cerberus-strength.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Cerberus Danmark giver den fedeste service når konen har fødselsdag og skal forkæles med det fedeste Strong Woman gear. Og hun blev super glad for det hele. Tak Lars.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top tier company and products! No matter if you are a beginner level or advanced level lifter, their products are extremely good, durable and aesthetically pleasing. Great customer support, fast... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et 13 mm lever bælte og nogle knee sleeves herfra og er yderst tilfreds med kvaliteten og den service jeg fik. Efter snak med Lars, endte jeg på et par xl knee sleeves. Lars tilbud... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Verdens Stærkeste Trænings udstyr & tilbehør. Wrist wraps, knee og elbow sleeves, træningstøj; tshirts, hoodies, shorts, compressions udstyr, træningselastikker, lugtesalt og bælter til al slags træning, Alt til styrkeløft, powerlifting, strongman, strongwoman, crossfit, fitness og bodybuilding. #cerberusstrength #teamcerberus Officiel Distributør.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

For små albue sleeves

Jeg havde fået nogle sleeves til mine albuer som var for små, så kontakter jeg cerberus, og der var ingen pjat eller nogle former for problemer, endda tid til en sludder for en sladder, konge firma, vil altid vælge dem alene pga service,

16 de enero de 2025

Prima service

Jeg havde bestilt en varer som var blevet beskadiget under vejs til distributør, og blev personligt kontaktet af Lars, som gav mig prima vejledning.

11 de diciembre de 2024

Rigtig god service

Havde behov for at få byttet et par knee sleeves til en større størrelse. Mine nye sleeves blev sendt dagen efter, så jeg ikke skulle vente flere dage på ombytning - det er klasse!

6 de noviembre de 2024

Super service og produkter

Efter snak med Lars, endte jeg på et par xl knee sleeves. Lars tilbud mig at sende både xl og xxl så jeg kunne finde ud af hvilke der passede og hvilke ikke gjorde, men jeg takkede nej, da jeg var sikker i min beslutning. De viste sig at være for små desværre, men der var allerede nye på vej i den korrekte str. Inden de gamle var sendt retur.

Super service og produkter. Kan varmt anbefales til alle der leder efter udstyr til træning og styrkeløft!

25 de octubre de 2024

Quality all around

Not only is the equipment high quality, the customer service is as well. I had to exchange for sizing issues. The support were friendly, helpful and even upgraded my product. Definitely the place to go for strength equipment and gear. Thank you Cerberus!

1 de agosto de 2024

Best gear ever made👍

Best gear ever made👍. Best service in the industry. They always do the best for their customers. I had 2 belts that didn’t work anymore and wrist wraps that didn’t closed. Lars drove home to us to return new gear to us. They do beyond what they have to. Much respect to them👍
Best gear ever made💪

15 de febrero de 2024

Fantastiske produkter!

Jeg har 2 sæt straps, 1 sæt wrist wraps samt lugtesalt fra Cerberus..

Og kvaliteten er næsten alt for god, så jeg har ingen undskyldning for at shoppe mere! Virkelig lækre produkter og god kundeservice

10 de febrero de 2024

Verdensklasse service!

Jeg bestilte et bælte for noget tiden siden. Lever'en på bæltet var gået i stykker, og da jeg skrev til support var de lyn hurtige til at sende en ny. Ikke sidste gang jeg køber herfra!
10/10 service

9 de febrero de 2024

Super service

Super service, hurtigt levering og der var fejl i det ene produkt, så behandlingen af dette udført utroligt professionelt.

27 de enero de 2024

Et fremragende firma

Et fremragende firma, med det bedste udstyr og kundeservice i topkvalitet!
Jeg kan kun anbefale dem, for alle styrkeatleter og folk der vil tage deres træning til det næste niveau.

11 de octubre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.