Driving-Fun.com BV | www.driving-fun.com Opiniones 11

2. Agencia de turismo
  3. Agencia de viajes deportivos
  4. Agencia de viajes

Escrito por la empresa

Op 1 februari 2006 werd door Peter Tunissen en Rico van Velzen een internetforum opgericht voor mensen die autorijden niet zien als een noodzakelijk kwaad, maar als een leuke hobby. De naam was snel gekozen, Driving-fun.com. Het forum is in razendsnel tempo uitgegroeid tot een zeer druk bezochte website. Op 12 maart 2010 is een geheel vernieuwde Driving-fun.com site online gekomen waarmee www.driving-fun.com is omgevormd tot een online automagazine. Inmiddels weten ruim 120.000 bezoekers per maand de site te vinden. Het team van Driving-fun.com bestaat uit een professionele redactie, aangevuld met freelancers waaronder professionele fotografen, ervaren chauffeurs en zelfs drie coureurs uit de Dutch Supercar Challenge. Driving-fun.com richt zich sinds het ontstaan met name op de sportieve automobilist en autoliefhebber. Toch is Driving-fun.com meer dan een website. In binnen- en buitenland worden regelmatig activiteiten georganiseerd, waaronder trackdays, roadtrips en toerritten.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Fantastisch!

Es war zwar etwas chaotisch, aber das Warten hat sich gelohnt.

Der Fahrer und sein Helfer war sehr höflich und haben alles gut erklärt. Selbst wir, die zwar Englisch verstehen aber es nicht gut sprechen, konnten uns gut verständigen.

Ich habe die Fahrt geschenkt bekommen und ich fand es mega gut!

Außerdem konnte meine Verlobte im Nachhinein noch eine Taxifahrt buchen und auch sie war sehr Happy.

Wir werden es auf jeden Fall noch mal buchen!

1 de marzo de 2026

Gave ervaring!

Gave ervaring!
Twee rondes zelf gereden in een BMW op Circuit Zandvoort. Vriendelijke mensen ter plaatse.

Ik ga zeker nog eens boeken en dan upgraden naar een nog vettere auto.

25 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

geestige dag had op Zandvoort

geestige dag had op Zandvoort
Was efkes wennen om terug me nen handbak te rijen
Kweet tis ni echt racen ma nen automaat zou tof zijn age da ook kunt kiezen

28 de mayo de 2025

Top belevenis

Top moment op hey circuit.een aanrader voor wie van snelheid houdt. Ze zien me zeker nog eens terug!

22 de junio de 2025

Zeer toffe ervaring

Zeer toffe ervaring, met een dikke brullende Audi rs5 v8, over circuit Zolder. Had zelf al best veel simrace ervaring en wilde dit nu eens in de praktijk brengen.
Werden ontvangen door zeer vriendelijke en vakbekwame instructeurs, en na een gedegen uitleg het circuit op.
Een absolute aanrader voor een toffe dag op het circuit.

18 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen geld terug

Kunt geen geld terug krijgen en ook niet annuleren je moet het dan aan een ander kado geven of een andere datum kiezen. Slaat nergens op. Raad het sterk af om iets te boeken via driving fun.

6 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteren samen met een vriend op…

Gisteren samen met een vriend op Zandvoort gereden in een prachtige BMW. Eerst 2 ronden met de instructrice en daarna 2 ronden (out lap & in lap) zelf met de instructrice ernaast.

Hele vriendelijke en duidelijke uitleg en ze lieten je ook echt gas geven! Echt geweldig!

12 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jegliche Kommunikation im vorraus war…

Jegliche Kommunikation im vorraus war absoulut miserabel. Die angebene Nummer in den Mails gehört zu Your-event.nl und nicht zu driving-fun.com. Ist aber auch völlig egal, weil keiner ans Telefon geht.
Nach JEDER einzelnen Mail auf niederländisch habe ich darauf hingewiesen, dass ich dieser Sprache leider nicht mächtig bin und um deutsch oder englisch gebeten.
Meine Anfragen wurden insofern erfüllt, dass ich zwar die Dokumente bekommen habe, die ich unterschreiben sollte, allerdings auf niederländisch, mit Hinweis in der Email, welche natürlich auch wieder auf niederländisch verfasst wurde.

Vor Ort ist das das Auto verreckt. Meine Driving Instruction ist prompt einfach gar nicht durchgeführt worden und mir wurde das Safety Car angeboten.
Der Driving Instructor sprach leider nicht allzu gut deutsch, dementsprechend fiel die Erklärung während der Fahrt spartanisch mit Finger in bestimmte Richtung zeigen aus.

Ein netter Herr, der privat auf dem Track war, lud mich hinterher ein, eine Runde mitzufahren.
Es wurden 5 und er hat mir Dinge besser erklären können, als derjenige, den ich dafür bezahlt habe.

Driving-fun.com Nie wieder.

28 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.