Super fijn geholpen en de chocolaatjes waren snel verzonden. Helaas maakte PostNL het nog even spannend of het op tijd bezorgd werd, maar aan jullie heeft het zeker niet gelegen! Iedereen was zeer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heel lekkere chocolade ( puur, melk, wit) met zeer duidelijk cijfer erin gedrukt. Zag er zeer feestelijk uit! Iedereen vond het ontzettend leuk. Daarbij ook nog eens een snelle levering.
Dit was super. Foto met veel detail afgebeeld. Snel geleverd. Goede chocolade. En niet duur. Dikke aanrader.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij ons kunt u terecht voor gepersonaliseerde chocolade. Wij werken met vormen die wij zelf realiseren. En kunnen in iedere vorm uw logo of foto verwerken. Staat wat u zoekt niet in ons 'standaard' assortiment? Neem contact op via info@chocoladeletter-bestellen.nl en wij maken het op maat!
Información de contacto
Ambachtsweg 26, 2964LG, Groot-Ammers, Holanda
- 08 500 755 56
- info@chocoladeletter-bestellen.nl
- chocoladeletter-bestellen.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Order snel verwerkt.
Iedereen was zeer positief over logo chocolaatjes en het maakte de ijsjes helemaal af!
Prima kado
Topkwaliteit
Fantastische chocolade en klantenservice!
Ik heb een chocolade tablet met logo besteld bij chocolade-bestellen.nl. Dit was een kado voor een week later. Precies op de juiste datum is mijn bestelling klaargemaakt en afgegeven bij PostNL. Daar ging echter vanalles mis. Mijn bestelling werd steeds niet meegenomen in de bezorging en 2 dagen voor de uiterste datum dat ik het kado nodig had heb ik hierover opnieuw contat opgenomen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en de medewerker regelde meteen dat de cocolade tablet opnieuw werd gemaakt en verstuurd naar mij. Wat een enorme service! Uiteindelijk heb ik (beide) chocolade tablets alsnog op tijd ontvangen. Chocola ziet er fantastisch uit. Blije klant, dank voor de geweldige service en snelle oplossing!
Ik kreeg de verkeerde chocolade ik heb…
Ik kreeg de verkeerde chocolade ik heb gemaild. Ik kreeg heel gauw antwoord terug en een paar dagen later had ik de goede chocolade! Dus top opgelost!
Prettig contact bij vragen
Makkelijk te bestellen. Vragen over levering met deze warmte werden snel beantwoord. Zeer prettig contact.
Duidelijke webshop
Duidelijke webshop, snelle levering en mooi en netjes verpakt. Het is een prachtig en superlekker product.
Snelle levering en kwaliteit
Snelle levering. Ziet er uitstekend uit, precies wat we uiteindelijk voor ogen hadden.
Super service!
Snelle levering, goede kwaliteit chocolade en super nette en snelle oplossing bij een vraag/probleem.
Snel geleverd
Snel geleverd. Goed verpakt. Zalige chocolade en groter dan verwacht. Veel complimenten gehad over de originaliteit.
Mooi, lekker en snel
Top. Snel geregeld en ook leuke en mooi ons bedrijfslogo op de galettes en in de sleutel.
Goed gedaan!
Mooi product en snelle levering
Snelle reactie op mijn vragen en de…
Snelle reactie op mijn vragen en de gekochte items zien er prachtig uit.
Fotolijstje
Mooi gemaakt! Foto is mooi duidelijk. Miss het chocolade randje iets leuker maken zodat het echt als een fotolijstje lijkt.
Snelle levering 👍top!
Ben van plan vaker bij jullie te bestellen.
Bedankt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.