Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Ver más
La empresa ha respondido
Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.
Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Ver más
La empresa ha respondido
Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden o... Ver más
La empresa ha respondido
Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.
Dinamarca
Appen virker slet ikke.
Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget.
Kan ingenting gøre.
Hvis jeg kunne give 0 stjerne gjorde jeg det.
Jeg skulle teste chapter, men fik det aldrig til at fungere. Fik en prøve tid i 30 dage. Alligevel har de trukket 2X99kr i 4 mdr.
Jeg ønskede alle pengene retur, men de kunne kun give 99kr.
Jeg fik aldrig chapter til at virke og kommer aldrig til at anbefale det til andre!!

Respuesta de Chapter A/S
Nogle perioder lytter jeg ikke til noget, andre perioder kan jeg næsten ikke stoppe... Det er ikke noget problem, det kommer helt af sig selv... Pludselig midt i en god bog TIDEN ER BRUGT. 😠 så kan man vente 14 dage til der igen er tid og håbe på at bogen fanger.
Det er pisse irriterende. Jeg vil anbefale alle at prøve med en anden udbyder.

Respuesta de Chapter A/S
Har kun problemer med den app!
Tiden har jeg tilkøbt mere af, men er ikke sikker på vi bruger samme tællingssystem?!
Downloadede så en masse bøger, så jeg kunne høre dem efter endt tid. HVERT 2. minut afbrød appen så bogen og jeg skulle trykke start igen 😳
Gik ind på TELMORE, som skriver jeg skulle genstarte tlf- gjort! Så røg alle de downloadede bøger over i usynlighedsMode - genindstallerede appen og nu er de væk! Skrammel!!

Respuesta de Chapter A/S
Ville helst give 0 stjerner, men det er jo ikke muligt.
Jeg har Chapter via Telmore og det er voldsomt frustrerende, at der kun er 20 timers lytning inkluderet. Man er nødt til at være taktisk og regne ud, om den ønskede bog nu også holder sig indenfor den resterende tid, så man kan lytte den færdig i ét hug.
Desuden oplever jeg ofte, at afspilningen stopper og ligesom fryser, så jeg skal genstarte appen, for at komme videre.

Respuesta de Chapter A/S
Dejligt at komme i gang med at læse. Det har ligget stille i lang tid, men nu hvor man kan vælge mellem så mange gode bøger - og på en nem måde - bliver jeg fanget af det.
Har brugt Chapter i et år nu og er meget glad for Bogappen. Nem at finde rundt på og har gode bøger.
Jeg har brugt bookmate rigtig meget igennem telmore og har været tilfreds fra dag 1,men har nu fået 20 timers chapter i stedet for .det er ganske enkelt ikke nok og appen er umulig for mig at finde ud af.jeg giver op for 3. Gang desværre.

Respuesta de Chapter A/S
Skynd jer væk fra dette svindle firma, man får 20 timer for en meget høj pris, og det sjove er at deres BIP app, forsætter når man slukker bilen, nu ser jeg her inde at appen også bruger din tid på at spole tilbage,
Det er jo direkte svindel,
samt har jeg i mange mdr. næsten ikke brugt appen, hvor jeg så endelig finder en bog jeg vil høre, hvorfor BIP overføre man så ikke tiden, jeg har betalt for tiden, Telmore har heller ikke gjort meget for at oplyse at man har 20 timer, den mail bliver gemt væk i alt deres spam som de sender,

Respuesta de Chapter A/S
Chapter er for dyrt, og falder man i søvn og glemmer at slå sleep til så får man hurtigt brugt sine 12 timer på trods af at man jo intet har hørt.
Man kan ikke spole kapitler som ved de andre selskaber.
Jeg har opsagt Chapter via Telmore og fået fratrukket abonnementsprisen fra min Telmore faktura som jeg så kan bruge på et mere professionelt firma. (Mofibo-bookmade)

Respuesta de Chapter A/S
Begrænset tidsforbrug gør det til en ubrugelig lydbogs app, der findes langt bedre alternativer på markedet.

Respuesta de Chapter A/S
God oplevelse, nemt og fantastisk kundeservice trods at jeg ikke havde helt styr på mit.
Har chapter gennem telmore og det kan ikke anbefales. Har tilkøbt ekstra tid, men jeg har ikke fundet ud af hvordan chapter, kan vise hvor meget der er gået.
Det er ligeledes meget svært at styre profilerne, og se hvor meget tid hver især har brugt.
INGEN LUNDE ANBEFALELSESVÆRDIGT.

Respuesta de Chapter A/S
Værste streamingtjeneste ever! De bliver ved med at trække penge på min konto til trods for at jeg for flere måneder siden har opsagt mit medlemskab på deres hjemmeside. Det er f…. Ikke i orden!

Respuesta de Chapter A/S
Jeg fik tre måneders gratis abonnement men fik det er kun brugt på en bog. Jeg afmeldte derfor hurtigt abonnementet men efter de tre måneder trak siden 129kr!!! Jeg skrev en mail til kundeservice men fik selvfølgelig ikke svar!! Det kan simpelthen ikke passe at de trækker pengene selvom abonnementet er opsagt til tiden!!! brug ikke denne side

Mange gode bøger.
Men svær at styre fra bilens display.
Fks. Spiller lydbogen vidre, på telefonen når man har pauset den på bilen.
Det er irriterende, da den så ligger og spiller til ende i tasken og derved bruger ens lyttetid.
Har brugt nextstory før, og aldrig oplevet det der

Respuesta de Chapter A/S
Som sådan er jeg rigtig glad for selve app'en, det jeg dog ikke er tilfreds med er den begrænsning der er. Jeg bruger den udelukkende til at høre lydbog og 40 timer i måneden er ikke nok når en bog kan varer op til 21 timer eksempelvis.
Man kan ikke engang høre to hele bøger.

Respuesta de Chapter A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.