Kanon service
Kanon service, gode priser og troværdighed!
Virkelig et godt sted - kæmpe anbefaling herfra.
Professionel og kvalitetsbevidst autoværksted med mange års erfaring og kvalificerede medarbejdere.
Nybovej 5, 7500, Holstebro, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kanon service, gode priser og troværdighed!
Virkelig et godt sted - kæmpe anbefaling herfra.
Skulle have lavet et service på min elbil ( Renault Zoe) det gik bare hurtigt, fik en lånebil. Det gik lynhurtigt. Og ikke mindst da jeg skulle have helårsdæk på mine alufælge. Det gik også bare hurtigt. Tak for god service. Et godt sted og fair priser.
Mindre virksomhed, pålidelig, overkommelige priser, god service.
Vil på ingen måder anfalde dette sted.
Jeg har fået lavet bilen her, og flere af tingene af fusket/lappet sammen.
Vælg et andet værksted, så din bil ikke skal på værksted igen.

Respuesta de CC AUTOTEKNIK
Virkelig god service hos Casper. Han klarede opgaven utroligt hurtigt, og fik smidt en ekstra i hovedet, som han også klarede. Kan helt klart anbefale at kører ud til CC Autoteknik!
Kan kun gentage mig selv - Som altid den ypperste behandling på dette skønne sted. Mæ å bette Tøffe er er så glade for at anbefale alle at bruge CC Autoteknik 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Har lige fået skiftet gearkasse på vores VW T5 Multivan. God pris, Godt arbejde. Vil godt anbefale CC Autoteknik og Carsten.
Fik lavet stort service og rudeskift på bilen. Gik snorlige og uden problemer. CC ligger helt i top med både pris, service og effektivitet. Kommer gladeligt igen👍🏻
Havde et dæk der sprang på motorvejen. CC Autoteknik ordnede min bil imens jeg var på arbejde og havde sørget for en lånebil. God og effektiv service, til en fair pris! Jeg er tilfreds og kommer helt sikker igen.
Altid en rigtig god behandling og de ved hvad de laver
Har fået både vinterdæk,aftageligt træk og services på min honda civic hos CC autoteknik. Hurtigt og nemt. Gennemsigtig regning - konkurrencedygtige priser.
Jeg har brugt CC autoteknik til at få lavet flere reparationer, og de er altid blevet udført til aftalt tid og pris.
Der bliver hos CC autoteknik tænkt over hvad der er nødvendigt og skifte, og hvad der er billigere at renovere, så kunden får den bedste løsning.
Jeg vil til hver til anbefale CC autoteknik til andre. Pris, tid og service er helt i top.
Más información sobre otros tipos de reseñas.