City Escape ApS Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville ønske jeg havde læst anmeldelserne før jeg købte. STØT IKKE DENNE VIRKSOMHED! Min veninde og jeg prøvede dette i Randers. Det var i stykker på flere måder. Fx en nøgle... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Et geolokations spil på ipad, primært med puzzles på ipadden - krydret med lidt AR, nogle enkelte informationer man skal finde i virkeligheden (ingen skjulte æsker, låse eller spionstuff). Det sj... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vejle city escape -kvinder på polderabend. Bare nej tak. Spild af penge. Virkeligt dårligt setup. Alt for meget gåen rundt og opgaverne røvkedelige. Sammenlignet med escaperoom indendørs som få... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Sala de escape
  2. también en la categoría
  3. Empresa de administración de eventos
  4. Servicio de entretenimiento corporativo

Escrito por la empresa

Velkommen til City Escape – Danmarks førende udbyder af udendørs escape rooms, mystery hunts og escape games! Vi tilbyder spændende City Escape Games i byens centrum, hvor I, udstyret med en iPad og en kuffert, sendes ud på mission. Her kan I blandt andet komme på en nervepirrende spionjagt for at redde byen, lede efter en magisk portal eller forfølge og fange en morder. Vores City Escape Game er en unik og udfordrende oplevelse, der finder sted udendørs i centrum af København, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Kolding, Randers, Herning, Horsens, Viborg, Silkeborg, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Helsingør, Næstved og Roskilde. Undervejs skal I rundt i byen og løse en række spændende opgaver og puzzles – men husk, tiden er knap, så I må holde tempoet oppe. Det er sjovt, spændende og udfordrende. Escape Rooms – bare udendørs! City Escape Games er anbefalet fra 2 personer og opefter, med mulighed for at dyste i flere hold. Priser fra 150,- pr. person.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

ADVARSEL. Find 5 fejl ved City-escape

ADVARSEL! En bizar oplevelse. At lege detektiver i den Brune Kødby, blandt byens mest udsatte narkomaner og andre stakler. Læg dertil at få udleveret en spionkuffert, der ikke indeholdt flere af remedierne til opklaring af gåderne og en ubehøvlet betjening da vi gjorde opmærksom på de manglende remedier. Husk at tjekke kufferten, for City-escape gør det åbentbart ikke. Nul stjerner.

31 de octubre de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Per. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Vi tjekker normalt alle kufferter og udstyr inden det bliver sendt afsted. Det er normal procedure. Engang i mellem er der desværre også kunder som mister ting undervejs. Vi beklager meget hvis der har manglet noget i jeres da I blev sendt afsted. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kedelig og mangelfuld oplevelse.

Kedelig og mangelfuld oplevelse.
Vi var til City Escape i København til en polterabend, det var en 6 km gåtur i og omkring kødbyen på 2½. Det var nærmest umulig for alle deltagerne at kunne følge med i missioner på ipaden.
Der manglede arrangement fra personale, ham der mødte os fra City Escape var generet, tale lavt og usikker, hvilket gjorde at man slet ikke fik den nødvendige information.
Til den pris burde der som minimum være den vand eller et eller andet til deltagerne.

10 de octubre de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Anna. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Du skriver at turen er 6 km? Det er den ikke, men ca 2.2 km.

Vi anbefaler holdstørrelser på 2-6 personer. Tit og ofter er der nogle polterabender, der vælger at være flere - eller mange flere, for netop at være sammen. Hvis det er tilfældet, så oplyser vi altid, at så går man også på kompromi med oplevelsen, for som du skriver - så er det for mange hvis der skal være plads til alle. Men det oplyser vi alle kunder omkring.

Vi prøver hele tiden at at uddanne vores kollegaer, så vi er glad for dit input - det bliver givet videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Opklar et mord på egen matrikel

City Escape kom ud til os for at lave et mordmysterie. Vi havde firmaarrangement og 30 deltagere blev inddelt på hold hvorefter 1 times hæsblæsende jagt på morderen gik i gang. Det var aktivering af alle de små grå, spændende og udfordrende mysterie og en fantastisk måde at opleve sine kolleger i et helt nyt setup. Det kan varmt anbefales.

20 de septiembre de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Katrine. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre at I havde en rigtig god oplevelese. Mange tak for det :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sjov og god underholdning. Servicen mangler lidt

Sjov og god underholdning. Har ik prøvet escape room, men det at gå rundt i kbh med gode kollegaer, tænker jeg er lidt hyggeligere end et rum, hvor man er spærret inde. De havde fået 5 stjerner, hvis ansat Lasse lige havde givet ligeså god service efter vi var færdige, som før vi startede. Måske være lidt mere tilstede og runde turen af på en god måde, Men han virkede sur og tvær og havde mest lyst til kontrol af kufferterne og komme hjem:0(

25 de agosto de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Ronson. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt I havde det sjovt og udfordrende.

Øv med den sidste stjerne, men vi er glade for du skriver det. Det er hermed givet videre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koster mere end de angiver i bekræftelsesmail.

De opkræver 20 kr mere pr person end de de skriver i den bekræftelse man får npr man bestiller. Øv.

21 de junio de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Janne. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Man betaler for det antal personer man er afsted. Hvis man bestiller til 5 personer, så er prisen kr. 175,- pr person. Hvis man er 4 personer, så er prisen kr. 195,- pr person. Alle priser står tydeligt på hjemmeside.

Hvis vi har lavet en fejl i bekræftelse, så beklager vi virkelig meget. Det er vi kede af. Men jeg går stadig ud fra I har betalt for det i skulle i forhold til hvor mange I har været. Hvis det ikke er sådan, så må du endelig kontakte os på info@cityescape.dk - så skal vi nok refundere difference.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse og en anden måde at gå…

Super oplevelse og en anden måde at gå tur på😀 God information og coronavenligt med sprit og afstand☺️

13 de mayo de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Lonnie. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Dejligt I havde en god tur og oplevelse.

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales, hvis man er til escaperooms og ønsker et par spændende timer.
Der er styr på tingene og god info. Det er både en sjov og spændende oplevelse, med en passende sværhedsgrad til, at det både er en udfordring men også overkommeligt.
En fordel at kende byen.

19 de abril de 2021

Respuesta de City Escape ApS

Hej Christina. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for I havde nogle gode timer, og vi håber at I klarede udfordringen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.