Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte buffet, menu A, til 18 personer. Maden færdig til aftalt tid, afhentede selv, personale søde og servicemindede. Førsteklasses mad, ikke for stærkt, men til dem, der ville det, rigeligt s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte pecking til fem personer samt kylling i karry- and- og okse i wok med tilhørende ris. Ikke alene tog de fejl af vores adresse, men peckingen havde en eftersmag af soya, karryen var tyndere... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ok leveringstid men maden var bestemt ikke ventetiden vær om det så bare var 5 min. Maden virker på ingen måder som friske råvare men nu må vi se hvad maven siger om et par timer. Der udover var de... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har lige bestilt fra dem og modtaget…

Har lige bestilt fra dem og modtaget min mad og må sige den røde karry med oksekød smagte af lam, jeg kontaktede derfor wolt, som så kontaktede restauranten og de fortalte så at de ikke ville kompensere da det var frisklavet, det nu egentligt ikke det der er problemet, nu var det fordi den smagte af lam. Jeg er meget skuffet.

26 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke pengene værd

En god ting at sige, var at maden kom hurtigt, men ellers ville jeg kun give en stjerne.
Vi bestilte sushi for anden gang, da første gang var godt.
Denne gang var det ikke pengene værd overhovedet..!!
Underkogte ris halvdelen var hårde og knaste, dåsetun i sushi!? Så burde de koster 10kr og ikke det vi gav. Avokado der var brun, intet crispy over det crispy vi købte. En sur/ sød sovs der lignede noget L… og smagte af vand. Ellers ærgerligt, da første gang vi fik sushi der fra, var den en helt anden oplevelse.

30 de marzo de 2025

Absolut minus stjerner

Absolut minus stjerner!
Væreste oplevelse jeg noglesinde har prøvet.
D. 26 februar kl 17:30ish bestile min veninde og jeg mad fra Chengskøkken igennem Just-Eat. Kl 19:00 modtager vi maden.
Og kl 19:30 skriver vi den værste klage til Just-Eat over maden..
Det var ærligt talt, ulækkert. Risene var KNASSENE? Og avokadoen var brun.. Brun.
Laksen var mørk/lilla flere steder, lugtede af en kvindes * uden vask i 3 år...
Og var gummi konsistens?

Just-Eat ringer til Chengs køkken, uden svar.. de skriver så en mail. Og dagen efter modtager jeg en afvisning for refundering eller kompensation.

Jeg prøver at ringe til restauranten, de svarer ikke. Jeg ringer igen, han svare og jeg når at sige mit navn, også lægger han på.. det sker 3 gange.. indtil jeg beder ham om at lade vær med at ligge på, også forklarer jeg situationen. Jeg bliver mødt med at han råber af mig i telefonen, og kalder mig latterlig.. og de aldrig nogensinde havde fået en klage, det kan jeg jo se ud fra alle deres anmeldelser er en stor LØGN.
Til sidst smækker jeg selv røret på, og får fat på Just-Eat igen, de giver mig fuldstændig ret i sagen, og medhold. Men siger også at det er restaurantens ansvar at give mig en refundering..
Jeg ringer så til dem Igen, og bliver mødt med at blive råbr af.. IGEN.
Jeg truer så med min advokat, og så kunne han ligepludselig tale pænt til mig, men vil stadig ikke tage ansvar..

Igår d. 28 februar møder jeg så op fysisk sammen med min mor, som er inde for bogholderi/jura/osv afdelingen, for at finde ud hvad er alverden der foregår.

Jeg må være ærlig at indrømme, jeg var rasende. Og højst sandsynligt ikke talte særlig pænt, men jeg bliver IGEN mødt med at han råber, og teer sig som en 5årig. Og kalder situationen latterlig, og jeg var "for langt ude"..
Han påstår så at det er Just-Eat's problem og de har afvist refunderingen? Jeg ringer til Just-Eat mens jeg står der nede, også havde jeg min refundering på 5 minutter..

Aldrig, som i ALDRIG har jeg oplevet noget lignende. De burde fuldstændig lukke ned. Og aldrig arbejde i restaurant branchen, eller kundeservice.

Jeg siger tusind tak til Maria fra Just-Eat, du er et fantastisk menneske, og hjalp utrolig meget med at få ham på sin plads igen.

26 de febrero de 2025

Horrible sushi

Horrible sushi. Dårlig tun, uigennemstegt crispy ebi, gamle ris, umodne avokadoer og gennemført slatten mad. Jeg forsøgte at ringe til restauranten i et forsøg om at sende maden retur og få pengene tilbage, men der blev ikke svaret. Jeg kan ikke finde smiley rapporten på hjemmesiden, og det er decideret løgn når der står "helt friske råvarer”. Kæmpe øv.

12 de febrero de 2025

Tvivlsom kylling

Vi var rigtig glade for Chengs køkken for nogle år siden, så vi tænkte at vi ville prøve det igen her til aften.
Jeg laver en online bestilling med afhentning kl.19.45. Da jeg ankommer til Chengs kl 19.35, og siger til ekspedienten at jeg godt ved at jeg er der lidt tidligt, giver hun mig en pose som allerede står klar på disken.
Da jeg kommer hjem er maden lunken og ikke varm.
Jeg bestilte en gongbao med oksekød, og min mand en panang curry med kylling.
Min ret skulle være meget stærk ifølge deres menu, men den er utrolig smagsløs, oksekødet er mørt men har en bismag, det virker ikke friskt.
Min mands kylling derimod er fyldt med fedt, de fleste stykker ser næsten ud som om de er coated med fedt. Jeg prøver et stykke men spytter det ud.
Jeg ringer med det samme til Chengs, forklarer situationen og aftaler at jeg kommer retur med maden. De vil gerne lave nye retter til os, men det afslår vi og beder om pengene retur.
Da jeg kommer retur til Chengs, viser jeg dem problemet med kyllingen. Hvorefter ejeren giver mig en lang smører om at de kun bruger ren kyllingenbryst, da jeg påpeger fedtet kyllingestykkerne i retten, siger han at det er thailandsk kylling og det er bedre end dansk, han prøver også at sige at det er kokosmælken, der har sat sig på kyllingen stykkerne, hvilket er det rene vås. Derudover bliver han meget fornærmet, og prøver at fortælle mig hvor mange retter han har solgt i dag og hvor mange år han har lavet netop disse retter.
Til sidst antyder han at vi har spist halvdelen af retten, hvilket jeg også hurtigt viser ikke er korrekt. Det ris der var taget fra, var jo blandet med sovsen og lå nu i den anden boks.
Det var slet ikke meningen at vi skulle ud i en lang diskussion, og da jeg kan fornemme at samtalen kører i ring,
siger jeg, at maden var ikke iorden og jeg vil gerne bede om pengene retur. Hvilket jeg til slut får.
Men vi kommer helt sikkert ikke retur, efter det møgfald som jeg fik.

10 de agosto de 2024

Bad food

Bad food

We had ordered 3 items and all of them were inedible and also found a hair in one item which was very disgusting. Please improve the quality of the food—first and last time for us.

30 de abril de 2024

Leveret 25 min før bestilt tid

Leveret 25 min før bestilt tid, maden er kold og kedelig. Så rigtig dårlig oplevelse ☹️☹️☹️☹️
Så over 300 kr. smidt direkte i skraldespanden ☹️

15 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lang forsinkelse og skuffende mad

Havde bestilt online og modtog bekræftelse på afhentningstidspunkt.
Alligevel lod de os vente 27 minutter efter lovet tidspunkt! Vi var bogstaveligt talt 2 min. fra simpelthen bare at køre igen og finde et andet sted.
Oven i det var der ikke så meget som et undskyldende ord for ventetiden og dette til trods for, at der ingen brok lød fra os.
Som prikken over i’et var maden, sushien, ikke særlig imponerende. Ikke decideret dårlig, men smidt i bakken meget upræsentabelt.
Bliver sidste gang, vi henter her.

19 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi bestilte mad 1/1 kl 17 og fik…

Vi bestilte mad 1/1 kl 17 og fik bekræftelse på ud-bringning på 20-45 minutter. Efter 45 minutter blev vi ringet op hvod de bad os om at hente maden eller ville der gå minimum 1-1,5 time yderligere.Lorteservice

1 de enero de 2024

Totalt smagsløst

Har bestilt mange gange fra Chengs køkken, hvor det har været super lækkert. Men de sidste 2 gange har virkelig været ringe. Gav den en chance til i dag, og øv det skulle jeg aldrig have gjort, mage til totalt smagsløst mad skal man lede længe efter. Så det var sidste gang at de fik mine penge.

4 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sushi er ikke friturestegte risruller

Sushi er ikke friturestegte risruller! Jeg har ALDRIG som i ALDRIG fået et ringere måltid end det jeg fik i dag. 24 “ruller” som alle - hver og en - havde været em tur i frituren! Det var helt galt og en meget dårlig oplevelse

9 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ok leveringstid men maden var bestemt…

Der udover var det meste smagsløst lige bortset fra det der smagte igennem af fisk ØV skulle havde valgt en af de andre omkringliggende som vi plejer det er en verden til forskel.

26 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisks lækker mad!

Fantastisk mad, levering til tiden og smagte godt og så lækkert ud! Bestemt ikke sidste gang vi bruger dette sted! Og prisen også god! 🌟🌟🌟🌟🌟

4 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte mad til levering i aftes

Bestilte mad til levering i aftes. Der gik 2 timer og 45 minutter inden maden ankom og der var maden slatten og kold. Jeg er ikke sikker på, at den stadig var egnet som menneskeføde.
Bestiller aldrig herfra igen og anbefaler ikke dette sted til nogen, desværre

29 de abril de 2023

Har intet godt at sige…

Har intet godt at sige…

Vi bestiller vores mad med levering kl 18 via deres hjemmeside. Der står at maden vil ankomme kl 19, vi sidder så og venter indtil kl bliver 20 (2 timer) vi forstår ikke hvor vores mad bliver af og ringer derfor der ned hvor vi snakker med en ung pige som ikke forstår hvor vores ordre bliver af. Vi får derefter af vide at der vil gå yderliger en time. Vi siger derfor at det er for dårligt og om det så eventuelt er muligt at få rabat eller refundering på minium levering. Vi får den sure chef i røret som forklare at det SLET ikke er muligt at få en rabat eller refundering på vores mad, det er simpelhen for dårlig service som vi så forklare chefen. Han bliver derefter sur og annullere vores ordre!

Vi sætter aldrig vores fødder der igen med den dårlige service…

13 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.