Een hoekbank en tapijt laten reinigen door Eddy. Super resultaat en betaalbaar! Snelle reactie en afspraken kunnen maken. Houdt zich aan gemaakte afspraken! Aanrader!
La empresa ha respondido
Onze hoekbank en losse fauteuil met bijpassend voetenbankje zaten vol met plekken en kringen. Eddy heeft deze heel kundig en professioneel gereinigd, ziet er weer uit als nieuw. Verder is hij ook zeer... Ver más
La empresa ha respondido
Wat heerlijk dat al de vlekken uit de bank zijn gehaald door dit professionele bedrijf! Qua klantvriendelijkheid kan ik mij niets beters wensen, ze denken mee & doen het werk heel nauwgezet en d... Ver más
La empresa ha respondido
Mijn huiskamer heeft een mooie opknapbeurt gehad dankzij Eddy en zijn zoon. Met deskundig advies heeft Eddy mijn vloerbedekking, eetkamer en bankstel weer als nieuw gekregen. Ben hier heel erg b... Ver más
La empresa ha respondido
Cleansleep.be Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw meubels en interieur. Of dit nu binnen of buitenshuis is, wij zorgen voor een optimaal resultaat! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, dus staan wij garant voor een goede service! Vieze plekken op uw bank? Drank gemorst over uw tapijt of vloerbekleding? Vieze vlekken in de bekleding van uw auto? Wij weten overal raad mee…
Hertog Hendrik | Plein 1 , 2387, Baarle - Hertog, Bélgica
Een hoekbank en tapijt laten reinigen door Eddy.
Super resultaat en betaalbaar!
Snelle reactie en afspraken kunnen maken.
Houdt zich aan gemaakte afspraken!
Aanrader!

Respuesta de Cleansleep
Hoekbank laten reinigen door Eddy. Helemaal super gedaan. Bank ziet er weer perfect uit ondanks zijn 9 jaar inmiddels.
Erg vriendelijke kerel en zeker betaalbaar.
Aanrader!

Respuesta de Cleansleep
Autobekleding en tapijt laten reinigen en met als eindresultaat zo goed als nieuw. Net als de bekleding van de eetkamerstoelen en de vloerbedekking. Alles heel deskundig en goed gereinigd en is zeker een aanrader.

Respuesta de Cleansleep
Qua klantvriendelijkheid kan ik mij niets beters wensen, ze denken mee & doen het werk heel nauwgezet en deskundig.
Zeker voor herhaling vatbaar, dank je wel Eddy!

Respuesta de Cleansleep
Mijn huiskamer heeft een mooie opknapbeurt gehad dankzij Eddy en zijn zoon.
Ben hier heel erg blij en tevreden mee.
Met Eddy is het eerlijk en prettig zaken doen.
Een echte aanrader, iemand met passie voor zijn werk. Bedankt !

Respuesta de Cleansleep
Top service, enorm betaalbaar! Proper werkwijze. Betrouwbaar en van zijn woord. Zeer tevreden klant.

Respuesta de Cleansleep
Dankzij Eddy en zijn collega heb ik weer een supermooie bank, stoelen, bed en als kers op de taart 2 mooie vloerkleden en dat voor een normale prijs! Een aanrader voor iedereen, super bedankt Eddy.

Respuesta de Cleansleep
Vakkundig geholpen! Onze bank is weer als nieuw dankzij Eddy en zijn zoon.

Respuesta de Cleansleep
Vakkundig geleverd werk , zeer tevreden!!!! Vriendelijke mensen en dat alles voor een correcte prijs. Aanrader 👍🏼
2 smerige kleden en 2 vuile matrassen weer als nieuw en gelijk van de indringende hondengeur af.

Respuesta de Cleansleep
Vandaag de trap laten reinigen ziet er weer super uit kunnen er weer even tegen en dat alles ook voor een nette prijs Eddy bedankt voor de goede en snelle service .

Respuesta de Cleansleep
Onze zetel is als nieuw! Eddy is heel makkelijk te bereiken en super vriendelijk. Prijs-kwaliteit ook echt top!

Respuesta de Cleansleep
Top bedrijf goede service zeer vriendelijk en vak werk super fris en schoon weer de vloerbedekking en trap en bedden echt een aanrader
Supertevreden

Respuesta de Cleansleep
Eddy is netjes,beleefd, punctueel en gezellig. Maar nog belangrijker dan dst hij levert vakwerk af. Mijn bankstel is keurig schoongemaakt en dat voor een gunstige prijs .
Absoluut een aanrader

Respuesta de Cleansleep
Heeft mijn bank perfect schoongemaakt en is erg vriendelijk

Respuesta de Cleansleep
Hij heeft mijn bed gereinigd. Vriendelijk, deskundig en sociaal. Hij neemt de tijd en is waar voor je geld! Verrast hoe vies die eigenlijk was, ondanks dat ik mijn bed net nieuw was. Na zijn bezoek slaap ik veel vaster en beter. Een echte aanrader!

Respuesta de Cleansleep
Den Eddy was langs geweest om men tapijt te reiningen. Houd zich aan de afspraak, prijs-qualiteit ver uit den beste en tapijt terug zo goed als nieuw en ikke content.

Respuesta de Cleansleep
Onze bank is weer als nieuw, daar zijn we super blij mee! Vakwerk en prettig contact. We weten wie we moeten bellen mocht het nog eens nodig zijn :-)

Respuesta de Cleansleep
We hadden Cleansleep voor ons bed laten komen, het resultaat was geweldig!
Heel aardige eigenaar, die de klant op de eerste plaats zet, ook niet onbelangrijk om de volle 5 sterren te geven.

Respuesta de Cleansleep
Zeer correct en zeer netjes werk geleverd.
Zeker aan te raden !!

Respuesta de Cleansleep
Más información sobre otros tipos de reseñas.