Heeft verschillende bedrijven via internet. Maakt copy van de foto’s op internet en zet die op eigen website. Verkoopt gewoon troep door van temu, aliexpress enz. Diverse KVK nummers maar woont ge... Ver más
Op 16 juni een bestelling gedaan nij Modioza en tot op heden nog niks ontvangen of iets van hen gehoord. Ik heb al # mails verstuurd en krijg ook geen reactie . Pure oplichting En krijg nu probleme... Ver más
Fraude webwinkel! Materiaal voor een bedrag van 70€ betaald en nooit ontvangen! Mails = geen antwoord! Dat een dergelijke winkel zoveel mensen kan oplichten zonder dat er iets gebeurt door onze reger... Ver más
No consta que solicite reseñas
Bestelling niet geleverd
Bestelling niet geleverd. In april een bestelling gedaan. Tot vandaag, na 5 weken, niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Als je hier iets besteld ben je waarschijnlijk je geld kwijt.
Lijkt me een nepbedrijf
Lijkt me een nepbedrijf. Betaalde schoenen na meer dan een maand niet geleverd en reageert niet op mails.
Really scammers please don't buy!
Dit is het slechtste bedrijf ooit
Dit is het slechtste bedrijf ooit, ik heb begin maart 2 artikels bij ze besteld en wacht nog steeds. Ik heb meerdere malen een mail gestuurd en eindelijk 3 weken geleden een antw gekregen dat me pakketjes onderweg waren en ze zijn er nog steeds niet. Weer gemailed maar geen antw meer. Ik wil mijn geld terug.
Zeer slecht
Zeer slecht. Ze adverteren enthousiast op sociale media maar bestellingen opsturen of er informatie over geven is er niet bij. 2 x gemaild maar geen enkele reactie. Absolute afrader !!!!!!
BESTELLING NOOIT ONTVANGEN
Nooit gekregen wat ik op 31 maart jl
Nooit gekregen wat ik op 31 maart jl. heb besteld en betaald. Op mails hierover wordt niet gereageerd
Ik ben nog altijd aan het wachten op…
Ik ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling wat er is mis gegaan weet ik niet ´.op 4april schoenen gekocht en betaald. Ik heb verschillende keren gemaild maar krijg geen antwoord
Bestelling niet geleverd
In maart jl. speciale zalf voor zeer pijnlijke voeten gekocht. Alles betaald met de creditkaart. Inmiddels meerdere keren een mail gestuurd en het reclameformulier ingevuld. Een keer een mail teruggekregen met wat algemene tekst van het komt nu zo spoedig mogelijk. Helaas heb ik na 2 maanden nog steeds mijn bestelling niet. Bestel daar dus nooit meer.