Jeg har 2 børn som begge har fået lagt dræn ad flere omgange. Det er altid en kæmpe fornøjelse at opleve den gode kontant lægerne har med børnene. Enormt professionelt og trygt for os som forældre.
Consulta las opiniones de los clientes
Vores familie har 2 gange stiftet bekendtskab med Charlottenlund privathospital, min søn har gennemgået 2 operationer, en øreoperation og en operation af fjernelse af polypper. Der er intet... Ver más
Fin behandling og super fin service. Så komme men. De stiller så næsten en diagnose og så bliver man sendt videre til Frederiksberg hospital og så kan man begynde forfra.
La empresa ha respondido
Fik foretaget bihulekirugi og reduktion af muslingeben (Kontomi). Fra udredning ved Jesper Balle til operation og efterundersøgelse. Kort ventetid og dybt professionelt personale. Hele vejen igenn... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Charlottenlund Privathospital tilbyder undersøgelse, behandling og operation inden for flere end 10 specialer, herunder øre-næse-hals, dermatologi, kardiologi, reumatologi, gynækologi, søvn, psykologi og børneområdet (pædiatri og børnekirurgi). Alle patienter – børn såvel som voksne – vurderes og behandles af speciallæger eller autoriserede psykologer inden for det enkelte område, på hospitalet i Charlottenlund eller på en af klinikkerne rundt om i landet.
Información de contacto
Jægersborg Allé 4, 2920, Charlottenlund, Dinamarca
- 44981921
- info@chph.dk
- charlottenlund-privathospital.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bedste oplevelse
Har fået den bedste, sødeste og professionelle konsultation af Camilla. Hun var hjælpsom empatisk og super tålmodig. Hvis jeg kunne give 10 stjerner gjorde jeg det

Et super trygt sted
Jeg skulle ind og have et hul i trommehinden lukket, hvilket jeg var virkelig nervøs for, da jeg aldrig har været i fuld narkose før. Al personale jeg mødte var dog super flinke, nærværende og informative! Især en særlig tak til anæstesisygeplejersken Anne for at give mig en tryg oplevelse med narkose, til trods for at jeg næsten var ved at få et angstanfald over det.
Super vejledning og en yderst vellykket operation
Jeg gik hen over sommeren til tjek hos Kåre pga. pandehulebetændelse og først prøvede vi lidt behandling men uden et godt resultat så det endte med operation som er endt ud rigtigt godt. Jeg kan nu igen fridykke uden problemer overhovedet og har netop lavet en ny rekord pga det. Så jeg er super glad. Tak til jer alle specielt Kåre for at vejledt mig godt gennem hele processen. 5 store stjerner herfra
Super god og professionel behandling
Super god og professionel behandling. Eva er en dygtig kirurg. Vi er glade for at alt gik uden komplikationer ved fjernelse af mandlerne samt polypper. Dejligt med automatisk opfølgning på forløbet fra personalet, af hele to omgange.
Varmeste anbefalinger herfra. Kh. Henriette

Den fineste operationsoplevelse
Simpelthen så søde og helt igennem kompetente mennesker, der gik den ekstra mil for at gøre sønnikes operation tryg for ham. Vi følte os alle SÅ trygge, og der var stor omsorg at mærke. Vi blev flere gange efter operationen kontaktet for at høre, hvordan det gik.
Jeg er blæst bagover over niveauet af ekspertise, service, medmenneskelighed og professionalisme hele vejen rundt. Udelukkende roser herfra!
De får min aller bedste anbefaling...
De får min aller bedste anbefaling...
Har lige fået lavet en næse operation og alt spille bare fra start til slut.
Super sødt personale og lægen var super dygtig.
Jeg er bare glad !
Fantastisk service og sødt personale.

God opleves
God opleves, kom godt igennem og fik klaret mit problem. Der var dog et pr hik up undervejs administrativt
Min uforbeholdne anbefaling
Min uforbeholdne anbefaling. Jeg har haft mange hovedpiner med tillukkede pandehule. Tog chancen via min sundhedsforsikring og blev undersøgt af Jacob. Både han og kollega undersøgte nærmere og sagde ærligt, at de ikke kunne love bedring selvom de opererede, men som de sagde 50/50. Meget ærligt, men resultatet er, at åbningen til pandehulen indtil videre har fjernet mine hovedpiner ved træk og kulde helt. Ærlig snak og fin behandling, tak for det!
Fremragende hospital der tog sig…
Fremragende hospital der tog sig kærligt af min meget nervøse 5årige datter. Vi blev fulgt fra start til slut af en række kompetenter medarbejdere og har kun rosende ord om hospitalet.
Bedste hospital
Jeg skulle have fjernet mine mandler hurtigst muligt, og det gjorde Charlottenlund Privathospital muligt for mig. Selvom jeg var meget nervøs for selve operationen, følte jeg mig i gode hænder, og personalet var venligt, professionelt og hjælpsomt fra starten til slut, og de gjorde alt, hvad de kunne for at berolige mig og besvare alle mine spørgsmål.
Det var en god oplevelse med det venligste og mest professionelle personale!
Gennemført professionalisme
Super god service og tilgængelighed inden forundersøgelse og operation. Derudover fuldstændig gennemført professionalisme fra alle dem vi har mødt både til forundersøgelse og på selve operationsdagen.
Sikke et godt sted at have brug for hjælp.
Operation: Fjernelse af mandler
Jeg fik fjernet mine mandler i midt januar. Efter et års kronisk sygdom var jeg meget bange for forløbet. Det viste sig at være en gennemført god oplevelse. Al personale jeg mødte gennem dagen var enormt venlige og professionelle. De to ugers heling efterfølgende er næsten gået for godt til at være sandt. Opringningen fra Charlottenlund på 2 dagen samt 14 dagen er en fantastisk god, beroligende og vigtig service at yde patienten. Tak til al personale - receptionist, sygeplejersker, læge, anastæsilæge - for at tage mig i hånden gennem en ellers svær oplevelse.
Topprofessionelt
Var for nyligt igennem en lidt besværlig operation (fik fjernet nogen tilsyneladende meget genstridige mandler). Hele oplevelsen emmede af professionalisme -lige fra receptionist til anæstesilæge, til kirurg til sygeplejersken på opvågning. Selvom det selvfølgelig altid er træls at skulle opereres, gjorde de virkelig alt på hospitalet for at gøre det til en tålelig oplevelse. En kæmpe tak og en stor anbefaling herfra. Især sygeplejersken Marie var helt fantastisk - både på hospitalet, men også i de opfølgende telefonsamtaler efterfølgende. Kan varmt anbefale hospitalet til alle!
Meget professionelt personale
Rigtig god oplevelse. Både ved konsultation og operation. Meget omsorgsfuldt personale

Super dejlig oplevelse
Super dejlig oplevelse, både indlæggelse, og opration.
Meget venligt personale og super dygtig læge.
Jeg kan på det varmeste anbefale.
Privathospital Danmark

Respuesta de Charlottenlund Privathospital
Jeg var så nervøs og ked af det fordi…
Jeg var så nervøs og ked af det fordi jeg tidligere havde været igennem en operation på et andet hospital, hvor både fuld narkose og opvågningen var meget slem. De lyttede og hjalp mig igennem hele forløbet. Selvom jeg igen blev syg i opvågningen tog særligt Tine sig bare så godt af mig. Det var en rigtig god oplevelse. Skønne mennesker!!

Respuesta de Charlottenlund Privathospital
Den bedste service og den sødeste læge
Den bedste service og den sødeste læge, Jacob!

Respuesta de Charlottenlund Privathospital
Fantastisk sted med meget professionelt og venligt personale!
Virkelig kun én stor anbefaling af Charlottenlund Privathospital. Alt personale er meget dygtige og kompetente og samtidig venlige, opmærksomme og omsorgsfulde. Kan godt give stedet min varmeste anbefaling og et kæmpe tak!

Respuesta de Charlottenlund Privathospital
God service, god proces, godt resultat - jeg er glad.
La experiencia Trustpilot