4,0

Muy bueno

Talaria køb hos Chargedbikes.dk

Jeg købte en Talaria X3 Pro af Mathias hos Chargedbikes.dk. Alt blev leveret som aftalt, og han svarede altid hurtigt på både mails og beskeder. Da både min bror og jeg købte en Talaria hos ham, fik vi et godt tilbud, som vi begge har været meget tilfredse med.
Nu har jeg kørt omkring 600 km på den i næsten en måned, og alt fungerer stadig perfekt.
5/5 stjerner 🌟

10 de diciembre de 2025

Mathias er altid behjælpelig

Mathias er altid behjælpelig, han har hjulpet mig utrolig meget i den jungle af elektriske maskiner der er, kan varmt anbefale ham! Han tog også gerne et opkald for at forklare omkring de forskellige maskiner og hvordan de er sat op. Som var super behjælpelig!

18 de septiembre de 2025

Fantastisk oplevelse hos ChargedBikes

Jeg kan varmt anbefale ChargedBikes! Forhandleren er ikke bare venlig – han er ekstremt sød og virkelig imødekommende.
Servicen er helt i top. Jeg fik god, ærlig rådgivning hele vejen igennem, uden noget salgspres – kun et oprigtigt ønske om at hjælpe mig med at finde den maskine, der passede bedst til mine behov.
Alt i alt en super positiv oplevelse. Hvis du overvejer en fed maskine og sætter pris på god service, så er ChargedBikes absolut stedet at tage hen.

27 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?