Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service. Vi havde bestilt taziki som eneste ret til mig, og fandt ud af at der ikke var brød med. Vi ringede og fortalte at de havde glemt brødet, og 10 minutter efter kom en ung mand med... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Træls pizza som ikke var sprød, lang ventetid 50min også havde de glemt en durum med kebab, vil ikke bestille der igen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maden er dårlig, og har ingen smag overhoved. Deres pomfritter er rigtig hårde, og uden smag. Servicen er endnu dårligere, der bliver snakket respektløst, bordene er beskidt. Betalingen var kontan... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Vi havde bestilt taziki som eneste ret til mig, og fandt ud af at der ikke var brød med. Vi ringede og fortalte at de havde glemt brødet, og 10 minutter efter kom en ung mand med det lækreste hjemmebagte fladbrød. Tazikien var også fabelagtig, og pizza og kebab særdeles gode.

5 de julio de 2025

Hold da helt op

Hold da helt op
Hvis jeg kunne gi 0 så hade jeg gjordt det
De taler så respektløst og bilder mig alt muligt ind,
Håber de får lukket deres gril
Man skulle tro at ejeren er dement
Maden er jo uspiselig, jeg tager selv rundt og anmelder de forskelige kebab resturanter i københavn og vestegnen, dette er min færste anmeldelse

Service 0

Miljø 2

Maden 0

Jeg ville ikke anbefalde dette sted ,,

11 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mums her kommer jeg igen

Smagen af det hjemmelavet pitabrød var god, og kødet der i er stegt til perfektion. Det er altid dejligt at få mad herfra. Blandingen af kød,hummus, chili, salat og dressing er perfekt hver gang, dejligt sted at spise

22 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du bliver ikke skuffet hos City Kebab.

Du bliver ikke skuffet hos City Kebab.
Jeg har kommet der igennem flere år nu, og du finder ikke et bedre sted på Amager.
Hjemmelavet brød til velsmagende køb.
Her går man ikke galt i byen 😊

5 de diciembre de 2023

Maden er dårlig

Maden er dårlig, og har ingen smag overhoved.
Deres pomfritter er rigtig hårde, og uden smag. Servicen er endnu dårligere, der bliver snakket respektløst, bordene er beskidt. Betalingen var kontant, og det var kontanter som blev proppet i hans egen lomme i stedet for kasseapparatet.

0 stjerner herfra.

3 de septiembre de 2023

Amazing

Fantastisk som altid! Mig og vennerne har været forbi jævnligt i et par år nu, og de skuffer aldrig! Fantastisk service og god grillmad.

27 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var første og sidste gang

Jeg har lige fået en burger og en pizza leveret fra city-kebab.dk. De var begge næsten helt kolde og det meste af burgerkødet var råt og totalt smurt ind i dressing. Det var så sidste gang at vi bestiller hos dem. Nej tak

17 de noviembre de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.