2,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

We zijn opgelicht

We zijn opgelicht. Onze keukenkasten zijn geleverd, maar het werkblad en de wandtegels ontbreken en de spoelbak is niet geleverd. Sinds oktober worden we voortdurend aan het lijntje gehouden en we zijn ernstig benadeeld. We hebben veel correspondentie gehad; telkens werd gezegd dat het binnen 2–4 weken geleverd zou worden, maar het is nooit gekomen. Er wordt gezegd dat hij met het geld dat hij van ons heeft gekregen in Turkije een halal resort heeft geopend. Wij zullen onze rechten opeisen.

1 de octubre de 2025

Cheap keukens failliet

Wij hebben in maart 2025 een order geplaatst bij Cheap Keukens Wateringen en wachten nog steeds op bestelde onderdelen. Bedrijf schijnt te zijn overgenomen door Nolte studio's in Schiedam. Per februari dit jaar zou er orde op zaken worden gesteld. Het telefoonnummer blijkt nu niet meer bereikbaar. Via een andere vestiging vernam ik dat Nolte studio's en daarmee Cheap keukens failliet is verklaard. Hoe de status is van onze nog lopende bestelling is nu onduidelijk. Afspraken zijn nooit na gekomen.
Wij zijn sinds vorig jaar met een kluitje in het riet gestuurd. Waar moeten wij ons nu vervoegen cheap keukens? Op dit moment zijn wij samen met andere klanten gedupeerd.

15 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen zaken doen met dit bedrijf

Geen zaken doen met dit bedrijf. Keukens worden niet geleverd en terug betalingen of aanbetalingen worden niet uitgevoerd na meerdere beloftes door de eigenaar, nq meerdere toezeggingen! Stelletje oplichters!
Al bezig met dagvaardingen!

2 de marzo de 2026

OPGEPAST CHEAPKEUKENS ONBEREIKBAAR

DOE GEEN ZAKEN OP DIT MOMENT MET DEZE BEDRIJF!!

———————————————
Geachte heer of mevrouw,

Hierbij stuur ik u een officiële brief toe naar aanleiding van mijn eerdere verzoeken. Wederom heeft u geen gehoor gegeven aan mijn verzoek tot terugbetaling van de aanbetaling met factuurnummer 201357.
Zoals eerder benoemd in mijn eerdere e- mails aan u ben ik een overeenkomst aangegaan met Cheap keukens B.V. voor het leveren van een Nolte keuken conform de opdrachtbevestiging 20612/1.

Uit onderzoek is gebleken dat uw firma geen orders meer kan plaatsen bij de fabriek wegens het zakelijke conflict tussen u en uw leverancier. Uw klantnummer is bevroren, wat ertoe leidt dat u geen orders meer kunt plaatsen bij Nolte Küchen GmbH & Co. KG en bij mij niet meer tijdig de keuken kunt leveren.

In mijn mail van 20 januari jl, heb ik bij u aangegeven dat ik de zaak heb aangemeld bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Inmiddels heb ik ook contact opgenomen met mijn advocaat en hebben wij in gezamenlijkheid besloten om nogmaals per sommatie aan u de aanbetaling terug te vragen, dit is tevens ook uw laatste kans voordat er een proces wordt opgestart bij de rechtbank.

22 de enero de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.