Halsband + hondenriem besteld voor onze hond. Wij hadden betere kwaliteit verwacht voor wat je betaald. De hondenriem was binnen 2/3 weken van slechte kwaliteit en zag eruit alsof we het al jaren gebr... Ver más
Mooie en leuke halsbanden, staan prachtig en zitten goed. Prima verstaanbaar en mooie kleuren. Netjes geholpen door de klantenservice, ik had een verkeerde maat besteld en dat is door hun netjes aang... Ver más
Heerlijke deken en prachtige halsband! In mijn favoriete kleur groen, zowel de deken als halsband besteld. Beiden zijn ontzettend mooi. Het borduursel zag er prima uit, maar op de halsband helaas in... Ver más
No consta que solicite reseñas
Halsband + hondenriem besteld voor onze…
Halsband + hondenriem besteld voor onze hond. Wij hadden betere kwaliteit verwacht voor wat je betaald. De hondenriem was binnen 2/3 weken van slechte kwaliteit en zag eruit alsof we het al jaren gebruikte
Geen enkel contact
Puppybandje dat ik besteld heb is slecht afgewerkt aan de binnenkant waardoor mijn puppy constant krabt. Enige manier om contact te krijgen is mail, maar daar krijg je geen reactie op. Ik krijg geen enkele vorm van contact. Twee keer gemaild (3 weken terug!) en later maar berichten gestuurd via Instagram. Slecht!!!!
Ik bestelde een halsbandje en tuigje maar kreeg dit niet. Nu blijft elke communicatie uit! ZEER ONTEVREDEN
Ik bestelde een halsbandje en tuigje. Volgens BPost werd dit geleverd doch wij ontvingen niets. Het is Charlie and Jones die met BPost contact dient op te nemen doch doet dit niet. Ondertussen krijg ik ook mijn bestelling niet en reageert men niet meer op mijn mails. Ik stuurde reeds drie herinneringen! Het is niet mijn eerste bestelling bij Charlie and Jones maar dit vind ik ongelooflijk onklantvriendelijk en heel slechte service!
Helaas zeer teleurstellende…
Helaas zeer teleurstellende communicatie en kwaliteit. De triglide (het verstelbare ijzertje) zit helaas midden in de naam. Contact op nemen gaat waardeloos je krijgt per week met wat mazzel 1 antwoord. Op de mail kreeg ik helemaal geen reactie. Achteraf blijken ze de maat te hebben gemeten met beide kanten van de klik gesp, welke je uiteraard in elkaar schuift waardoor je een paar cm minder in lengte krijgt op de halsband. Blijkbaar hoor je dit zelf door te hebben tijdens het door geven van de halsmaat, want hun berekenen beide kanten van de gesp in de lengte. Absoluut je geld en tijd niet waard.
Mooie en leuke halsbanden
Netjes geholpen door de klantenservice, ik had een verkeerde maat besteld en dat is door hun netjes aangepast.
Heel tevreden over
Heel tevreden over. Mooie kwaliteit en snel geleverd! Onze hond staat het super mooi.
Riem en halsband besteld
Riem en halsband besteld, maar nog niets ontvangen.
Reageren ook niet op de mail.
Prachtige halsband en lujn
Ik heb 3 keer bij Charlie en Jones besteld. Prachtige halsbanden en lijnen. De website is duidelijk en de levering is heel erg snel. Ik krijg veel complimenten over de halsbanden en lijnen. In de toekomst zal ik zeker weer iets bestellen.
Mega goede kwaliteit
Mega goede kwaliteit! Recommended! Snelle service
De eerste keer en nooit meer.
Terwijl er op de website staat dat men streeft naar een levertermijn van 3 tot 5 werkdagen, duurde het bij mij maar liefst 9 werkdagen alvorens mijn order geleverd werd. Dit terwijl ik twee keer mailde naar hun servicedienst om te informeren naar de verwachte levertermijn, omdat mijn order een cadeautje was dat ik voor een bepaalde datum nodig had voor een verjaardag. Op beide mails werd gewoonweg nooit gereageerd. Toen ik na de levering een retour aanvroeg, omwille van het uitblijven van enige reactie op mijn mails en de zeer laattijdige levering, kreeg ik per kerende droogweg een weigering van mijn retouraanvraag, zonder verdere reactie of begrip. In tijden waar service en customer excellence belangrijker zijn dan ooit, gaf Charlie & Jones een mooi voorbeeld van hoe het vandaag niet moet, en hoe je first time customers ook meteen weer kwijtspeelt. Ik blijf zitten met een misnoegd gevoel over het verloop, een te laat geleverd halsbandje dat ik niet langer kan gebruiken, en zal er nooit meer opnieuw bestellen.
Het handwerk van mijn halsband en riem…
Het handwerk van mijn halsband en riem zijn heel erg scheef geborduurd. En de letters zijn scheef en het staat ook nog eens scheef op de band en riem! Contact opnemen gaat ook niet echt soepel helaas, ik zou het zeker niet aanraden! Veel te slechte kwaliteit voor het vele geld wat je ervoor betaald!
Prachtige producten en erg goede klantenservice!
Heerlijke deken en prachtige halsband!
In mijn favoriete kleur groen, zowel de deken als halsband besteld. Beiden zijn ontzettend mooi. Het borduursel zag er prima uit, maar op de halsband helaas in een andere kleur dan besteld. Dit werd door de klantenservice meteen opgepakt en netjes afgehandeld. Zeer tevreden dus!
Heel blij met de mooie paarse halsband
Heel blij met de mooie paarse halsband! Naam en telefoonnummer erop laten borduren zodat ik met een gerust hart met mn pup het bos in kan. Ook de oudere honden dragen deze banden al jaren. Ze blijven super mooi en kunnen in de wasmachine. Een aanrader!
Zeer slechte kwaliteit/naam is scheef geborduurd
Meer dan 80eu betaald voor een riem en halsband, de kwaliteit is helaas vreselijk slecht en zowel de naam als het telefoon nummer zijn scheef geborduurd op de halsband en de riem..
Daarbij is de naam op die riem enkelzijdig geborduurd wat een heel raar zicht oplevert.
(4 jaar geleden kocht ik een soort gelijke set van betere kwaliteit).
De klantenservice is alles behalve rechtvaardig en geeft aan dat dit normaal is en past binnen de kwaliteitseisen.......
Ik heb een top ervaring gehad met mijn…
Ik heb een top ervaring gehad met mijn bestelling. De klantendienst heeft mij enorm goed geholpen. Daarnaast was mijn bestelling er al na twee werkdagen. Ik ben een vaste klant geworden!
Goede klantenservice en mooie kwaliteit
Goede klantenservice en mooie kwaliteit
It’s a shame
This brand is a total shame.
I ordered for a friend birthday, paid 125€, received the wrong items, they refunded me only 67€ and are now ghosting me
DO NOT ORDER
Heel blij met deze website
Heel blij met deze website !
Een goede communicatie, de halsbanden zijn van goede kwaliteit en het borduursel blijft heel mooi zitten.
Heb nu in totaal al 4 halsbanden en zal altijd bij charlie and jones bestellen .
Ga zo door !!!
Borduursel van slechte kwaliteit
Reeds een aantal bestellingen met succes geplaatst. Nu voor ons nieuw pupje een bandje en leiband besteld en helemaal niet tevreden. Borduursel staat scheef en telefoonnummer is amper leesbaar. Reeds contact opgenomen om een oplossing te zoeken, maar geen reactie.
Meer dan tevreden over Charlie and…
Meer dan tevreden over Charlie and Jones!
Ik had een set besteld, tuigje en riem. Best een flinke prijs, maar voor de kwaliteit was het het zeker waard.
Helaas was er iets mis gegaan met het borduurwerk. Ze hebben dit keurig opgelost door shoptegoed vrij te geven. Nu kan ik een nieuwe bestellen met hopelijk wel mooi borduurwerk. De lijn was prachtig geborduurd.
Bestelling was snel verzonden en binnen een week in huis.