3,4

Medio

Christin ist einfach eine Fantasiefigur…

Christin ist einfach eine Fantasiefigur die Werbung fur die Teilnahme an Lotterie Spielen macht.Wer reicht werden will und Gluck haben mochte sollte in der Lotterie spielen. Neuerdings wird diese Geschichte noch mit Religion untermauert. Padre, ein weitere Fantasie figur unterstutzt Christin dabei. Das ganze ist ein Produkt aus Hongkong welches man mit einem Inkassounternehmen in Gibraltat bezahlen darf.

7 de diciembre de 2025

Presque tout bon

Pas tout était exact. Mais elle a mis le doigt sur mon souci pro. Et ça, c’est rare.

31 de mayo de 2025

Respuesta de Christin Psychic

Merci Seraphina. Parfois, il suffit d’un seul point juste pour ouvrir une plus grande porte… Je suis touchée d’avoir pu vous éclairer. Ce n’est jamais anodin. Avec gratitude, Christin

Grounded

so-so for the reading. The protection ritual made me breathe easier +++

2 de julio de 2025

Respuesta de Christin Psychic

Dear Delaney Monroe, thank you for your honesty.
Sometimes the reading speaks softly… but I’m so glad the protection ritual brought you real relief. That’s already a shift in energy — and it matters deeply. Take gentle care, Christin

Euh...

pas compris la moitié. mais bon, à voir.

11 de julio de 2025

Respuesta de Christin Psychic

Merci pour votre retour, cher Augustus. Parfois, certaines choses prennent un peu plus de temps à faire sens… Laissez-les cheminer doucement. Et si quelque chose s’éclaire, je serai là. Christin.

Still thinking about it

I read the reading twice. At first I was like meh, then she said “you hide behind being the strong one”. I paused. That’s not written anywhere. She couldn’t know. Not all made sense. But one thing already happened yesterday. I don’t know if that’s chance. But… yeah. Still thinking.

2 de julio de 2025

Respuesta de Christin Psychic

Thank you for sharing this dear Chase. Some truths wait quietly, then hit where we least expect. “She couldn’t know”,and yet, something in you knew it was real. If something already shifted… it’s n ot just chance. Let it unfold. I’m here if the signs keep speaking. With care, Christin