Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling binnen gekregen en er ontbrak een deel. Meteen gemeld en binnen no time op dezelfde dag nog bezorgd. Super service van jullie! Ga zo door en heel veel succes samen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel hadden we dit handige product in huis! Zondagmiddag besteld en dinsdag op de mat. Onverhoopt hadden we in 2x onze bestelling gedaan, maar kwam mooi in 1 pakje binnen… Dat wordt zorge... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handige gadget voor als je op een feest bent waar herbruikbare bekers worden gebruikt. Hiermee kun je de lege beker bewaren en toch je handen vrij hebben. Simpele oplossing die werkt. Ze worden ook... Ver más

Información sobre la empresa

1. Comercio
  2. Tienda de accesorios de moda
  3. Empresa de diseño industrial
  4. Productor de artículos de plástico

Escrito por la empresa

Ben je het zat om je lege beker vast te houden tijdens festivals en evenementen? Maak kennis met de Clip A Cup! #Bekerhouder #Festival #Cupholder #Evenementen Speciaal ontworpen voor plastic bekers (cups) die vaak worden gebruikt op evenementen en festivals. Deze strakke Clip A Cup zorgt ervoor dat je lege beker op een stijlvolle en veilige manier bij je blijft, totdat je deze weer inlevert of omruilt. Dans op de muziek, geniet van de sfeer en ontspan, wetende dat de Clip A Cup je bijstaat (en je beker vasthoudt!). Verrijk je festival ervaring met dit onmisbare accessoire dat functionaliteit combineert met een fantastisch ontwerp!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Great product!

Ordered and received the package very quickly. The product looked great and I was able to try it out at a festival right away. I'm very pleased with the way the cups stay in the holder! No more tumbling out of the elastic! Loved the color too!

2 de abril de 2026

Thank you. Enjoy!

Gewoon top

Gewoon een mooi product voor een mooie prijs. En snelle levering.

28 de marzo de 2026

Respuesta de Just 4 Cups

Dankjewel! Veel plezier ermee.

Top service

Ga zo door en heel veel succes samen.

20 de marzo de 2026

Respuesta de Just 4 Cups

Fijn dat we het zo snel hebben kunnen oplossen. Veel plezier ermee!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levering was lekker snel

Levering was lekker snel. Product is prima. Alleen heel erg jammer dat je verzendkosten moet betalen voor levering per PostNL en dat deze gewoon door jullie zelf in de bus gestopt worden. Dat zijn dan dure verzendkosten.

25 de enero de 2026

Hoi Carolien,

fijn te horen dat de extra snelle service gewaardeerd wordt. Veel plezier met je product tijdens de Vasteloavend!

Yanna

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakketje pas een week na melding…

Pakketje pas een week na melding verzonden binnen gekomen. Pakketje zwaar beschadigd aangeleverd, eerst geprobeerd om door de brievenbus te duwen, om vervolgens in de regen voor de voordeur te deponeren

3 de enero de 2026

Beste John,

Dat is wel heel vervelend om te horen dat het pakketje beschadigd is aangeleverd en dat je een slechte ervaring met ons hebt.

Aangaande de week verzend tijd. Je hebt gekozen voor economy verzending bij de bestelling. Dit is, zoals bij de bestelling aangegeven 3-6 werkdagen. Lekker goedkoop, normaal erg betrouwbaar (in dit geval dus niet), want PostNL hier in Nederland, maar niet heel snel.

Ik hoop dat je muntenkoker in elk geval nog onbeschadigd is, zo niet stuur ik je direct een vervanging. We vinden het erg vervelend dat je geen goede ervaring hebt met onze dienstverlening, maar hopen dat je ons product toch fijn vindt en wensen je veel plezier ermee!

Yanna

Super handig

Een super leuke, handige uitvinding. Moet ze nog gaan gebruiken maar denk zeker dat dat goed gaat komen.

4 de enero de 2026

Respuesta de Just 4 Cups

Dankjewel! Veel plezier ermee!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er zou nog contact met me zijn…

Er zou nog contact met me zijn opgenomen maar heb niets meer gehoord..

24 de noviembre de 2025

Hoi Marcello,

dat is vreemd, ik heb de correspondentie nagekeken en niets gevonden wat nog openstaat. Je hebt de zending opgehaald. Wat mis je nog van ons? Ik hoor het graag zodat we het op kunnen lossen mocht er nog iets mis zijn.

Groetjes Yanna.

Zeer tevreden

Communicatie is snel en goed, pakketje snel ontvangen
Blij met m’n producten 👌🏼

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Just 4 Cups

Hoi Wendy, Dankjewel voor de review, veel plezier ermee!

Top Product, met goede service

Jonge onderneemster die heel vriendelijk is.
Goede producten tegen scherpe prijzen.
Ook leuk als relatiegeschenk.
Mail correspondentie gaat ook zeer snel.

24 de noviembre de 2025

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goed

Snel geleverd en goede bekerhouder.

29 de junio de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima webshop. Eerlijk, snel en vriendelijk.

Snel antwoord op vragen. In de communicatie erg vriendelijk.
Verzending was ook snel en netjes.
De clip a cup is mooi. Ook prima kwaliteit. Netjes gemaakt. Enthousiaste meiden die er echt voor gaan.

20 de mayo de 2025

Duidelijke website

Duidelijke website, in het weekend besteld. Eerste x bestelling niet gelukt, wat gunstig bleek, de te wensen bestelling en website bleek in tussentijd in aanbieding te komen. Nogmaals geprobeerd en met korting alles kunnen bestellen en is gelijk daarna geleverd. Helemaal happy :)

27 de abril de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De beker viel er na een tijdje eruit

De beker viel er na een tijdje eruit. Een paar keer zelfs. Het elastiek lubbert veelte snel uit. Moest het elastiek telkens nat maken om te laten krimpen. Het elastiek is van te dunne kwaliteit. Ik heb ze ook van een ander merk en die lubberen niet uit.

1 de marzo de 2025

Hoi Erik,

dit is natuurlijk niet waar wij voor staan en vinden het super vervelend voor je dat het product voor jou niet doet waar het voor bedoeld is. Er zijn vele tevreden gebruikers, dus we willen graag kijken hoe we dit kunnen oplossen. Nat maken lijkt ons vreemd omdat het een synthetische elastiek is, kleur en krimp vast!.

We sturen je een mailtje (gebruiken daarvoor het email adres in je bestelling) om verder te kijken waar het mis gaat. Eender hoe: We lossen het op of je krijgt je geld terug!

Yanna en Rona

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.