Trevlig personal som visade runt innan vi bestämde oss för förrådet. Välsorterad flyttbutik. Hjälpte med det ”lilla extra” och bjöd på kaffe. Mycket nöjd!
La empresa ha respondido
Snabb tillgång till förråd från intresseanmälan och inga konstigheter att köra in med bilen.
La empresa ha respondido
Bra, rent. Synd bara att killen inte kom när man ringde på klockan och inte svarade i telefonen.
- Instalación de autoalmacenamiento
- Servicio de mudanza y depósito
- Tienda de insumos para mudanzas
- Planta de almacenamiento
Sobre City Self-Storage Sverige - Norrtull
Escrito por la empresa
Med över 25 års förvaringserfarenhet löser vi dina förvaringsbehov.
Du kan hitta oss här:
Norrtull
Gärdet
Sveavägen 151, 113 46, Stockholm, Norrmalm, Suecia
- 0200 22 50 70
Trevlig personal som visade runt innan…
Toppen bra service!
Bra, rent
Snabb tillgång till förråd från…

Respuesta de City Self-Storage Sverige - Norrtull
Snabbt, enkelt och bra service
Snabbt, enkelt och flexibelt när jag behövde ändra till större förråd.

Fantastisk kundservice
Fantastisk kundservice! Alltid hjälpsamma, alltid snabba, alltid trevliga!
Rekommenderas varmt.

Respuesta de City Self-Storage Sverige - Norrtull
Helt fantastiskt service nivå på det…
Helt fantastiskt service nivå på det här gänget! Keep it up!

snyggt och fräscht lättillgängligt

Är verkligen jättenöjd
Är verkligen jättenöjd! Väldigt smidig process och kundservicen var outstanding! När dessutom flyttfirman ringde och meddelade att vi inte fick plats i det förrådet vi hyrt så trollade personalen fram ett till förråd i direkt anslutning till det gamla - utan att jag ens behövde ta mig dit. SÅ smidigt! Rekommenderas verkligen!

Respuesta de City Self-Storage Sverige - Norrtull
Más información sobre otros tipos de reseñas.