Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing. Så professionelt og super arbejde. Virkelig flot og silkeblødt efterfølgende. Utrolig nem at rengøre. Fremtræder som nylakeret. Bru... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Claus er yderst kompetent og gør altid lige lidt ekstra. Claus er ikke tilfreds før mindste detalje er i orden. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Servicio de limpieza completa de automóviles

Escrito por la empresa

Bilpleje af alle køretøjer, beskyttelse af lak, plast, glas, fælge, læder og tekstiler. Alt kan beskyttes med keramisk coating, med op til 7 års garanti på beskyttelsen. Polering og renholdelse af både nye og brugte køretøjer. Indvendig rengøring af alle køretøjer.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje

Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje. Er yderst professionelt arbejde som er blevet udført på min bil. Da bilen var helt ny ville han gerne have at forhandleren IKKE havde behandlet den med noget som helst, så han selv kunne styre hvad bilen blev behandlet med og det er naturligvis udelukkende kvalitet.
Er yderst tilfreds og skal helt klart have min bil derhen igen når den trænger.

11 de julio de 2024

Respuesta de CH Bilpleje & Detailing

Tak for den flotte anmeldelse. Den er jeg glad for.
Og ja, det er skønnest hvis bilen kun lige ankommer til forhandleren, så smider de nummerplader på den og kører den ud til detaileren uden at pille mere ved den. 👌🙂

Flot arbejde

Flot arbejde. Meget professionel og til en rimelig pris. Er rejsen fra Sjælland til
Nord-Jylland værd.

18 de julio de 2024

Tak for de flotte ord.
Ja jeg har efterhånden haft nogle stykker, af kunder der kommer langt fra, og det gør mig stolt at i vil køre så langt for mit arbejde. 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos CH Bilpleje & Detailing får du…

Hos CH Bilpleje & Detailing får du fremragende service, samt en imødekommende ejer, som har dit behov i fokus!

Jeg har fået rengjort, coated m.m., og jeg er mere end tilfreds. Har du din bil kær, så overvej en snak om hvad CH Bilpleje & Detailing kan gøre for dig.

25 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft CH bilpleje til at coate tre…

Har haft CH bilpleje til at coate tre biler, alle med super godt resultat og holdbarhed - Claus er dygtig og engageret og kan klart anbefales!

14 de febrero de 2024

Respuesta de CH Bilpleje & Detailing

Tusind tak for de rosende ord.
Det er skønt med tilbagevendende kunder, for så gør man noget rigtigt.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.