Información sobre la empresa

1. Operador de excursiones
  2. Agencia de excursiones
  3. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Norges største og beste utvalg av reiseartikler til backpacking, safari, friluftsliv, ekspedisjon og fjelltur.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Bestilte varer på nett

Bestilte varer på nett, og det ble sendt til feil adresse. Sendte en mail til kundeservice og fikk veldig raskt svar der de ordnet ny leveranse med en gang til rett adresse! Kommer til å bestille herfra senere, anbefaler å bestille fra Chillout!
Veldig fornøyd!

10 de julio de 2025

Osprey Trillebag

Kjøpte en Osprey bag hos dem i 2023, som gikk i stykker etter snaut ett år. Fikk levert den tilbake til butikken uten spørsmål, og selv om reparasjonen tok litt lenger tid enn antatt, så fikk jeg tilbud om ny bag eller erstatning.

Kommer definitivt til å handle mer hos dem! Anbefales.

Og veldig hyggelige folk som jobber der (ref kommunikasjon etter bag ble innlevert)

27 de junio de 2025

Ryddige og greie

De var veldig greie med meg da jeg måtte be om å få noe hjemsendt som jeg egentlig skulle hente hos dem. Ordentlig god service.

25 de junio de 2025

Raskt og smertefritt 😁

Ville skrive her siden de har få anmeldelser og min opplevelse var super. Varene på døra samme dag 😁 Utrolig digg. Varen også bra. Kaffeutstyr på meg i dag. 😊

28 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misfornøyd

Bestilte turskjøyter i nettbutikken, fikk ordrebekreftelse og sporingsnummer. Noen timer senere fikk jeg beskjed om at varen dessverre ikke var på lager allikevel. Ikke videre fornøyd kan man si... eneste positive var at betalingen ble returnert raskt same dagen

12 de noviembre de 2024

Bra kundeservice

Det var glidlåsfeil på koffert jeg kjøpte hos Chillout, kundeservice var svært effektiv og hjelpsom. De svarte raskt på eposten min, og etter å ha returnert den defekte kofferten, fikk jeg umiddelbart en ny i bytte.

9 de enero de 2024

Meget fornøyd!

Veldig kjapt pakket og levert. Varene står til forventningene. Kommer til å handle her igjen 👍

1 de agosto de 2023

Meget god kundeservice

Varen jeg opprinnelig mottok avviket noe fra annonsert produkt. Da jeg tok kontakt var de kjappe med å respondere, forklarte situasjonen og strakk seg langt for å få tak i den spesifikke varen jeg ønsket. Kundeservice-opplevelsen var meget bra. Stort pluss med kjapp og gratis levering også.

18 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sverige

Finns på prisjakt.se (svenska). Möjligt att välja Sverige i kassan. Men sedan kommer man inte längre. De skickar inte till Sverige. Så dåligt.

18 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.