3,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,7

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Voor de 2e keer supertevreden

Ik heb nu voor de 2e keer een cementen dekvloer laten aanleggen, en ik ben echt supertevreden. De vloer ligt er strak en gevlinderd in. Na de eerste keer kreeg ik een compliment van degene die egaline kwam aanbrengen voor de aan te brengen PVC plakvloer, dus de keuze voor nu was voor mij snel gemaakt.

Ik heb ook wat reviews teruggelezen, wat ik niet begrijp is dat er mensen van alles roepen, terwijl je pas hoeft te betalen nadat alles gedaan is. Ze vragen ook geen aanbetaling. Ik vraag mij dus oprecht af of deze reviews van echte klanten zijn. Ik heb in ieder geval niets kunnen ontdekken dat negatief is.

7 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed werk op flexibele wijze!

Luc was ontzettend flexibel in schuiven met tijd, wat mij heel goed uit kwam. Verder waren de uitvoerende jongens ook top en dachten echt in oplossingen en hebben keurig werk geleverd. Heel behulpzaam bedrijf!

16 de septiembre de 2025

Datum afspraak OK

Datum afspraak OK, afspraak tijd OK. Duidelijk gemaakt dat ik ervan uigaat dat zij goed werk zouden leveren.
Resultaat is prima, de dekvloer is binnen 2 uur gelegd, extra gekeken naar afwerking, in de hoeken en bij de leidingen. De vloer zit er strak en waterpas in. Prijs en uitvoering PRIMA.

14 de abril de 2026

1 ster is al teveel

1 ster is al teveel. Het zijn ratten, niet mee in zee gaan. Al mijn reviews laten ze verwijderen. Alle positieve laten ze wel staan. Heel bijzonder hoe deze knakworsten te werk gaan.
Uitgekafferd worden, vervolgens laat ik mijzelf zo niet behandelen en zie af van de deal.
Daarbij zeggen zij. Prima maar dan betaal je zoveel procent van de offerte. Te triest voor woorden. Ik kan nog uren schrijven over dit bedrijf. Maar dat zijn ze niet waard. Mocht je meer vragen hebben. Stuur mij gerust een bericht.

14 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet in zee gaan met dit bedrijf

Niet in zee gaan met dit bedrijf.
Datum afgesproken voor uitvoering, maar er kwam niemand opdagen.
Drie keer bellen.
Het zou de volgende dag worden.
Weer bellen en toen zijden ze dat het niet in de agenda stond.
Erg jammer.

10 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cement dekvloer in een badkamer

Cement dekvloer in een badkamer, met natte cel op afschot. Snel geregeld. Door ziekte was de betreffende dag niet mogelijk. Maar dit werd snel en accuraat opgelost. Een dag later, lag de vloer er al in. Goed en vakkundig gelegd. Dat mag ook wel een gezegd worden. Deze beoordeling is door. Interlokaal maatwerk realisatie op Trustpilot gezet.

19 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nooit samenwerken met deze firma

Als je je nieuwe ramen, deuren en muren vol wilt laten smeren met epoxy, die er helaas nooit meer afgaat, moet je bij deze heren zijn... Vloer scheurt overal en ze hebben meer schade aangebracht dan vloer. En dan nog het lef hebben om een incassobureau in te schakelen en ons af te dreigen aan de telefoon. Uiteindelijk zelf een advocaat onder de arm genomen en het resterende saldo niet meer betaald. Ze hebben trouwens geen cijfers ingediend bij de kamer van koophandel, dus je weet niet of er nog geld achter zit om eventuele schade te vergoeden.

17 de agosto de 2023

Komt afspraken niet na.

Het begon goed. De mannen hadden al drie dagen na aanvraag de cement dekvloer gelegd. Maar ze hadden grootse haast en waren al weg met de aanhanger voordat de gang helemaal gesmeerd was. Na tientallen keren bellen om dit te fixen zouden ze afgelopen zaterdag het eindelijk doen maar toen ik de uitvoerder belde lag hij nog in ze nest om half10 terwijl we om 9uur hadden afgesproken. Toen zoude ze iemand regelen die het nog kwam dichtsmeren en die is ook nooit gekomen. En ineens was niemand meer bereikbaar. Niet met dit bedrijf in zee gaan.

2 de diciembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dekvloer laten leggen onder de…

Dekvloer laten leggen onder de terrasoverkapping.
Binnen een week een afspraak kunnen maken en de mannen waren op tijd, voor 7 uur, en dat heeft de buurt geweten helaas.
De vloer van 18m2 en 10 cm dik lag er snel in, na 1.5 uur waren de 3 heren weer weg.
Vloer ligt er keurig in maar de prijs van bijna 80 euro p/m2 (bewapening en krimpvezel en incl btw e.a op advies van Luc) is naar mijn idee best fors maar dat kan ik mis hebben, een vergelijkbare offerte is best lastig te vinden je krijgt namelijk niet een specificatie van de kosten alleen een totaalprijs van het project, die achteraf definitief wordt bepaald.
Hoe dan ook ben erg blij met de vloer en dat is voor mij het belangrijkste. Vandaar 4 sterren

13 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.