1. Tienda de vitaminas y suplementos

Het ultieme supplement om jouw slaapkwaliteit te verbeteren. Gebaseerd op wetenschap en ontwikkeld in Nederland.

3,8

Muy bueno

Geen resultaten

Ik slik chapter sleep nu een dikke maand en helaas merk ik geen verbetering. Mijn HRV blijft het zelf tussen de 30 en 35. Mijn slaapscore ook. Diepe slaap niet langer dan een uur. Dus dit werkt niet voor mij. Alweer een zogenaamd wonder middeltje voor goede nachtrust.

15 de abril de 2026

Voor +-1 euro per dag is dit in ieder geval een nobrainer voor mij

Ik loop meerdere halve (en soms hele) marathons per jaar. Gebruik de capsules een maand of 3 en ik slaap vaster, maar merk vooral dat ik beter herstel van trainingen en wedstrijden. De laatste bestelling kwam overigens wel 1 dag later (waarschijnlijk door blackfriday) maar dit neem ik maar voor lief. Voor +-1 euro per dag is dit in ieder geval een nobrainer voor mij.

2 de diciembre de 2025

Helpt om beter te slapen

Al snel, na een week ongeveer, voelde ik al verbetering. Ik slaap beter door en als ik wakker word snachts, val ik sneller weer in slaap. Er zijn heus nog wel nachten met onrustige slaap. Maar supplementen lossen niet alle slaapperikelen op natuurlijk, daar hebben we zelf ons eigen aandeel ook in. Ik ben 51 en de hormonen lijken ook een aandeel te hebben. Toch slaap ik veel beter. Ook snel en goed geholpen toen ik een vraag had. Ik raad het aan!

8 de agosto de 2025

ik was een beetje sceptisch omdat er…

ik was een beetje sceptisch omdat er zoveel supplementen zijn die van alles beloven. Na consistent 2 weken elke dag dit product gebruiken slaap ik gewoon echt beter en voel ik me meer uitgerust, vandaar ook dat ze van mij een positieve review krijgen!

10 de julio de 2025

Meer diepe en REM slaap

De eerste dagen wat minder effect, maar na ca een week zag ik toch echt een verbetering in mijn slaap. Meer diepe en REM slaap. Daarbij is mijn HRV van gem 51 naar 78 gegaan over de afgelopen 2 weken.

3 de junio de 2025