1. Agencia de marketing

Chatting Wizard is a professional chatting agency for online content creators, trusted by 100+ active creators worldwide. Our team of 150+ trained chat operators provides 24/7 fan engagement, sales optimization, and subscriber retention — delivering measurable revenue increases for every client. What sets us apart: operational excellence. Every chatter goes through a rigorous recruitment and training process, backed by dedicated QA managers who monitor quality around the clock. Our proven conversion system has helped creators double their revenue with the same traffic — one client went from $60,000 to $120,000/month in the first month of working with us. We offer performance-based pricing (12.5-20% commission), meaning we only earn when you earn. No upfront fees, no long-term contracts, cancel anytime. Services include: - 24/7 Professional Chatting — trained operators managing fan conversations around the clock - Full Account Management — content posting, stories, vault organization, retention campaigns - Content Strategy Consulting — personalized guidance on content that converts Whether you're a solo creator or an agency managing multiple accounts, Chatting Wizard scales with you. Currently managing over $1M in monthly client revenue across English and Spanish markets. Founded in 2024. Headquartered in the United States. Website: chattingwizard.com

3,7

Medio

1 opinión

Ofrecen un servicio extremadamente…

Ofrecen un servicio extremadamente profesional e individualizado. Se adaptan siempre a tus necesidades y resuelven todo de forma muy sencilla. Se preocupa mucho por la satisfacción de todas las personas implicadas en el proceso. Buena estructura interna, buena comunicación, buena estrategia. Siempre están aprendiendo nuevas formas y expandiendo su visión de negocio. Yo ya llevo más de un año trabajando con ellos. Totalmente recomendados!

11 de marzo de 2026