik hurtigt hjælp og en fejl i et hfi-relæ blev rettet og vores el-installation blev gennemgået. Kommunikationen med reparatøren var fortræffelig og regningen for reparationen helt rimelig.
Hans Livbjerg
civilingeniør

8 de junio de 2020

Kære Hans

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget!

Fremragende service

Fremragende service! Hurtig og kompetent. Mange tak!

8 de junio de 2020

Hej Simone

Tusind tak for din anmeldelse! - Det sætter vi pris på.

Hjælp

Ahmed arbejdede hurtigt og dygtigt. Det varen fornøjelse.. Vh Klaus

4 de junio de 2020

Kære Klaus
Tusind tak for din anmeldelse!

Venligt hilsen

Service i særklasse

God pris og godt arbejde, men dette var kun en brøkdel af oplevelsen.
Elektrikeren vi havde på besøg var kompetent og utrolig behagelig - en rigtig god oplevelse.

25 de mayo de 2020

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det varmer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En håndværker der svarer hurtigt på…

En håndværker der svarer hurtigt på telefonen, kommer med et rimeligt tilbud, møder op til tiden, og laver det der skal laves - det kan man kun være særdeles tilfreds med!

20 de mayo de 2020

Respuesta de Cbm El

Tusind tak for din anmeldelse! Det sætter vi pris på.

super venlig

super venlig, hurtig og competent service.

19 de mayo de 2020

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Vh Charlotte CBM EL

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.