Had een probleem met levering (waarschijnlijk DHL’s fout). Chargertech heeft dit goed opgelost aangezien DHL onbereikbaar was. Goede service! Aanrader :)
Aangezien de intercooler losgekomen was door teveel druk had ik een slangverbindstuk nodig. Aangezien ze deze niet op voorraad hadden werd ik gebeld en hebben ze 1 voor mij gemaakt. De volgende da... Ver más
La empresa ha respondido
Perfect communication, a lot of advices and details about parts, peoples doing their best at this work. Shaking right hand guys! Fast delivery , companys as this makes man smiling.
Zoals er word beschreven; op voorraad en voor 14:00 besteld morgen in huis klopt zeker! Vrijdagochtend besteld en zaterdag ochtend stonden ze op de stoep met mijn bestelling. Zeer kwalitatieve ond... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Chargertech performance engine tuning
Lange Beijerd 14E, 5431 SJ, Cuijk, Holanda
- (+31)485231640
- info@chargertech.nl
- chargertech.nl
Dumpvalve volvo
Snelle levering netjes verpakt en klopt met wat ik besteld heb niet goedkoop
snelle levering en prima kwaliteit
Topservice
Topservice, 3e bestelling en zeker niet de laatste. Contact tussen klant en verkoper is ook helemaal top. Heb niks te klagen !
Goede kwaliteit snelle levering.
Niet te duur.snelle levering
Mooie produkten en snelle levering.
goede en snelle levering !!
Snelle verzending bij niet op voorraad…
Snelle verzending bij niet op voorraad bellen ze netjes top service
Onderdeel zoals om schreven.
Had een blow off valve besteld voor…
Had een blow off valve besteld voor mijn Zafira opc deze ging helaas niet open door een productiefoutje. Heb een nieuwe besteld en de oude retour gestuurd. Hierna netjes mijn geld terug gekregen. Top service😊😊
Super snelle levering
Super snelle levering. Smiddags besteld en de volgende dag in huis!
Dikke prima
Al een aantal keer besteld bij chargertech, elke keer weer goed geregeld.
Klantenservice denkt goed mee en verzending is snel. Dikke prima!
Prima advies
Prima advies, de gekochte demper doet precies wat ie moet, de volgende order van het uitlaat sierstuk heb ik foutief besteld, men heeft nog samen met mij gekeken of het mogelijk was het toch passend de krijgen, helaas is dat niet gelukt. Ik mocht de artikelen retourneren en heb het bedrag snel teruggestort gekregen!
leuke site en jullie hadden precies wat…
leuke site en jullie hadden precies wat ik zocht. en ook voor een mooie prijs.
En ook snel en correct geleverd.
Gewoon goed en ook snel geleverd!
Bestelling was snel geregeld en zit…
Bestelling was snel geregeld en zit inmiddels al op de auto. Heb jaren geleden al bij Chargertech, een supercharger gekocht, waren toen ook erg behulpzaam.
Meerder malen spul besteld voor een…
Meerder malen spul besteld voor een downpipe en ic systeem. Top kwaliteit, snel geleverd en precies volgens afmetingen/afbeeldingen in de webshop.
Zeker nog een keer wat nodig en dan haal ik het weer hier!
Goede kwaliteit en snelle levering!
Goede kwaliteit van de bestelde intercooler! Tevens snel geleverd!
Más información sobre otros tipos de reseñas.