Mijn auto is als nieuw
Zeer tevreden over deze auto detail spullen! Goede kwaliteit, makkelijk in gebruik en mijn auto ziet er weer strak en glanzend uit. Werkt beter dan verwacht en zeker het geld waard. Aanrader!
CLEANSR Built for people who care about the details. Bij CLEANSR draait detailing niet alleen om schoonmaken — het draait om passie, presentatie en perfectie. Wij ontwikkelen premium detailing producten voor autoliefhebbers die trots zijn op hun voertuig en geen genoegen nemen met middelmatige resultaten. Onze focus ligt op: krachtige formules premium afwerking diepe glans gebruiksgemak professionele resultaten voor iedereen Van pre-wash tot ceramic protection: ieder product binnen CLEANSR is ontworpen om maximale performance te leveren met een premium gebruikerservaring. Wij geloven dat de kleinste details het grootste verschil maken. Daarom combineren we hoogwaardige ingrediënten, moderne detailing technologie en een strak premium design tot producten die niet alleen goed werken — maar ook goed voelen om te gebruiken. Of je nu een fanatieke detailer bent of simpelweg het beste voor je auto wilt: CLEANSR is gebouwd voor mensen die hun voertuig met trots behandelen. Experience the clean obsession.
Holanda