Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet fast hos Merve i 4 år. Jeg kører langt hver gang, fordi jeg kun vil vokses af hende. Hun får min varmeste anbefaling - hun er en fantastisk person, effektiv og arbejdsom. Citywax skal væ... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har fået voksbehandling her, og jeg er desværre skuffet over, at huden ikke blev strammet ordentligt, da voksen blev fjernet. Når man ikke trækker ud i huden, øger det risikoen for smerte, blå mæ... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet fast hos Merve i lidt over 2 år, og altid haft en skøn oplevelse. At blive vokset er selvfølgelig aldrig en behagelig oplevelse, men hun er altid sød og snakkesalig og mega effektiv, så... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sugaring og voksbehandling på Frederiksberg. Effektiv og skønsom hårfjerning på ben, arme, ryg, ansigt, bikini, brasiliansk. Bestil tid i online dag →

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Medarbejder virkede irriteret og var ikke serviceminded

Forleden var jeg hos Citywax for at få fjernes hår med tråd 1 time før lukketid. Medarbejderen var på ingen måde service minded og virkede lettere irriteret. Det virkede som om hun meget gerne ville hjem og havde travlt. Jeg har efterfølgende fået ar under mine bryn, ved øvre kindben og ved læbe.

24 de julio de 2022
Logotipo de Citywax

Respuesta de Citywax

Kære kunde. Vi undskylder dybt den dårlige oplevelse, du havde under din besøg hos os for at få fjernet hår med tråd. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig velplejede og får en god service. Vi sætter stor pris på din feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Vi vil gerne undersøge denne sag nærmere og tage de nødvendige skridt for at sikre, at sådanne situationer ikke gentager sig i fremtiden. Vi vil også gerne tilbyde dig en gratis behandling for at rette op på de ar, du har fået. Vores ledelse vil kontakte dig direkte eller du kan kontakte os for at arrangere en tid, der passer dig bedst. Endnu en gang beklager vi dybt og håber at genvinde din tillid.

Med venlige hilsen
CityWax

Altid en vinder!!

Har været fast kunde i næsten et år og går altid vildt tilfreds derfra🤩 super søde medarbejdere som er professionelle og altid sørger for at man er glad for resultatet inden man går derfra♥️

9 de noviembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en professionel og personlig fornøjelse!

Til trods for, at det af naturlige årsager kan gøre en lille smule ondt, er det altid en god oplevelse af besøge Yalda og hendes team. Pæn klinik med store hensyn til blufærdigheden og evt. særheder. (Taler af erfaring)
Personalet gør sig umage for at sende kunderne glade og tilfredse ud af døren.
Jeg har kun STORE roser at videregive.

17 de agosto de 2021

Super klinik!

Super klinik!
Jeg var til “sugaring” behandling i går, og det var en rigtig god oplevelse (bortset fra, at det selvfølgelig gjorde mega ondt, men det er jo præmissen!)
Gode priser, kompetent arbejde samt sødt og hyggeligt personale.
Klar anbefaling herfra!

5 de marzo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nogle virkelig søde og dygtige…

Nogle virkelig søde og dygtige medarbejdere. Har været 1 gang hos Yalda og 2 gange hos Rosa. De har taget rigtig godt imod mig hver gang og været meget forståelige.
Er rigtig glad for jeg har fundet dette sted ❤️

7 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.