Hurtig svar
Hurtig svar, og super god hjælp. Jeg brugte Thomas hjælp til min tilbygningssag. Fuldt ud tilfreds med servicen.
Kan varmt anbefales herfra

Respuesta de Clausen Arkitektur
Clausen Arkitektur kan hjælpe dig med dine boligdrømme. Hvad end du ønsker at bygge nyt, bygge til, bygge om, eller andet, kan jeg bidrage med rådgivning, skitsering, projektering og myndighedshåndtering af dit projekt.
Dinamarca
Kan varmt anbefales herfra

Respuesta de Clausen Arkitektur
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Thomas fra Clausen Arkitektur.
Jeg har haft en bevaringsværdig ejendom i Dragør, som har været en kompleks sag. Før Thomas kom på, havde jeg haft to andre arkitekter inde over – uden resultat. Derfor var mine forventninger ikke de højeste, men han overraskede virkelig positivt.
Thomas har formået at bringe sagen helt tæt på en godkendelse – noget jeg ikke troede var muligt. Hans faglige niveau er imponerende, og han har en stærk forståelse for de krav og regler, der gælder for bevaringsværdige ejendomme.
Hele processen igennem har han været yderst kompetent, engageret og løsningsorienteret. Man mærker tydeligt, at han virkelig kan sit kram.
Pengene er uden tvivl godt givet ud.
En klar og stærk anbefaling herfra!

Respuesta de Clausen Arkitektur
Vi er blevet kontaktet af Thomas Clausen, og vores kommunikation har foregået både telefonisk og via mail. Thomas har været meget imødekommende over for vores ønsker og har hurtigt udarbejdet tegninger til vores sommerhus, som passede præcist til vores behov og forventninger.
Derudover har han stået for ansøgning af alle nødvendige tilladelser, hvilket har været en stor hjælp for os. Prisen har været rimelig, og projektet har holdt sig inden for de aftalte økonomiske rammer.

Respuesta de Clausen Arkitektur
God proces hele vejen igennem! Vi har haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Thomas fra start til slut, så en klar anbefaling herfra :)

Respuesta de Clausen Arkitektur
Vi kan meget varmt anbefale Clausen Arkitektur. Thomas er professionel og meget hjælpsom. Han forstår at lytte, og sætter sig ind i tingene.
Rigtig stor anbefaling herfra!

Respuesta de Clausen Arkitektur
Grundig og rigtig god kommunikation.
Alt forløb som aftalt.

Respuesta de Clausen Arkitektur
Helt igennem et formidabelt forløb - myndighedssag -hvor jeg meget præcist fik bundet enderne sammen og matchet de spørgsmål fagligt set som var blevet rejst.
Jeg kan varmt anbefale Clausen Akitektur.
Jens P.

Respuesta de Clausen Arkitektur
Venlig og hjælpsom, overholdt aftaler. Kan til hver tid anbefales

Respuesta de Clausen Arkitektur
kommunikation og kontakt var veldædig god.
vi klart ikke å forstå lokationen 100%.
mangler fysisk besøg på ejendommen.
min klart ønske å gi 5 stjerne for Thomas C.

Aktiv lyttende.
Punktlig.
“Taler samme sprog”, både med kunde og med Kommune.
Fagligt højt niveau, med det mener jeg , at indsigten i kommunernes arbejde med at behandle og hvordan de behandler byggeansøgninger, er rigtig god.

Respuesta de Clausen Arkitektur
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.