Clausdalby Opiniones 2572

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

GLS smed min pakke væk eller også var det udleverings stedet. Men firmaet sendte bare min bestilling igen uden nogen problemer og er så glad for de puder. Super service og hjælpsomhed

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde plantet og sået alle mine grønsager, da jeg opdager at min håndvander var gået i stykker. Jeg køber en ny hos Claus Dalby og vupti, den leveres dagen efter. Fantastisk gode produkter og exce... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en håndfuld solcelle-lanterner for et par år siden, og den ene var i år holdt op med at oplade. Jeg fik svar på min mail om det til kundeservice efter få timer, hurtig og kompetent hjælp, le... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen blev hurtig leveret, efter bestilling. Jeg er blevet rigtig glad for min åkande, som lyser så smukt om aftenen. Venlig hilsen Doris Nielsen.

Información sobre la empresa

1. Jardín
  2. Tienda de artículos para el hogar
  3. Tienda de insumos para paisajismo

Escrito por la empresa

I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Redskaber

Redskaber
Det er så fint. at man kan se en video af hvordan man anvender redskaberne på den bedste måde

Tak Ragna,

Dejligt, at du påskønner de små videoer.

Dbh Claus

Godt emballeret!!
Nåede frem uden skader

Hej Anne,

Hvor jeg glad for at høre, at du er tilfreds.

Dbh Claus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte forskelligt trælegetøj og det…

Jeg købte forskelligt trælegetøj og det er så sødt og sjovt at lege med. Kvaliteten er i top. Perfekt levering og netshoppen fungerer perfekt. Vil helt sikkert handle der igen.

Hej AnBeth,

Vi er så glade for tilbagevendende kunder. Tak ...

Hurtig og god levering

Hej Hanne

Det er godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt og sikkert frem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en fremragende behandling

Som altid en fremragende behandling. Er man i tvivl om noget, sender man en mail til Claus, så får du svar på spørgsmålet og du kan trygt handle.

Hej Jane

Mange tak for dine rosende ord, som jeg sætter stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Desværre flækkede et af mine lys i…

Desværre flækkede et af mine lys i adventsdekorationen , heldigvis kom der ingen brand!
Claus , har med sin store empati og forståelse lovet at sende 4 nye lys som jeg kan bruge i året juleprojekt. Tusind tak, et fantastisk firma💝

14 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hej Tom

Sikke en flot anmeldelse. Det glæder mig, at du føler dig godt behandlet i forbindelse med din reklamation.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spejlbassin et er lige hvad jeg havde…

Spejlbassin et er lige hvad jeg havde brug for👍.
Glæder mig til at skabe et lille hyggeligt og roligt sted i haven.

Hej Gitte

Mange tak for de 5 stjerner og rigtig god fornøjelse med dit spejlbassin.

Hurtig levering.

Hurtig levering.

15 de marzo de 2026

Hej Janne

Det er godt at høre, at din ordre er kommet hurtigt frem.

Varer af fin kvalitet…

Varerne hos Claus Dalby er altid af fin kvalitet, kønne og brugbare. Leveringen er hurtig og effektiv. Jeg bruger ofte hjemmesiden både til højtider samt når havesæsonen begynder.

14 de marzo de 2026

Hej Lise

Sikke en flot anmeldelse - tusind tak for både den og fordi du vender tilbage som kunde gang på gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handel online hos Claus Dalby i Risskov.

Har handlet varer hos Claus Dalby mange gange. Altid hurtig levering og fine produkter i sortimentet.
Efter en henvendelse via kundeservice, kan det bekræftes at Clausdalby.dk er et ærligt og hæderligt foretagende. Tøv ikke med handle der!
Carsten

23 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hej Carsten

Mange tak for den utroligt fine anmeldelse, som jeg sætter stor pris på. Dejligt, at du har følt dig godt behandlet.

Fin service

Er meget tilfreds med min ordre, der kom fint og hurtigt.

11 de marzo de 2026

Hej Bodil

Det glæder mig, at du er glad for dit køb - tak fordi du deler.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De pudder jeg har købt er vand…

De pudder jeg har købt er vand afvisende, det skal jeg love for de er , har en dag glemt dem, og det begyndte at styrt regne , da jeg kom hjem rystede , jeg lige pudderne, og kunne sidde på dem , uden at blive våd . De bedste pudder, jeg nogensinde har købt , de falmer heller ikke i solen

11 de marzo de 2026

Hej Hanne

Hvor er det godt at høre, at du er glad for dine vandafvisende puder - mange tak for de 5 stjerner.

Kvalitet

Kvalitet, priser og levering er helt i top.
Har aldrig haft brug for deres kundeservice - derfor varme anbefalinger fra mig.
Mange hilsener
Karin

10 de marzo de 2026

Hej Karina

Mange tak for dine rosende ord - dem sætter jeg stor pris på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.