Verkeerde smaken geleverd
Wij hadden zelf een doos samengesteld met de smaken waarvan we zeker wisten dat we die lekker zouden vinden, aangevuld met 4 à 5 probeersels, meer voor de grap omdat die smaken zulke absurde namen hadden dat we dachten dat kan niet lekker zijn dat moeten we proeven. De bestelling kwam keurig op tijd binnen, maar bij het openen van de doos bleek helaas dat er niet in zat wat we hadden uitgekozen. Er ontbraken smaken, en deze waren opgevuld met onze ‘probeer’-smaken.
Daardoor zaten we opgescheept met bonbons die niet te eten waren. Zo zaten er bijvoorbeeld meerdere stuks Kalamansi 5 Spices, Rozemarijn-Ananas en Roze Peper-Kers in – smaken die werkelijk niet te doen zijn. Tegelijkertijd misten we juist de klassieke Hazelnootpraline en de Banaan-Pinda, die we bewust hadden gekozen.
Heel jammer, want het idee van zelf samenstellen sprak ons erg aan, maar als de bestelling niet klopt en er vervelende smaken worden toegevoegd in plaats van de gekozen favorieten, is dat een flinke teleurstelling.
31 de julio de 2025
Opinión espontánea