1. Tienda de cannabis
  2. Tienda de comida sana
  3. Tienda de vitaminas y suplementos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cibiday bestaat uit een gespecialiseerde CBD winkel en informatieve webshop waar, naast CBD olie, ook CBDA en CBG producten te koop zijn. Ook bestaat onze winkel uit een uitgebreide hennep, terpenen en kruiden shop met tevens een groot aantal hulpmidde...

• Dordtsestraatweg 434A, 3075 BK, Rotterdam, Holanda

• cibiday.nl

3,4

Medio

Niet zoals getoond op de website

Ik bestelde bij dit bedrijf twee dezelfde flesjes terpenen. Op de website staan foto’s van keurige flesjes met etiket en pipetdop. Bij ontvangst van mijn bestelling kreeg ik vier (kleinere) flesjes zonder enige labeling en zonder pipetdop. Blijkbaar moet je maar uitzoeken hoe je die verdunning maakt zonder pipetje — als je dit niet in huis hebt.

Op mijn mail met vragen hierover kreeg ik geen enkele reactie. Omdat het mijn eerste bestelling is, kan ik de geur en kwaliteit van het product ook niet beoordelen – ik moet denk ik maar hopen dat het juiste product is getapt in het magazijn…

Het komt allemaal niet zo professioneel en zelfs een beetje schimmig over.

27 de marzo de 2026

Gister besteld vandaag in huis

Gister besteld vandaag in huis
Miste wel wat bevestegingsmails enzo
Dus was hopen dat bestellen was doorgekomen
Maar alles kwam goed
Top producten zoals altijd