Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen nöjd med min flyttstädning! Det var lätt att få kontakt och boka tid. Männen som kom och städade var väldigt trevliga och utförde ett jättebra jobb. Att de dessutom kom en stund innan... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Smidigt att boka via hemsidan, så det får dem plus för. Flyttstädningen i sig var inte tillräcklig. I köket var städning av ugn, plåtar och galler väldigt dålig. Samtliga golv i hela lägenheten v... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Efter städning så missade städfirman att städa toaletten och balkongen, köksfläkten och tvättmaskinen. Efter påminnelse så gick dem tillbaka och städade inte och gav ursäkter. Jag trodde dem städade s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bokat visningsstäd. Denna är lika bra utförd som en söndagsstädning av mig och frugan på max 2h. Förstår ingenting. Två pers var i huset en hel dag och gjorde i princip inget annat än det mest grundl... Ver más

2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt! Otroligt nöjd med hela upplevelsen från bokning till städreslutat. 🙏⭐️

4 de junio de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Tack för ett fint omdöme Louise. Vad roligt att du är nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt resultat och bra service

Grymt resultat och bra service, kommer absolut använda mig av er igen! 😀

25 de mayo de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Superroligt att ni är nöjda med vår tjänst Erik och att resultatet blev som ni förväntade er.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidig tjänst och proffsig…

Mycket smidig tjänst och proffsig upplevelse där städningen höll mycket hög nivå. Extra tack till Eric som vi hade kontakt med hela vägen.

3 de junio de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Vad kul att ni är nöjda Manfred. Tack för ett fint omdöme!

Precis enligt förväntningar

Precis enligt förväntningar. Rekommenderas varmt!🙏

3 de junio de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Vad roligt att vi lever upp till det förväntade resultatet. Tack för ett fint omdöme Ida!

Jag är supernöjd med Cleanwork

Jag är supernöjd med Cleanwork! Smidigt och bra 👍

29 de mayo de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Tack för ett fint omdöme Felicia. Kul att du är så nöjd!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt med ett bra resultat

Smidigt med ett bra resultat. Bokade flyttstädning genom Cleanwork som godkändes av hyresvärden utan problem👍

28 de mayo de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Vad kul att du är nöjd Oscar! Tack för förtroendet.

Smidigt

Smidigt, bra resultat

26 de abril de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Kul att du är nöjd Marcus. Tack för ett fint omdöme!

Flyttstädning

Lätt att boka, hyresvärden godkände flyttstädning. Rekommenderar!

5 de marzo de 2024

Respuesta de NC Flyttstädning

Vad kul att du är nöjd. Tack för ett fint omdöme!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.