centrumrespo.plOpiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Potrzebowałam wsparcia, Kogoś, kto mnie będzie wspierał w moim procesie odchudzania, nie krytykował, ale zachęcał, aby iść dalej pomimo potknięć. Taką opiekę mam w Respo, do tego są tu fajne narzędzia... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pyszne i łatwe w przygotowaniu przepisy, dostęp do treningów dopasowanych do potrzeb i możliwości, ciągła motywacja od opiekuna celu, wsparcie w zdrowym stylu życia, bez niepotrzebnych zakazów czy res... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Korzystam z Respo od pewnego czasu i jestem bardzo zadowolona. Plan żywieniowy jest świetnie dopasowany do moich potrzeb, a przepisy są smaczne, proste i różnorodne. Aplikacja jest intuicyjna i wygodn... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

W ciagu 6 miesięcy, mialem 3 opiekunów, z czego drugiego miałem najdłużej. Przy pierwszym opiekunie w ciagu miesiaca straciłem 6kg, najadalem sie a posiłki były proste do przygotowania. Przy drugim ca... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Nutricionista
  2. Servicio de fitness y nutrición
  3. Consultor de salud

Escrito por la empresa

Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

433 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo duża skrupulatność w tworzeniu przepisów i w ogóle w aplikacji, zaangażowanie opiekuna na najwyższym poziomie.

3 de mayo de 2026

Dziękujemy za opinię 🙂

Szeroka baza różnorodnych przepisów oraz rozbudowana aplikacja to nasze znaki rozpoznawcze. Cieszymy się, że doceniasz zaangażowanie swojego Opiekuna — wierzymy, że jego wsparcie to jedna ze składowych sukcesu w diecie❤️

Super Aplikacja i opieka

Aplikacja bardzo wygodna i naprawdę super jest możliwość podmiany przepisów.
Opiekun - kompetentny i wspierający.
Uczę się zdrowo jeść i Ferretyna po niecałym miesiącu skoczyła mi o 1 stopień!

29 de abril de 2026

Dziękujemy za opinię 🙂

Miło nam słyszeć, że aplikacja Respo spełnia Twoje oczekiwania, a jej funkcje ułatwiają utrzymanie diety🙂

Zależy nam na tym, aby Opiekun był Twoim wsparciem w dążeniu do upragnionego celu. Cieszymy się, że widzisz już pierwsze pozytywne efekty współpracy ❤️

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Właśnie o to nam chodzi — by zdrowa dieta była nowym stylem życia, a nie tylko chwilową zmianą 😊 Wspaniale słyszeć, że widzisz efekty redukcji, a wyniki badań uległy poprawie ❤️

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona . W diecie jest wszystko czego tak naprawdę oczekiwałam. Czuję się świetnie i nadal będę korzystała z planu. Polecam z całego serca.

6 de abril de 2026

Respuesta de centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz polecenie 🙂

Niezmiernie miło nam słyszeć, że nasza dieta spełniła Twoje oczekiwania i pozytywnie wpłynęła na Twoje samopoczucie ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pyszne jedzienie, łatwe do przygotowania, opiekun nad celem który wspiera i pchna do przodu.

10 de abril de 2026

Bardzo dziękujemy za opinię 🙂

Cieszymy się, że nasze posiłki przypadły Ci do gustu ❤️ Nasi specjaliści, dyplomowani dietetycy służą wsparciem merytorycznym i motywacją każdego dnia 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Słabo

Aplikacja pod kątem diety jest bardzo dobra - przepisy są proste, dania w większości smaczne a lista zakupów jest dużym ułatwieniem. Pod kątem treningów to totalna ściema - treningi przygotowywane są bez żadnej ankiety i układane do bólu schematycznie. Mam wrażenie, że aplikacja służy głównie do wciskania kolejnych, nietanich produktów - ebooków, konsultacji itp. Jeśli oczekujesz czegoś więcej, niż zbiór przepisów - odradzam.

27 de abril de 2026

Dziękujemy za opinię.

Cieszymy się, że doceniasz prostotę proponowanych przez nas posiłków oraz funkcje zawarte w naszej aplikacji.

Ćwiczenia, podobnie jak dieta, dopasowywane są zawsze indywidualnie na podstawie informacji zawartych w formularzu żywieniowo-medycznym. Po zgłoszeniu uwag w kwestii ćwiczeń, trener-fizjoterapeuta nanosi niezbędne korekty w planie.

Zależy nam na tym, by każdy Podopieczny miał świadomość i pełną wiedzę o wszystkich dostępnych u nas dodatkach do pakietu, dlatego regularnie i na bieżąco przesyłamy różnego rodzaju powiadomienia. Oczywiście, skorzystanie z przedstawianych opcji jest nieobowiązkowe i ma charakter czysto informacyjny.

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Każda opinia jest dla nas ważna i pomaga nam udoskonalać nasze usługi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dzięki apce osiągnęłam zamierzone cele

Dzięki apce osiągnęłam zamierzone cele. Jedzonko pyszne , polecam!!

25 de abril de 2026

Respuesta de centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i gratulujemy osiągniętych celów! 💪 Cieszymy się, że to właśnie z Respo udało się tego dokonać 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dieta jest dopasowana do stylu życia

Dieta jest dopasowana do stylu życia, preferencji i celu.Kontakt oraz pomoc w ze strony dietetyka w dosłownie w każdym aspekcie życia o jaki zapytłem.
Wygodna kontrola posilków w aplikacji . Mega pyszne przepisy 🫡Polecam bo naprawdę warto 💪

22 de abril de 2025

Respuesta de centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię oraz polecenie ❤️

Właśnie o to nam chodzi — by dieta była dopasowana do Ciebie i Twojego stylu życia oraz celu, który chcesz osiągnąć. Wiemy, że klucz do sukcesu to smaczne posiłki i wsparcie dyplomowanego specjalisty, a także aplikacja ułatwiają utrzymanie planu w ryzach 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dawno nie czułam się tak zaopiekowana

Dawno nie czułam się tak zaopiekowana, dużo razy korzystałam z wizyt u różnych dietetyków ale dopiero aplikacja Respo i opiekun celu do mnie "trafiły". Motyw zamienników, gotowców w moim intensywnym trybie życia naprawdę robią robotę i nie niweczą planu gdy jest jakis kryzys... polecam! Juz drugi rok z respo!

Dziękujemy za opinię 🫶

Wsparcie dyplomowanego dietetyka i dopasowanie planu do indywidualnych potrzeb Podopiecznego to nieodłączne elementy satysfakcjonującej współpracy. Wiemy, że tempo życia potrafi być zawrotne i wiemy też, jak temu zaradzić, by wypracowane efekty nie poszły na marne 💪

Cieszymy się, że z nami jesteś!

Współpraca z Respo jest rewelacyjna

Współpraca z Respo jest rewelacyjna. Super posiłki szybkie, smacznego, bez dziwnych składników. Wszystko dostosowane pod moje preferencje

Dziękujemy za opinię ❤️

Lubimy udowadniać, że zdrowa dieta może być szybka, smaczna i z ogólnodostępnych składników, a przy tym idealnie dopasowana do preferencji Podopiecznego 😋

Podoba mi się to

Podoba mi się to, że są ekstra pakiety do wykupienia, np produkty które mogę kupić w Żabce i mają fajny skład i podobne kcal. Lubie kontakt z dietetykiem, odpowiedzi są dość szybko.

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Nasze pakiety zdecydowanie ułatwiają życie oraz utrzymanie dobrze zbilansowanej diety również wtedy, gdy nie mamy możliwości samodzielnego przygotowania posiłku 😊 Cieszymy się, że doceniasz kontakt ze swoim Opiekunem! 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Współpracuje z Respo od poczatku tego…

Współpracuje z Respo od poczatku tego roku i jestem bardzo zadowolona!
Aplikacja jest bardzo przejrzysta i intuicyjna, ma sie staly kontakt z dietetykiem ktory wspiera cala droge odchudzania. Do tego jest bardzi duzo przepisow i najbardziej podobaja mi sie fit desery - super ze w tradycyjnych daniach sa zdrowsze zamieniki!
Takze polecam

Dziękujemy za pozytywną opinię 🙂

Dbamy o to, by funkcje zawarte w naszej aplikacji wpływały na komfort współpracy, a jej obsługa była maksymalnie intuicyjna. Bardzo miło nam słyszeć, że aktywnie korzystasz z apki, a Twój Opiekun dba o to, byś odczuwała realne wsparcie z jego strony.

Nasi Podopieczni mocno cenią proponowane przez nas zdrowsze wersje deserów, co absolutnie nas nie dziwi 😋

Dziękujemy za polecenie i życzymy wszystkiego dobrego ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spróbowałam każdej diety dostępnej na…

Spróbowałam każdej diety dostępnej na rynku,ale Repo odmieniło moje życie dopiero tu nauczyłam się świadomie odżywić

21 de abril de 2026

Respuesta de centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za opinię.

Miło nam słyszeć, że pozytywnie oceniasz naszą współpracę i to właśnie Respo pozwoliło Ci na świadomą zmianę nawyków żywieniowych ❤️

Polecam z czystym sumieniem

Polecam z czystym sumieniem. Fajnie dopracowana aplikacja, kontakt z dietetykiem też spoko. Dieta i posiłki dopasowane, jest i możliwość wykluczeń produktów czy zmiany posiłków na inne. Pierwsze efekty już mam za sobą.

21 de abril de 2026

Dziękujemy za opinię 😍

Gratulujemy pierwszych efektów! 💪
Super, że masz dobry kontakt ze swoim dietetykiem, a wszystkie Twoje sugestie dotyczące diety zostały uwzględnione. Nieustannie dbamy o rozwój naszej apki, aby jeszcze bardziej ułatwić osiąganie celów 🙂

Dieta dla każdego

Jestem bardzo zadowolona że współpracy z Respo i moim Opiekunem Celu. Polecam również osobom, których głównym celem niekoniecznie jest redukcja wagi, ale wyrobienie zdrowych nawyków żywieniowych przy różnego rodzaju dolegliwościach/schorzeniach. Dieta bardzo mi pomogła i czuję się znakomicie. Aplikacja intuicyjna, świetne i profesjonalne porady, wskazówki, wszystko spełniło moje oczekiwania. Polecam bardzo :)!

Respuesta de centrumrespo.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie 🙂

Niezwykle miło nam słyszeć, że nasza dieta oraz współpraca z przypisanym Opiekunem spełniły Twoje oczekiwania. W Respo służymy wsparciem nie tylko w przypadku redukcji. Przede wszystkim dbamy o wprowadzenie nowych, zdrowych, a przy tym trwałych nawyków, uwzględniając przy tym stan zdrowia Podopiecznego. Jednak najważniejsze jest dla nas przede wszystkim to, że Twoje samopoczucie uległo znaczącej poprawie ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Respo to jedna z najlepszych decyzji

Respo to jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam dla siebie.
Nie dlatego, że „jest dietą” — ale dlatego, że w końcu wszystko zaczęło mieć sens.

Bez głodzenia.
Bez frustracji.
Bez chaosu.

Za to z ogromnym poczuciem zaopiekowania, spokojem i realnymi efektami.

Jadłospisy są nie tylko dopasowane, ale też po prostu… przyjemne.
Takie, które chce się jeść — i do których chce się wracać.

Największe zaskoczenie?
To, że zmiana przyszła naturalnie. Bez walki.

Dziś wiem, że Respo to nie chwilowy plan —
to styl życia, który zostaje.

Respuesta de centrumrespo.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i gratulujemy świetnej decyzji! 💚

Pokazujemy, że dieta może być naprawdę przyjemna i prosta w utrzymaniu, nie musi się wiązać z uczuciem głodu czy restrykcjami. Niewielka zmiana nawyków potrafi zaprocentować fenomenalnymi rezultatami — bardzo nas cieszy, że dostrzegasz to również u siebie. Respo to nowy, zdrowszy styl życia 🙂 Jesteśmy dumni, że możemy Ci towarzyszyć w tej drodze.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo dobry kontakt z klientem

Bardzo dobry kontakt z klientem, smaczne posiłki, efekty widać bardzo szybko. Szczerze polecam.

Respuesta de centrumrespo.pl

Dziękujemy za opinię i polecenie ❤️

Wsparcie Opiekuna to istotny element współpracy, dlatego cieszymy się, że tak pozytywnie oceniasz kontakt między wami.

Fantastycznie, że efekty są już u Ciebie widoczne! To właśnie smaczne, dopasowane do preferencji Podopiecznego posiłki pozwalają wypracować realne rezultaty 💪

Gorąco polecam respo

Gorąco polecam respo. Opieka opiekuna na wysokim poziomie, app intuicyjne, plan treningowy i żywieniowy dopasowany indywidualnie. Przerobilam wiele diet ale dopiero teraz widac efekty wspolpracy.

Dziękujemy za opinię i polecenie 🙂

Twoje zadowolenie i satysfakcja ze współpracy to dla nas ogromne wyróżnienie 🙂 Intuicyjna aplikacja, a także współpraca z dyplomowanym specjalistą oraz dopasowane indywidualnie posiłki i plan treningowy to klucz do sukcesu i utrzymania motywacji.

Dieta bez wyrzeczeń

Jedzenie jest przepyszne i dostosowane do moich potrzeb. Bardzo podoba mi się opcją wymiany składników bo w taki sposób mogę dostosować dietę do tego na co mam ochotę. Bardzo łatwa obsługa

1 de marzo de 2026

Dziękujemy za opinię ❤️

Indywidualnie dopasowany plan to jedna ze składowych sukcesu 😊 Nasi dietetycy dobierają posiłki na podstawie informacji zamieszczonych przez Podopiecznego w obszernym formularzu, dzięki czemu dieta jest idealnie dostosowana do potrzeb. Możliwość wymiany składników daje jeszcze większą elastyczność w zarządzaniu planem i zdecydowanie ułatwia utrzymanie diety 🙂 Super, że z tego korzystasz!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Było świetnie, ale coś się zmieniło

Korzystam z RESPO od początku 2024 roku. Na starcie byłem sceptyczny wobec takiego rozwiązania, ale szybko zostałem pozytywnie zaskoczony. Pierwsi opiekunowie celu naprawdę robili świetną robotę i byli zaangażowani, wspierający i skupieni nie tylko na wynikach, ale przede wszystkim na człowieku. Szczególnie dobrze wspominam współpracę z Damianem i później Kasią.
Niestety z czasem jakość obsługi zaczęła wyraźnie spadać. Dietetycy zmieniają się co kilka miesięcy, a podejście stało się bardziej schematyczne i nastawione na wskaźniki. Mam wrażenie, że obecnie najważniejszym celem jest redukcja wagi „za wszelką cenę”, zamiast indywidualnego podejścia do sytuacji klienta.
Dla kontekstu od początku współpracy udało mi się zrzucić ponad 20 kg, głównie dzięki dobremu wsparciu na starcie. Obecnie przygotowuję się do ukończenia Korony Półmaratonów Polski, co wiąże się z intensywnymi treningami i dużym wydatkiem energetycznym (nawet ponad 2000 kcal podczas biegu). Mimo to otrzymałem rekomendację, by nadal trzymać się redukcji bez większej elastyczności, a sugestia odpowiedniego ładowania węglowodanami przed startem została sprowadzona do… dodatkowo płatnego pakietu.
To dla mnie sygnał, że oprócz wyników pojawiła się też presja na sprzedaż usług dodatkowych. Brakuje mi realnego słuchania klienta i dostosowania planu do aktualnych celów (np. sportowych), a nie wyłącznie „trzymania się planu”.
Podsumowując: początek współpracy był naprawdę świetny i pokazał duży potencjał tej usługi. Niestety obecnie mam wrażenie, że większe znaczenie mają KPI, wyniki i sprzedaż niż jakość relacji i indywidualne podejście. W efekcie nie planuję przedłużać współpracy z dietetykiem.

Na plus zdecydowanie wyróżnia się sama aplikacja oraz baza przepisów, są bardzo dobrze przygotowane, praktyczne i warte polecenia.

19 de abril de 2026

Respuesta de centrumrespo.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Miło nam, że doceniasz aplikację oraz naszą autorską bazę przepisów, a także współpracę z Twoimi Opiekunami.

Możliwość rozwoju naszych specjalistów jest dla nas bardzo istotna, dlatego zmiana dietetyka prowadzącego bywa często wynikiem awansu wewnętrznego w strukturach Centrum Respo. Zapewniamy jednak pełną swobodę w tym zakresie – każdy Podopieczny może w dowolnym momencie poprosić o zmianę przypisanej osoby na innego eksperta, aby współpraca w pełni odpowiadała jego potrzebom.

Zależy nam na tym, aby każdy plan żywieniowy był idealnie dopasowany do indywidualnych preferencji i potrzeb Podopiecznego. Diety są tworzone na podstawie szczegółowego formularza żywieniowo-medycznego i zawartych w nim informacji, a usługa 7-dniowej gwarancji pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie swojego menu pod swoje aktualne potrzeby i cele długoterminowe. Ponieważ okres tzw. ładowania węglowodanami jest specyficznym, zazwyczaj bardzo krótkotrwałym etapem, może wymagać dodatkowej konsultacji z dietetykiem, który szczegółowo omówi zasady komponowania jadłospisu na krótko przed startem, uwzględniając większe zapotrzebowanie na węglowodany przez okres kilku dni.

Zachęcamy do kontaktu poprzez formularz dostępny na naszej stronie internetowej -> https://centrumrespo.pl/kontakt/ w celu zweryfikowania sytuacji i wypracowania satysfakcjonującego rozwiązania.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.