Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Professionel og kvalitetsbevidst autoværksted med mange års erfaring og kvalificerede medarbejdere.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle have lavet et service på min…

Skulle have lavet et service på min elbil ( Renault Zoe) det gik bare hurtigt, fik en lånebil. Det gik lynhurtigt. Og ikke mindst da jeg skulle have helårsdæk på mine alufælge. Det gik også bare hurtigt. Tak for god service. Et godt sted og fair priser.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil på ingen måder anfalde dette sted

Vil på ingen måder anfalde dette sted.

Jeg har fået lavet bilen her, og flere af tingene af fusket/lappet sammen.

Vælg et andet værksted, så din bil ikke skal på værksted igen.

2 de abril de 2024
Logotipo de CC AUTOTEKNIK

Respuesta de CC AUTOTEKNIK

Hej Christian.

Vi er lidt uforstående over for din anmeldelse da vi har uddannet personale der udfører et ordentligt stykke arbejde efter bogen og ud fra kundernes ønsker. Men kan ikke se i vores system af du har fået lavet noget hos os. Vil du uddybe det eller venligst rette din anmeldelse.

På forhånd tak

Mvh. Cc autoteknik

Virkelig god service hos Casper

Virkelig god service hos Casper. Han klarede opgaven utroligt hurtigt, og fik smidt en ekstra i hovedet, som han også klarede. Kan helt klart anbefale at kører ud til CC Autoteknik!

30 de agosto de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun gentage mig selv

Kan kun gentage mig selv - Som altid den ypperste behandling på dette skønne sted. Mæ å bette Tøffe er er så glade for at anbefale alle at bruge CC Autoteknik 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

1 de julio de 2021

Service og rudeskift

Fik lavet stort service og rudeskift på bilen. Gik snorlige og uden problemer. CC ligger helt i top med både pris, service og effektivitet. Kommer gladeligt igen👍🏻

15 de octubre de 2020

God og effektiv service

Havde et dæk der sprang på motorvejen. CC Autoteknik ordnede min bil imens jeg var på arbejde og havde sørget for en lånebil. God og effektiv service, til en fair pris! Jeg er tilfreds og kommer helt sikker igen.

13 de octubre de 2020

God service - pålidelig mekaniker

Har fået både vinterdæk,aftageligt træk og services på min honda civic hos CC autoteknik. Hurtigt og nemt. Gennemsigtig regning - konkurrencedygtige priser.

27 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Troværdigt værksted for alle.

Jeg har brugt CC autoteknik til at få lavet flere reparationer, og de er altid blevet udført til aftalt tid og pris.

Der bliver hos CC autoteknik tænkt over hvad der er nødvendigt og skifte, og hvad der er billigere at renovere, så kunden får den bedste løsning.

Jeg vil til hver til anbefale CC autoteknik til andre. Pris, tid og service er helt i top.

10 de junio de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.