La empresa ha respondido
Jeg har haft den oplevelse hos CEJ udlejning, dette skyldes især Anne Sofie Schou fra Aarhus afdelingen Anne Sofie hjalp mig med at finde den fineste lejlighed og mit nye hjem. Hun greb i min bol... Ver más
La empresa ha respondido
One of the worst rental experiences I’ve had in Denmark. After just 6 months in the apartment, we were charged the full 38,000 DKK deposit plus an extra 8,660 DKK, even though the apartment was left... Ver más
La empresa ha respondido
CEJ er blandt Danmarks største ejendomsadministrationsselskaber. Vi ejer ikke selv ejendomme, men administrerer ejendommene for vores kunder. Herunder ejerforeninger, andelsboligforeninger, boligudlejning og erhverv. Det er vores rolle som administrator at varetage vores kunders interesser, og udføre deres beslutninger og ønsker. Vi tilstræber, at opgaver bliver håndteret inden for rimelig tid, og at de altid lever op til gældende lovgivning.
Nitivej 6, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Ha contestado el 93% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har været rigtig glade for at bo på Hundige Strandvej,
Vi har de år vi har boet der altid følt os imødekommet, hvis der har været det mindste.
Vi har boet i Tuborg Bakkedrag i 2,5 år og boet i 2 forskellige boliger. Oplevelsen ved ind- og udflytning i begge boliger har været en fornøjelse og meget professionelt. Udover at vi har været glade for at bo i ejendommen har vi været særdeles glade for viceværten sm altid har været hurtig til at reagere, skønt :-) Så stor ros til Kim Hejnesen! Stor hilsen Helle og Henrik

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
CEJ ejendomsadministration har i den grad været behjælpelige og gode at samarbejde, med vores fraflytning af lejlighed. Mette Hougaard Børger ejendomsadministrator, har virkelig været hurtig og god til at svare og hjælpe os, hvis vi havde spørgsmål, såsom proceduren ved fraflytning og hvordan vi forholder os, hvilke materialer der skulle bruges til at klargøre lejligheden og fulgt op på, om alt er i skønneste orden. Meget behageligt menneske hele vejen igennem

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
CEJ Property Management har efter min oplevelse leveret en meget utilfredsstillende service. Kommunikation har været uprofessionel, overfladisk og til tider arrogant.
Det aktuelle problem er blot ét af flere eksempler på en mangelfuld håndtering. Et af problemerne har været håndteringen af parkeringskort til parkeringsområdet, som hører til ejendommen. Tidligere hjalp administratoren med dette, men denne gang har CEJ i over en måned ignoreret henvendelserne og blot henvist videre til APCOA. APCOA har imidlertid svaret, at de ikke er den ansvarlige part, og at dette ligger hos den, der administrerer ordningen på vegne af ejendommen.
Selv hvis det havde været korrekt, at CEJ ikke var den ansvarlige part, ville man som kunde stadig forvente en reel hjælp til at finde en løsning eller i det mindste blive guidet ordentligt videre. I stedet har holdningen virket helt ambivalent og uden nogen egentlig interesse i at hjælpe. Det er særligt problematisk, når det nu samtidig fremstår, som om CEJ netop har en central rolle og et ansvar i forhold til den ordning.
Imens fortsætter parkeringsudgifterne med at stige, selv om jeg hver måned betaler korrekt via den ordning, som CEJ administrerer. Alligevel er der stadig ikke kommet nogen reel løsning eller et klart svar.
Meget dårlig service, manglende opfølgning og en klart utilfredsstillende håndtering af en simpel sag.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Anne Sofie hjalp mig med at finde den fineste lejlighed og mit nye hjem. Hun greb i min boligsøgning og så hvor vigtigt det var for mig at finde det helt rigtige. Hun gjorde alt for det blev den bedste oplevelse og hun gjorde alt for at hjælpe mig bedst muligt.
Hun tog sig tid til mig og mine behov, var lyttende, tålmodig og gjorde min boligsøgende til en fantastisk oplevelse.
Tak.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Stor Anbefaling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️efter et hurtigt hussalg skulle vi finde en lejebolig. Kathrine fra Kbh afd var utrolig hjælpsom, svarede os med det samme på alle henvendelser, hurtige fremvisninger og meget fleksibel. Mads også fra Kbh afd fandt os vores nye bolig i Valby. Vi kunne ikke være mere glade for denne hurtige og nemme proces .🙏🏻tak

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Super oplevelse med CEJ Udlejning. Meget professionelle på alle måder og samtidig venlige og imødekommende.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Jeg havde den bedste fremvisning af Kathrine Ejby på Sydhavn! Hun havde bare styr på det hele og var super struktureret - så udover at det var en fed bolig, var hun helt klart også en af grundene til, at jeg gerne ville have boligen:)

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Stor anbefaling herfra til CEJ. Hele processen med at få en lejebolig har været utrolig nem og professionel. Især Kathrine Ejby har været utrolig imødekommende, hjælpsom og professionel. Kæmpe tak til Kathrine Ejby og CEJ.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
CEJ er egenligt i startet en rigtig fin udlejer. Vi flyttede i sommeren 2023 ind i en skøn lejlighed, vi overtog den dog hvor der ikke var gjort rent, det kontakter vi dem om. Under udlejnings perioden har alt været ok, da vi ikke har haft brug for deres hjælp så meget, udover en episode med væske bobbler i væggen som er rendt ned af vægge og derfor har vi måtte tørrer af. Og vi skulle rykke i langtid på at få dokument på vi ikke skulle hæfte ved fraflytning. Vi er så fraflyttet lejemålet ca. 2,5 år efter indflytning. Og hele vores depositum er røget, 40k. Til gulv, maling og rengøring, trods vi selv havde taget det meste rengøring og vi ikke overtog lejligheden renere end vi afleverede. Samt til udflytningssyn, sagde maleren at det ikke var nødvendigt at male loft på det ene værelse, hvor tilsynsmanden mente at det skulle vi fordi vi havde boet der i 3 år, hvilket ikke passede. Vi er meget uforstående over at en lejlighed af den stand vi overlader dem, har kostet knap 40k, at istandsætte. Trods tingene udlejer hæftet for. Det er ubegribeligt og når jeg snakke med andre som har fraflyttet deres ved andre udlejer, er det ikke set så dyre priser. Så vi går derfra med en virkelig øv følelse. Så ville nok ikke anbefalede det, hvis man ønsker at få lidt depositum tilbage, da de snupper rub og stub

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Jeg skulle i forbindelse med en flytning fra min andelslejlighed for 1 år siden have penge tilbage for varme. I første omgang må jeg minde CEJ om dette og selv rykke for at få mine penge - CEJ tog ikke kontakt og gjorde ikke opmærksom på at jeg havde penge tilgode.
Dernæst får jeg et brev på mail fra CEJ hvor der skrives at pengene overføres til min konto imellem d. 16.-20. feb. Der kommer dog ingen penge, jeg skriver derfor endnu en mail og bliver slet og ret ignoreret.
Jeg skriver endnu en mail og CEJs svar ryster mig i min grundvold: "vi har ikke kunnet overføre pengene for vi har ikke dine kontooplysninger".
Det bevidner om I ikke havde tænkt jer at overføre pengene, for uden mine oplysninger kan i jo slet ikke have sat dem til udbetaling til 16.-20. feb! Det var altså en lodret løgn fra CEJ at de var sat til udbetaling.
Hos CEJ er marketing strategien for at lave overskud at lade som ingenting, ignorere folk og håbe folk bare stoler på beløbet 'går ind' selvom det ikke gør, eller giver op på at få deres penge.
CEJ havde ikke tænkt sig at gøre opmærksom på at jeg havde penge tilgode og heller ikke på at de ikke havde mine kontooplysninger. De sendte et brev med en lodret løgn.
CEJ! Hvis I ikke har kontooplysninger - skal i da gøre opmærksom på det, og ikke skrive I overføre penge velvidende at det kan I slet ikke grundet manglende kontooplysninger!
I brevet skriver I pengene overføres til min konto 16.-20. feb.(dette opfattes af almindelige mennesker som om I har de nødvendige oplysninger for at dette kan lade sig gøre).
Ikke en undskyldning fik jeg - ingenting, bare at de var ærgerlig over at være blevet opdaget og et tarveligt skriv om at pengene efter jeg sendte mine oplysninger nu var sat til tilbagebetaling til mig.
Skam jer!
Svar til CEJ efter de har reageret med svar på trustpilot:
Selvfølgelig skal varmeregnskabet afsluttes, før der kan laves en endelig afregning, det er der heller ingen der anfægter, ej heller tiden det tog. Så det er ude af kontekst det du lirer af, da jeg intet nævner om det. Jeg kan godt - for CEJs laveste fællesnævners skyld (tænker selv det er åbenlyst)- tilføje at vi var over den tid, regnskabet VAR afsluttet og i kontaktede mig ikke!
I kan da vel forholde jer til at det er svindel og sende et brev ud og skrive i har sat pengene til overførsel når det er en lodret løgn.
Det behøver man jo ingen adresse eller ejendoms adresse for at forstå og vigtigst af alt - det forhindre jer vel ikke i at handle øjeblikkeligt så det ikke sker igen for andre!?
Sagen er afsluttet herfra fordi jeg selv tog et ansvar, et ansvar I tager penge for at skulle have styr på!
Jeg vil opfordre alle fraflyttere der har med CEJ at gøre til at ringe/maile til dem og tjekke om I har noget tilgode, for CEJ gør ihvertfald ikke opmærksom på det....nå ja og husk og mind dem om at de skal have jeres kontooplysninger for at kunne overføre jeres penge - det er ikke åbenlyst hos CEJ!

Agnes
Har igennem hele forløbet med at få renovereret mit badeværelse som krævede adgang til min underbo, en lejer hos CEJ, været fuldstændig fantastisk og super sjov og sød at snakke med og virkelig arbejdet hurtigt, hvilke var nødvendigt..
Tak Agnes for hjælpen

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Fantastisk oplevelse med CEJ Udlejning. Jeg har været på boligjagt i noget tid og blev positivt overrasket over, hvor effektiv processen var. Jeg fik kontrakten allerede dagen efter fremvisningen. Gennem hele forløbet blev jeg hjulpet af Kathrine Ejby, som har været yderst professionel, imødekommende og hurtig til at besvare alle mine spørgsmål. Hendes engagement gjorde både kontraktunderskrivelse og de praktiske detaljer trygge og overskuelige. Jeg kan varmt anbefale både Kathrine og CEJ.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Jeg havde en virkelig god oplevelse med at leje en lejlighed. CEJ konsulent leverede en klar, tydelig kommunikation, god service og løsningsorienteret. Tak

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med CEJ ejendomme, specielt Kathrine Ejby har været en kæmpe hjælp i forbindelse med overtagelsen af min lejlighed. Jeg giver de bedste anbefalinger videre. Hilsen Anton

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Super god oplevelse - hurtig, præcis og overtruffen service!
Under mit forløb havde jeg i hvert fald ikke noget at sætte en finger på og der var en skøn proaktiv tilgang til vores samtaler.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med CEJ i forbindelse med leje af en lejlighed. CEJ har stået for fremvisningen, kontrakten og alt det praktiske, og jeg har været meget tilfreds med deres service og har følt mig tryg i hele forløbet.
Teamet har udvist stor professionalisme, været venlige og meget hurtige til at svare på mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale CEJ til alle der søger en pålidelig udlejer/ejendomsadministrator.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Update: After being told the high usage might be due to heating being left on by me, I obtained weekly meter data from the heating company. This shows that ~30% of the heating bill occurred after key handover, during renovation.
This points to a broader issue, while tenants are liable for normal use, excessive consumption outside their control is still allocated to them. In practice, this shifts the cost of renovation-related heating onto outgoing tenants (instead of the company), particularly those moving out in winter. While the amounts in my case were small, this approach creates a structural disadvantage for tenants and is something others should be aware of when moving out.
---
I had a good tenancy overall and no issues while living in the apartment. Rent and deposit handling were fine.
About a year after moving out, I received the final heating settlement. The billed period covered Dec–Jan, but the heating charge for that period was the same as, or higher than, my usual annual heating consumption. I lived in the apartment for three years, so I have good comparison data. The settlement also stated that my heating consumption was 146% above the building average for the same period.
When I asked for clarification and a breakdown of usage, I was told that high consumption is “normal in winter” and wasn’t given any further detail. I then contacted the heating company myself to get the meter readings. These showed that around two thirds of the consumption happened in January.
This matters because I handed over the keys mid-January and renovation was ongoing after that. I therefore tried to clarify how such high heating consumption could be charged to me for what was effectively a ~2-week period under my control, and who is liable for heating used after handover / during renovation. The only answer I received was “the numbers are correct”, without addressing allocation or responsibility.
The amounts involved are not large, but the lack of transparency and the dismissal of a clear deviation left a poor impression. I would recommend that other tenants double-check heating settlements when moving out, especially in winter.

Respuesta de CEJ Ejendomsadministration A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.