Best tevreden met mijn aankoop
Best tevreden met mijn aankoop. De jas ziet er elegant en eenvoudig uit en is makkelijk te dragen met een jeans of een jurk. Ik zou alleen willen dat er meer kleuropties waren.
Ik wilde iets vrouwelijks maar toch praktisch voor het Nederlandse weer en deze jas werkt daar goed voor. Hij voelt warm aan kan lichte regen goed aan en verliest zijn vorm niet na een paar keer dragen. Simpel comfortabel en de moeite waard.
Ik heb een van de langere winterjassen besteld en hij is echt praktisch voor koude ochtenden. De lengte is flatterend en hij houdt me warm tijdens wandelingen. De verzending was normaal en het pakket kwam in goede staat aan.
Mooie jas maar ik had verwacht dat de stof iets dikker zou aanvoelen. De pasvorm was goed en het ontwerp leek op de foto’s dus ik heb hem gehouden. Hij is prima voor mildere winterdagen al zou ik bij heel koud weer wel extra laagjes dragen.
Dit was mijn eerste bestelling bij Clara Belle en alles verliep soepel. Ik vond het fijn dat de website zich op jassen richtte in plaats van overladen te zijn met te veel categorieën. De jas die ik koos voelt comfortabel warm en makkelijk te stylen.