It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Ver más

La empresa ha respondido
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Ver más
Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... Ver más
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Ver más
La empresa ha respondido
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Escrito por la empresa

Hørkær 1, 2730, Herlev, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi blev mødt af en sød og serviceminded fyr, som sørgede for en god velkomst.
Tiden startede præcist og der var ingen problemer med banen.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde en skøn og sjov dag hos Cecilies i Herlev. H ær fra bookingen og til vi gik ud af døren har vi kun mødt smil og service. Maden var fin og dejligt vi ikke skulle vente på den da vi havde bestilt det i forvejen. Vi kommer helt klart igen snart.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
God underholdning og bare generelt et hyggeligt sted.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Havde nogle gode timer med kollegaerne en fredag. Minigolf var godt og maden var lækker

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde nogle hyggelige timer med minigolf hos Cecilies. Det er virkelig en flot bane og stemningen på stedet er virkelig god. Også ros til personalet i baren, der var imødekommende og serviceminded.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
God og venlig service ifm. bowlingarrangement for en skoleklasse.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det er en rigtig god minigolf bane, men luften var så tung og kvalmende at vi måtte skynde os igennem og komme ud derfra.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
WOW!!!! Sikke en god oplevelse vi havde hos jer i Herlev i dag!
Pæne, indbydende lokaler, smilende personale, virkelig GOD og veltillavet mad! Især får I 5 stjerner for at indtænke Dyrenes beskyttelse mærkning og økologi samt mulighed for en god vegetarburger !! Jeg er ikke en der roser hvad som helst! Jeg er meget selektiv og kvalitetsbevidst,-men hver stjerne er fuldt fortjent og vi glæder os til at komme igen!

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Rigtig fint og glimrende øl udvalg som var inkluderet eller 3x valgfri drikkelse

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Fint og velholdt sted. For høj musik i Caféområdet.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Fine baner, men jeg undrer mig over at vores tid sluttede 5 min før end den burde, vores tid var fra 14-15 men 1455 lukkede banerne.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde minigolf baner i 2 timer og var 4 personer. Det passede fint med timerne. Der var fin plads, gode baner og det var få gange at vi måtte vente på at en bane blev fri.
Vi spiste efterfølgende i Cecilie’s og fik god mad.

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Ikke jeres fejl. Men ikke okay med en masse børn som ikke lige kunne finde ud af at opføre sig ordentligt på jeres golfbane. Hvor var de voksne?
Selvfølgelig kommer vi igen og skulle det ske igen, så henvender vi os til personalet:-)

Respuesta de Cecilie's - Cecilie's Herlev
Mega fed minigolf bane, dejlige omgivelser og sødt personale