Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hos Clean Copenhagen brænder vi for at gøre rengøring smartere og mere effektivt. Vi tilbyder kvalitetsprodukter inden for rengøring og vask, der leverer over forventning – altid til konkurrencedygtige priser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

dårlig service og produkt PAS PÅ

dårlig service og produkt
Har bøvlet længe med dem. Så pas på. Har klaget over dem og forløbet. Deres vare har ingen navn på sig og kassen er ikke mærket. De mener et CE mærke er nok, hvilket jeg ikke kan finde.

En RoboShine er en del billigere, som fremgår både maskinen og kassen. ABIR WD8 Window Cleaning Robot. Så jeg tror det er "hjemmelavede" ting, de sælger. Dem de samarbejder ser også ud til at sælge billige vare til dyre penge.

Subtotal Shipping Taxes Total Paid 1 item kr1,819.00 Notes No notes from customer Additional details __profitmetrics_script 1 __profitmetrics_ct hWN78AEXr1wPcjPIOxzyS2CJ? key=1b449b9876cea548d156c635 f0c0223c OpusCartId ver_1 x-pa-id 36027 x-pa-pacid 6958bc84a3fab8.66346694 x-pa-market DK DAO - Nærmeste Pakkeshop (0.0 kg: Items 0.0 kg, Package 0.0 kg) kr363.80 DKK • DK Moms 25% kr0.00 Included kr1,819.00

4 de mayo de 2026
Logotipo de Cleancopenhagen

Respuesta de Cleancopenhagen

Hej Jytte

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg har gennemgået forløbet, og det fremgår, at du ønsker refusion for en maskine købt for adskillige måneder siden, som er returneret i beskadiget emballage. Dette ligger uden for både fortrydelsesretten og vores udvidede 30 dages tilfredshedsgaranti. På trods af dette har vi tilbudt dig et supergavekort, som kan anvendes på tværs af mere end 20 webshops.

Din anmeldelse omhandler dog primært sammenligning med andre produkter samt mærkning, og her vil vi gerne præcisere følgende, så andre læsere får et korrekt billede:

Vores produkter er naturligvis CE-mærkede og lever op til gældende EU-lovgivning for elartikler. CE-mærkning er et lovkrav, som vi overholder. Mærkningen sidder i bunden på selve produktet og ikke som et stort logo på emballage eller maskine.
Det er korrekt, at nogle modeller på markedet der kan minde om hinanden. Forskellen ligger blandt andet i specifikationer, kvalitetskontrol og tilpasninger.
Den model, vi forhandler, adskiller sig bl.a. ved optimeret styring (AI-chip), flere vanddyser, større vandtank, højere sugeevne, lavere støjniveau og større rengøringsflade.
At der ikke er et stort brandnavn på selve maskinen, er et bevidst valg for at prioritere funktionalitet og kvalitet frem for unødvendige omkostninger til branding.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få afsluttet sagen på en god måde.

CleanCopenhagen

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er i det store hele glad

Er i det store hele glad for vinduespudser robotten - MEN den kan hverken håndtere kæmpe store vinduer (bredde ca 2,5m) eller vinder der er smalle (ca 0,3m). Desuden oplever jeg ind i mellem at den springer et område over, så er det forfra på det vindue...

22 de marzo de 2026
Logotipo de Cleancopenhagen

Respuesta de Cleancopenhagen

Hej

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du overordnet er tilfreds med vinduespudserrobotten.

Du har helt ret i, at maskinen har nogle fysiske begrænsninger. Den er designet til vinduer på minimum ca. 40 × 40 cm, og meget smalle ruder vil derfor ikke kunne håndteres optimalt.

Ved større vinduer (som dine på ca. 2,5 m) bør den som udgangspunkt fungere fint. Hvis du oplever, at den glider eller efterlader “helligdage”, skyldes det ofte for meget vand eller sæbe ved forbehandling, hvilket kan påvirke grebet på glasset. Her anbefaler vi at bruge en let fugtig klud fremfor en våd overflade.

Du kan med fordel anvende Z/N-programmet, så robotten kører i begge retninger og dermed sikrer en mere ensartet rengøring. Skulle den alligevel springe et område over, kan du blot starte den igen på det pågældende område.

Maskinen har desuden en indbygget AI-læringschip, som løbende optimerer bevægelsesmønsteret baseret på brug – så oplevelsen bliver bedre over tid.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere tips til optimal brug.

Venlig hilsen CleanCopenhagen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fint min ordre lyn hurtigt

Fint min ordre lyn hurtigt!

Min mor blev super glad for at få vinduespudseren i fødselsdagsgave, og efter at vi har prøvet den sammen. Er jeg og hun mere end imponeret over den!

Kæmpe anbefaling herfra!

23 de febrero de 2026

Kan anbefales

Jeg har købt en vinduesviskerrobot og havde to spørgsmål. Begge gange fik jeg (tilfredsstillende) svar lyn hurtigt. Super Service. Robotten virker fint. Ikke sidste gang, jeg handler der.

2 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne give jer en stor thumbs…

Jeg vil gerne give jer en stor thumbs up for jeres engagement i at gøre rengøring smartere og mere effektivt! Jeg er imponeret over jeres sortiment af kvalitetsprodukter, der leverer over forventning, og som altid er til konkurrencedygtige priser. Det er virkelig en fornøjelse at kunne regne med jeres produkter til at få tingene gjort.

26 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.