Super god service og hurtig levering!
Hos Clean Copenhagen brænder vi for at gøre rengøring smartere og mere effektivt. Vi tilbyder kvalitetsprodukter inden for rengøring og vask, der leverer over forventning – altid til konkurrencedygtige priser.
Kirkeleddet 102, 3480, Fredensborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god service og hurtig levering!
Super glad for min nye vindues vasker... Sparer mig både tid og penge
dårlig service og produkt
Har bøvlet længe med dem. Så pas på. Har klaget over dem og forløbet. Deres vare har ingen navn på sig og kassen er ikke mærket. De mener et CE mærke er nok, hvilket jeg ikke kan finde.
En RoboShine er en del billigere, som fremgår både maskinen og kassen. ABIR WD8 Window Cleaning Robot. Så jeg tror det er "hjemmelavede" ting, de sælger. Dem de samarbejder ser også ud til at sælge billige vare til dyre penge.
Subtotal Shipping Taxes Total Paid 1 item kr1,819.00 Notes No notes from customer Additional details __profitmetrics_script 1 __profitmetrics_ct hWN78AEXr1wPcjPIOxzyS2CJ? key=1b449b9876cea548d156c635 f0c0223c OpusCartId ver_1 x-pa-id 36027 x-pa-pacid 6958bc84a3fab8.66346694 x-pa-market DK DAO - Nærmeste Pakkeshop (0.0 kg: Items 0.0 kg, Package 0.0 kg) kr363.80 DKK • DK Moms 25% kr0.00 Included kr1,819.00

Respuesta de Cleancopenhagen
Er i det store hele glad for vinduespudser robotten - MEN den kan hverken håndtere kæmpe store vinduer (bredde ca 2,5m) eller vinder der er smalle (ca 0,3m). Desuden oplever jeg ind i mellem at den springer et område over, så er det forfra på det vindue...

Respuesta de Cleancopenhagen
Fint min ordre lyn hurtigt!
Min mor blev super glad for at få vinduespudseren i fødselsdagsgave, og efter at vi har prøvet den sammen. Er jeg og hun mere end imponeret over den!
Kæmpe anbefaling herfra!
WaveWash har virkelig overrasket mig positivt. Den fjernede gamle pletter på tøj, som jeg havde opgivet håbet om. Nem at bruge og skånsom mod stoffet. Kan varmt anbefales
Jeg har købt en vinduesviskerrobot og havde to spørgsmål. Begge gange fik jeg (tilfredsstillende) svar lyn hurtigt. Super Service. Robotten virker fint. Ikke sidste gang, jeg handler der.
Jeg vil gerne give jer en stor thumbs up for jeres engagement i at gøre rengøring smartere og mere effektivt! Jeg er imponeret over jeres sortiment af kvalitetsprodukter, der leverer over forventning, og som altid er til konkurrencedygtige priser. Det er virkelig en fornøjelse at kunne regne med jeres produkter til at få tingene gjort.
Har længe kigget efter en støvsuger der kunne klare den huslige rengøring uden at løbe tør for strøm og samtidig have en god sugeevne. Har bestemt ikke fortrudt at jeg er gået med CleanCopenhagen :)
God service, godt produkt, med god sugekraft i støvsugeren jeg modtog :)
Más información sobre otros tipos de reseñas.