Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Varen blev hurtig leveret, efter bestilling. Jeg er blevet rigtig glad for min åkande, som lyser så smukt om aftenen. Venlig hilsen Doris Nielsen.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
I min webshop finder du en lang række produkter til hus og have, nøje udvalgt af mig. Foruden at være havemand er jeg forfatter, og jeg har efterhånden skrevet mere end 30 bøger om haver og blomster.
Información de contacto
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og produktet er som…
Hurtig levering og produktet er som beskrevet. Intet at klage over.
Alt OK!!!!!
Absolut bedste butik med uovertruffen…
Absolut bedste butik med uovertruffen service - og varer. Tak for al jeres inspiration.
Rigtig god service
Det var nemt at bestille. Mine varer kom hurtigt, og der blev sendt nogle gode og relevante vejledninger til mig på mail. Jeg er fuldt ud tilfreds med service.
Hurtig levering og sikker pakning med…
Hurtig levering og sikker pakning med masser af bobleplast så varerne ikke bliver skadet
Excellent service!
Jeg havde plantet og sået alle mine grønsager, da jeg opdager at min håndvander var gået i stykker. Jeg køber en ny hos Claus Dalby og vupti, den leveres dagen efter. Fantastisk gode produkter og excellent service. Anette
Nemt at bestille.Hurtig levering og et…
Nemt at bestille.Hurtig levering og et meget lækkert produkt.
Fin oplevelse
Fine varer, der kommer til tiden uden problemer. En enkelt oplevelse med et spejlbassin, der var fejlbehandlet fra leverandøren, blev tacklet hurtigt og effektivt af en venlig og imødekommende Claus Dalby. Nyt bassin bliver fremsendt og det “gamle” bliver afhentet 😊

Respuesta de Clausdalby
God service og flotte vare
Varen er som på foto. Vi købte solcelle lamper, som lyser hele natten. De har en varm glød og flotte i haven.
De kom hurtigt. Dog manglede der en solcelle og én havde en ridse igennem så den ikke lyste så meget som resten. De bliver eftersendt. Vi fik hurtigt svar på besked.
Kan anbefales til andre

Respuesta de Clausdalby
Fine varer og de kom hurtigt. Fragten havde bulet den ene lampe og Dalby handlede hurtigt på reklamationen.

Sikke en service
Sikke en service. Jeg havde overset en besked om levering af pakke og skrev til mailen.
Blev ringet op af Claus, som ville følge op på mine spørgsmål, med efterfølgende hurtigt svar på mail. Ja, selveste Claus Dalby ringede for at få styr på sagerne….. Det ER da virkelig god service.
Potterne jeg købte er desuden virkelig gode.

Pakken kom hurtigt
Pakken kom hurtigt, og det var nogle super smarte sneglekorns beholdere. De fungere så fint.

Hurtig og kompetent hjælp
Jeg købte en håndfuld solcelle-lanterner for et par år siden, og den ene var i år holdt op med at oplade. Jeg fik svar på min mail om det til kundeservice efter få timer, hurtig og kompetent hjælp, let at forstå - og jeg er stadig meget glad for mine lanterner, alle virker nu, de gør haven magisk om sommeren, tak til Claus og alle omkring ham!

Fantastisk!
Jeg har netop modtaget fire lanterne med solceller til min terrasse - de er FANTASTISKE !
God hjemme side - flotte produkter- hurtig levering samt super service med god instruktion til produktet. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Clausdalby
Den bedste butik at købe lanterner,, Går man ikke forkert i byen
Kanon god service, her vil jeg bestemt købe igen

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.