Beste Marie,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat onze opleiding niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van thuisopleidingen. Dit betekent dat onze opleiding zelfstandig gevolgd worden, in je eigen tempo en op het moment dat het jouw uitkomt. Dit biedt veel flexibiliteit, maar wij begrijpen dat dit niet voor iedereen de ideale manier van leren is.
Om toch voldoende ondersteuning te bieden, hebben studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan online vragenuren, waar direct contact mogelijk is met een docent.
Ook is het mogelijk om optioneel praktijkdagen bij te wonen, waarin geoefend kan worden met onder andere coachings- en gespreksvaardigheden.
Bij vragen of behoefte aan begeleiding kun je altijd contact op te nemen met de studiebegeleider, die zowel per mail als telefonisch bereikbaar is.
We vinden het vervelend dat je onvoldoende interactie en feedback hebt ervaren. We nemen je opmerkingen serieus en blijven onze opleidingen verbeteren waar mogelijk. Mocht je nog suggesties of vragen hebben, dan horen we dat uiteraard graag. Vriendelijke groet