Potrzebowałam wsparcia, Kogoś, kto mnie będzie wspierał w moim procesie odchudzania, nie krytykował, ale zachęcał, aby iść dalej pomimo potknięć. Taką opiekę mam w Respo, do tego są tu fajne narzędzia... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Pyszne i łatwe w przygotowaniu przepisy, dostęp do treningów dopasowanych do potrzeb i możliwości, ciągła motywacja od opiekuna celu, wsparcie w zdrowym stylu życia, bez niepotrzebnych zakazów czy res... Ver más
Korzystam z Respo od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Plan żywieniowy jest świetnie dopasowany do moich potrzeb, a przepisy są smaczne, proste i różnorodne. Aplikacja jest intuicyjna i wygodn... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Información de contacto
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polonia
- 22 230 21 37
- kontakt@centrumrespo.pl
- centrumrespo.pl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dieta bardzo smaczna
Dieta bardzo smaczna, dietetycy super no i można jeść w tanio ;)

Respuesta de centrumrespo.pl
Dieta jest dopasowana do mojego stylu…
Dieta jest dopasowana do mojego stylu życia. Przepisy są wygodne i jest wiele możliwości np.zmiana przepisu pod produkty które ma się w domu. Ta dieta pokazała mi że można jeść smacznie i chudnąć

Profesjonalna opieka nad klientem
Profesjonalna opieka nad klientem. Fajna, intuicyjna aplikacja. Efekty widoczne z tygodnia na tydzień.

Rewelacja
Rewelacja. Waga spada, super kontakt, wcale nie chodzę głodny. Nie spodziewałem się że odchudzanie może być takie przyjemne

Respuesta de centrumrespo.pl
Bardzo dobrze mi sie wspólpracuje z Anią😀
Bardzo dobrze mi sie wspólpracuje z respo!! Posiłki sa pyszne, szybkie i dostosowane do moich potrzeb🩷jeśli się ktoś nadal zastanawia to ,,let’s go”bo może właśnie to twój czas by odmienić życie z respo☺️

Respuesta de centrumrespo.pl
Dieta i wszystko co z dieta związane na…
Dieta i wszystko co z dieta związane na najwyższym poziomie, plan treningowy i aplikacja związana z planem treningowym na niskim poziomie, współpraca z dietetykiem bardzo kiepska. Wspolpraca z dietetykiem lata wstecz byla na duzo lepszym poziomie. Teraz wszystko jest zamienione w złotówki, jak chcesz realnej pomocy to wykup dodatkowe spotkanie, masz problem z utrzymaniem diety wykup zatrzymanie diety. Słabe. Piszę ze uprawiam sport , ze mam prace fizyczna a białka w diecie tyle co nic. Wybrałam sobie dania białkowe, czyli w większości jajka to dietetyk pisze "masz za duzo jajek" proszę o dodanie posiłków białkowych to dostaje dania z jajkami. Gdzie sens i logika. Szkoda ze tak sie skiepscilo, ale jak to ze wszystkim bywa jak na kazdym milimetrze zarobku sie szuka. Kolejna kwestia, ze dla przedłużających subskrypcje tyljo 10% kodu rabatowego, czyli tyle samo co dla nowych użytkowników, nie zacheca.

Przyszlosc warta zainwestowania
Respo to ścieżka ktoŕa warto podążać.Ja wyznaczyłam cel i pomimo pagórkow i wielu upadków zawsze czuje że jest ktoś obok.Wsparcie jest trafione a moja opiekunka to cudo:)posiłki są boskie i proste.Respo stworzyl czlowiek ktorsy mial fizycznie problem jak wiekszosc normalnych ludzi.A to mnie zainspirowało do uwierzenia ze to dziala.Chudne zdrowo i ucze się bycia dumną z kazdego kroku.

Respuesta de centrumrespo.pl
Opieka dietetyka na wysokim poziomie
Opieka dietetyka na wysokim poziomie. Dieta idealnie dopasowana.

W ciagu 6 miesięcy
W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłużej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim caly czas chodziłem głodny pojawiały sie przepisy których nie byłem w stanie przygotować i moja waga stanęła w miejscu. Przy trzecim którego dostałem na ostatni miesiąc moja motywacja jest tak słaba ze nawet nie sprawdzam planu... Ogolnie apka i sam zamysł spoko ale w gruncie rzeczy zależy na jakiego opiekuna trafisz.

Respo jest Super
Bardzo Fajna aplikacja . Pomocna dobrze dopasowana ,działa bardzo dobrze Ja osobiście jestem bardzo zadowolony pomogła mi bardzo w odchudzaniu i Polecam Wszystkim

Godne polecenia
Wiele razy próbowałam różnych diet. Z reguły kg wracały odstawianie ulubionych przekąsek i dań uniemożliwiało mi trzymanie wagi.
Z Respo było i jest inaczej. Posiłki są smaczne nie odczuwam tego że jestem na diecie. Nie ponieważ spożywam pyszne, proste posiłki.
Uwielbiam słodycze a z Respo poznałam ich nowe oblicze, nowe zdrowe i mniej kaloryczne. Nauczyłam się sama zdrowo przygotowywać posiłki.
Dziękuję

Uwielbiam centrum Respo
Uwielbiam centrum Respo. Nie wyobrażam sobie redukcji bez ich pomocy!

Respuesta de centrumrespo.pl
Jestem na Respo od lutego waga do ada…
Jestem na Respo od lutego waga do ada powoli ale spada posiłki pyszne dodatki petarda. Super polecam dla zabiegany ch i tych co brakuje czasu na gotowanie

Respuesta de centrumrespo.pl
Smaczna dieta i dobre wsparcie
Jestem zadowolona ze współpracy z Centrum Respo. Dieta była dobrze dopasowana do moich potrzeb, posiłki smaczne i proste do przygotowania. Na plus także kontakt z dietetykiem – zawsze mogłam liczyć na wsparcie i odpowiedzi na pytania. Cała współpraca przebiegała sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Polecam osobom, które szukają wygodnej i profesjonalnej opieki dietetycznej.

Super dania
Super dania, świetna aplikacja, wszystko pod ręką. Polecam z całego serca !

Wspaniałe posiłki
Wspaniałe posiłki, niektóre dla mnie były całkowicie nowymi smakami. Nigdy nie chodzę głodna, chyba, że sama tak wybieram. Dowolna liczba posiłków, które łatwo można zmienić. Kontakt z opiekunem i możliwość konsultacji

Ulubione przepisy
Dzięki przepisom, które lubię, dieta jest o wiele prostsza i przyjemniejsza. Dostatkowo dopasowany trening i kontakt z dietetykiem sprawiają, że Respo po prostu działa!

Opinia
Całokształt.Dopasowane dania ,obfite i sycące..swietny kontakt z dietetykiem i co chyba najbardziej swietne to aplikacja bez ktorej nie umiem żyć.....
Polecam Respo z calego❤️❤️

Pyszne posiłki
Pyszne posiłki, wiele przepisów jest banalnie prosta. U mnie już widać efekty i to bez większego wysiłku

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.