Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig de dårlige anmeldelser. Jeg havde i et svagt øjeblik lagt en ordre og opdagede bagefter at det var fake. Bedte om at få min ordre annulleret, det svarede de faktisk på at jeg f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil aldrig fra dette firma. Min pakke nåede aldrig frem, og jeg kan se på tracking at den er sendt retur til afsender (i Kina). Herefter forlanger jeg tilbagebetaling hos deres kundeservice, som... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Tienda de cosméticos
  3. Salón de manicura
  4. Centro de bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Cleanskin.dk er en nem, tilgængelig og overskuelig online shop med salg af eksklusive skønhedsprodukter. Vi har et bredt udvalg af de lækreste produkter til dit hår, din hud og din krop. Vi samler kun på tilfredse kunder. Har du yderlige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig de dårlige…

Jeg tilslutter mig de dårlige anmeldelser.
Bedte om at få min ordre annulleret, det svarede de faktisk på at jeg fik, MEN DE HÆVEDE STADIG PENGENE OG NU ER DE VÆK.
HOLD JER VÆK, FUP OG FIDUS - DYRE LÆREPENGE.

13 de abril de 2026

Fup og fidus

Fup og fidus. Pengene bliver hurtigt trukket. Og du får en mail med et tracking nummer, men pakken kommer aldrig.

14 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestil aldrig fra dette firma!

Bestil aldrig fra dette firma.
Min pakke nåede aldrig frem, og jeg kan se på tracking at den er sendt retur til afsender (i Kina). Herefter forlanger jeg tilbagebetaling hos deres kundeservice, som bilder mig ind at jeg ikke har hentet pakken i tide, og skriver at de normalt opkræver 300kr for ikke at have afhentet pakken! (Som aldrig er blevet leveret) 😡
Jeg har endnu ikke hørt noget om en tilbagebetaling. Øv.

9 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ventede i 25 dage på at de to produkter…

Ventede i 25 dage på at de to produkter jeg havde bestilt. De blev sendt fra Kina, hvilket IKKE fremgår nogen steder. Da pakken kom var begge produkter helt fladmast i deres originale emballage. nu tør jeg ikke bruge produktet, da emballagen ikke stemmer overens med reklamen fra hjemmesiden. Det står ikke på dansk eller engelsk og ser noget Kina agtig ud os 🤦‍♀️

17 de marzo de 2026

Virkelig dårlig service.

Virkelig dårlig service.
Har ventet i over 14 på mit produkt som endnu ikke er ankommet.. pengene er trukket og fik en besked i sidste uge om at mit pakke var på vej, men den er ikke ankommet endnu

11 de marzo de 2026

⛔️ KØB IKKE DERFRA!!!!

⛔️ KØB IKKE DERFRA!!!!! ⛔️ Fup firma!!!! Er så ærgerlig over at jeg ikke læste anmeldelserne inden jeg købte derfra! Pengene er trukket men varen er fortsat ikke dukket op trods flere mails til deres kundeservice.

4 de marzo de 2026

Jeg er RASENDE

Jeg er RASENDE. Den her møg side er ganske enkelt en indirekte vej til temu. Og det er først når man får en mail med afsendelse at man kan se at varerne kommer fra Kina. Der er intet nogen steder på siden der indikerer at det er Kina bras man køber. Jeg har sateme fået nok at den slags sider her, så DEN HER.... kommer videre så langt op i systemet den kan.

2 de marzo de 2026

Fup firma

Hvis jeg kunne give dem mindre end en stjerne, så havde jeg gjort det.
Fup og fis. Intet modtaget. Svarer ikke på henvendelser.

12 de febrero de 2026

Fup side

Fup side.. i SKAL IKKE handle der..
Jeg bestilte et produkt for 14 dage siden.. pengene blev self trukket før varen "var afsendt". Jeg har stadig ikke modtaget min vare og skrevet flere gange til kundeservice.

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg lavede en bestilling på et produkt…

Jeg lavede en bestilling på et produkt i god tro om at det blev produceret og sendt fra DK.
Men nu kan jeg se at pakken sendes fra Kina, hvilket jeg er temmelig ærgerlig over, da jeg ikke vil bruge et hudpleje produkt der ikke er EU godkendt!!!
Jeg skulle nok som så mange andre skriver herinde, have tjekket trustpilot først.
Jeg har været i kontakt med kundeservice, som skriver det er for at kunne være med på konkurrence dygtige priser. Det er så sidste gang jeg bestiller der

11 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fup firma

Havde jeg dog bare set de andre anmeldelser før jeg bestilte, så havde jeg ikke hoppet i den samme fælde. Øv regner ikke med at modtage noget fra dem, kan se på sporing af pakken, at den ikke rykker sig..
UPDATE: Jeg har nu modtaget begge mine bestillinger samt fået svar på begge mine henvendelser fra deres kundeservice, så ændrer min anmeldelse fra 1 stjerne til 5 stjerner.
Ret skal være ret.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra dette firma

0 stjerner herfra
Ikke modtaget min varer så nu vil jeg gerne ha mine penge retur
Tænk at danske kendisser reklamere for sådan noget lKina skrammel som jeg så efterfølgende kan se
Jeg har anmodet at få MINE penge retur for ellers er det jo tyveri da jeg ikke har modtaget mine varer

10 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

blev godt nok overrasket da jeg så at…

blev godt nok overrasket da jeg så at pakken bliver leveret fra Kina ?? har stadig efter 14 dage ikke modtaget min pakke, men til gengæld er pengene trukket. En anden gang skal man åbenbart ikke tage for god vare at det er en kendt dansker der reklamere for produktet, tænker det måske er AI opsat

29 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har vente og vente på min pakke

Har vente og vente på min pakke . 📦 Troede det var en dansk hjemmeside men kan nu se det skal komme helt Hong Kong , tror ikke det skal puttes ansigtet når de masker kommer. Og kundeservice er da lige til kaste op i

2 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har stadigvæk ikke fået min pakke og…

Har stadigvæk ikke fået min pakke og har skrevet flere gange til kundeservice men får ikke noget svar. Troede det var en dansk hjemmeside, men pakken står til at blive sendt fra Hong Kong !!!! Kan ikke anbefale denne her side - og forstår ikke den kan få så høj score på trust pilot når der er så mange som har klaget over dem ???

17 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.