Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundepleje -og service. Har aldrig oplevet noget lignende!!! Har købt smukke smykker flere gange.Superhurtig og positiv respons på mine forespørgsler. Hver gang er forsendelserne leveret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god oplevelse! Jeg fik mine fine tørklæder (plus en lille bonus - et spejl til håndtasken - og en personlig hilsen) efter et par dage. Det var flot pakket ind og tørklæderne er meget flott... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fin og total gennemført webshop, man føler sig virkelig forkælet, når man modtager så lækker en pakke. Overraskelserne vælter ud af pakken og med fine - finurlige indpakning, og endda en lille... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte for første gang hos Chant du Matin, og det bliver bestemt ikke sidste gang! 🌸 Lynhurtig forsendelse, og så smukt indpakket at det næsten føltes som at få en gave✨ Papiret, detaljerne... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Joyería
  2. Artes manuales

Escrito por la empresa

Udvalget hos Chant du Matin består af små serier og særligt udvalgte ting. Nogle er håndlavede her, andre er nøje udvalgt, og mange stammer fra små, europæiske brands, der endnu ikke er slået igennem herhjemme. Flere af varerne er støbt i hånden herhjemme, og hver enkelt pakkes og sendes fra Danmark. Lige nu er Chant du Matin et lille sted – men det vokser hver dag. Nye varer tilføjes løbende, og tanken er altid den samme: at det ikke skal være mere, bare bedre. Et roligt udvalg til hverdagens rytmer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De fineste produkter

De fineste produkter, der blev lynhurtigt leveret. Super oplevelse!

29 de agosto de 2025

Tusind tak, Karen 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg modtog den fineste pakke

Kan klart anbefales! Jeg modtog den fineste pakke og er så glad for mine ting! Hurtig levering, og alt var pakket så pænt ind!
Det er ikke sidste gang jeg shopper på chantdumatin

28 de agosto de 2025

Hvor er det dejligt at høre, Victoria! Tusind tak ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse at handle her

Papiret, detaljerne og den kærlige måde tingene var præsenteret på gjorde det til en ren fornøjelse at pakke ud 💕
Produkterne lever fuldt op til forventningerne, men hele oplevelsen omkring bestillingen og modtagelsen var prikken over i’et. Her er virkelig kælet for detaljerne, og det kan mærkes.
Kan varmt anbefales til alle, der sætter pris på kvalitet, smuk indpakning og en webshop med sjæl! 🙌

22 de agosto de 2025

Respuesta de Chant du Matin

Jamen det er jo lige netop den følelse, vi drømmer om at skabe! Tusind tak for de pæne ord 💕 Vi glæder os til at se dig igen 🥰

Wauuu sikke en oplevelse 🦋

Overraskelserne vælter ud af pakken og med fine - finurlige indpakning, og endda en lille ekstra gave er i pakken.
Her er virkelig tale om kvalitet samt stor kærlighed til det de laver, nemlig iværksætteri❤️
Jeg vender trygt tilbage og glæder mig allerede til mit næste køb.

29 de agosto de 2025

Respuesta de Chant du Matin

Tusind tak for både ros og de fem stjerner, Anne-Dorthe ❤️

God oplevelse

God oplevelse. Synes det er en gennemført shoppingoplevelse og god kommunikation hele vejen igennem til man modtager pakken 👍

28 de agosto de 2025

Respuesta de Chant du Matin

Tusind tak for den fine anmeldelse ☺️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.