Información sobre la empresa

3. Tienda de frenos
  4. Estación de inspección de automóviles
  5. Mantenimiento y reparación de automóviles
  6. Lavado de coches

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Champion Auto Care is a team of experts dedicated to our customers and their cars. We strive to provide a reliable garage services that includes new and part worn tyres, brakes and MOT. We use latest diagnostic equipment and guaranteed parts for your car.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Løftede min bil forkert – store skader, intet ansvar og ingen reaktion

Jeg skulle have lavet tre små ting inden syn, og det virkede som et godt sted. Jeg afleverede bilen og hentede den senere samme eftermiddag.

Dagen efter så jeg, at mekanikeren havde løftet bilen forkert.
Resultatet var:
• Forskærm og dør i højre side hang skævt
• Skruer i inderskærm og hjulkasse var knækket i gevindet
• Røret til intercooleren var forskudt
• Bilen fik startproblemer

Jeg ringede til ham og forklarede, hvad jeg havde set.
Først sagde han: “Nårh ja, det kan da godt være, jeg har fået ramt lidt i hækspjælene”, og bad mig komme forbi, så han kunne rette det.

Da jeg kom derud, havde han pludselig en helt anden forklaring og benægtede, at han havde lavet skaden.
Alligevel havde han hurtigt “justeret” døren og skærmen og sat selvskærende skruer i inderskærmen for at få det til at se nogenlunde ud.
Men bilen så stadig slet ikke ud som før den kom på hans værksted.

Dagen efter var problemerne tilbage, fordi han ikke havde monteret delene korrekt. Luftfilterhuset og slangerne sad forkert, og bilen kørte dårligt.

Jeg bad om hans forsikringsoplysninger, men dem ville han næsten ikke udlevere.
Han sagde selv, han havde en selvrisiko på “15.000 tusinde”, og han virkede mest interesseret i at undgå, at sagen gik videre.

Jeg har nu lavet en officiel skadesanmeldelse, men han reagerer slet ikke mere.

Advarsel:
Pas på med at køre jeres bil til dette værksted.
Det virker hverken som om han respekterer kunders biler eller tager ansvar for skader, han selv laver.

– Thor Guldbrandsen

20 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely fantastic service

Absolutely fantastic service. Strongly recommend this place. We've had both cars in here for different issues and both have been sorted quickly and for a great price. Will be using for Servicing and MoT this year too. Thanks.

17 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Worst place ever

Worst place ever. I would have given 0 rating if that was possible. They book you an appointment for repair and you turn up and they make you wait for half an hour and after asking them repeatedly "When are you going to look at my car", they tell you "we can't look at your car today you will have to come in tomorrow". When asked what is the point of appointment then ? the manager said "I don't have time for this" and walked away. Don't bother with these people! Look elsewhere.

15 de enero de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.