Deras försäljare lovade guld och gröna skogar, va inte för en senare jag insåg att det inte stämde och då sa de att ångerrätten gått ut. Sådant skitigt sätt att agera från ett sådant stort bolag. Förs... Ver más
Försökt nå kul dtjänst på både mail och samtal men får ingen hjälp då ingen svarar! Anmälde mig på en fri månad o sa sedan upp cmore men ändå fick jag en faktura som måste betalas trots att jag sa upp... Ver más
Har försökt komma i kontakt med Cmore både med att ringt 0771481481 samt sänt mail till dom. Dom svarar inte på varken telefon eller mail. Min bild låser sej och bryter både och ljud och bild. Då... Ver más
Vi fick erbjudande om att få pluspaket för 199kr i mån. I 12 månader. Denna säljaren på plats sade gång på gång inga konstigheter inga bindningstider.. endast 12 mån... nu efter 12 månader är vi bundn... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
C More - den kompletta streamingtjänsten! Streama Sveriges bästa filmer & serier, sport i världsklass, barnens favoriter, tv-kanaler och det bästa från TV4 utan reklam.
Suecia
- cmore.se
No consta que solicite reseñas
La gente también ha visto
Besviken😔💔
Som fattig student skramlar man efter småmynt, tänkte testa om cmore var bra (inte alls faktiskt) och startade en provperiod. Kollade på cmore en enda gång och aldrig igen, glömmer sen bort att jag har prenumerationen igång och sedan dras det pengar💔 Ringde och frågade om man kan få en återbetalning då jag knappt ändå ens kollat på cmore men nej, det kan man inte😍
Inte varit text på Reality serier på…
Inte varit text på Reality serier på flera månader! !!! Mycket dåligt
Svindlere
Svindlere. Fik et GRATIS abonnement og de vil have 99 kroner. De ved ikke hvad gratis betyder og vil bare snyde privat info ud af dig. Simple scammere.
Klappruttet
Blir uppringd och får förklarat att mitt abonnemang kommer höjas från 149kr/månad till 199kr/månad.
Säger då att jag vill säga upp mitt abonnemang, varav personen i andra änden lägger på luren.
Snyggt C More, tror ni man behåller kunder på det sättet ??
Uppdatering . . . för ett par veckor sedan bad Cmore mig om kontaktuppgifter för att de skulle ringa upp mig med en förklaring, jag har fortfarande inte hört något från dom.
Varför står det att du kan streama nu…
Varför står det att du kan streama nu när det är minst 14 dagar innan filmen släpps? Dåligt cmore
C More - inte till för sina kunder
Prishöjningar till följd av dåligt valda sporträttigheter är en sak men när användarvillkoren också ändras för att begränsa all liveidrott till en enhet per abonnemang så är prislappen rena rånet sett till vad man får.
Otroligt dåligt att man bara kan se 2…
Otroligt dåligt att man bara kan se 2 st samtidigt, borde ordna som Spotify att man får betala mer för familjeabonpmang
Gratis månad - tar ändå betalt...
Fick en gratis månad via en partner till sidan, gick in för att säga upp så inget skulle dras, blev erbjuden att EFTER min gratisperiod få tjänsten för 99:-/mån i 3 mån. Trots det drogs pengar ändå direkt och Cmore menar att det blivit rätt. Erbjöd mig enbart tillgodo. För min del är förtroendet för dem bortblåst, för er andra råder jag att ta printscreens på varenda steg och löfte så ni har om de gör fel för er med.
"gratis" test period(om du betalar såklart!)
skulle testa cmore då man fick 2 veckor eller nåt sånt gratis sen kostar det, så jag avbröt "prenumerationen" så att jag kunde kolla i två veckor sen kanske köpa mer om jag gillade cmore(gjorde detta så att jag inte skulle glömma bort sen dras det massa pengar) och ja.. då avslutades allt så fick inte kolla någonting alls.. oh well... Trots allt cmore som förlorat en potentiell kund. jag går bara till nästa företag
Har bundit upp mig 2 år med cmore för…
Har bundit upp mig 2 år med cmore för att kunna se hockey. Har alltid kunnat se på samma match via två enheter tidigare. Detta har varit viktigt då det är flera i familjen som följer. Nu har man tagit bort den möjligheten, men avtalet rullar på… Riktigt kasst av cmore att inte informera om detta vid ingående av avtal samt att man inte ges möjligheten att bryta detsamma när de ändrar villkoren!
Otroligt värdelöst
Otroligt värdelöst. Cmore borde ju verkligen överväga att lägga ner hela skiten. Dem är helt värdelösa och ingen tycker dem är bra.
Räligt och otroligt girigt företag
Räligt och otroligt girigt företag. Ni har tagit en bra och respektive perfekt produkt i VM och Champions League sändningar och totalt förstört dem. Bevittnade nyss den absolut sämst kommenterade VM finalen jag nånsin varit med om, både i studio och från matchkommentatorer. Inte nog med att ni köpt rättigheterna till en turnering alla människor ska ha rätt till att se oavsett via stream eller på tv och sedan tvingat alla utan tillgång till tv att betala för att kolla, ni har dessutom tryckt in de absolut sämsta och okunniga kommentatorerna jag nånsin behövt lyssna på
Sämsta studion i världshistorien
Sämsta studion i världshistorien. Byt ut hela gänget. Ni är så långt bakom viasat att det är läskigt. Att ha den slöaste och mest monotona studion efter en VM FINAL är helt sjukt. Hur ser er anställningsprocess ut?
Justice will only count true when…
Justice will only count true when companies like cmore are made illegal. It’s s a scam company and it should be illegal.
Cmore är riktigt uselt
Cmore är riktigt uselt. Kostar skjortan och man kan endast titta på en sportsändning i taget. Har man en grabb som vill titta på fotbollen i sitt rum så kan man själv inte streama samma match. Betygen talar för sig självt
Jag använder idag min chromecast till…
Jag använder idag min chromecast till Disney+, HBO, Netflix, SvtPlay... utan några problem. Idag skulle jag testa med cmore mötes av en stilbild som säger inte det inte finns stöd för denna version av chromecast.. Så dåligt måste jag säga!!
Helt bedrövligt
Helt bedrövligt! Efter en lång tids experthjälp craschar inloggningsmöjligheterna och de 6 månadernas gratisabbonemang försvinner...Aldrig Cmore i denna TV!
Svårigheten att avsluta abonnemanget
Sa upp mitt abonnemang 2/11. Företaget nonchalerade detta. Så jag fick säga upp det en gång till. Är inte säker på att det kommer att avslutas denna gång. Då de ej skickat bekräftelse på uppsägningen. Cmores svar. Att jag skrev härmed säger jag upp mitt abonnemang, var inte tillräckligt starkt.
När kommer klubbkortet tillbaka?
När kommer klubbkortet tillbaka? Jag följer ETT lag i SHL. Jag har ingen lust o betala för massa annat. Kollar inte på serier/film eller resten av cmore sportutbud. 549 för allt, take it or leave it lockar nog inte många kunder. Nu kan man inte ens kolla på paddan om matchen är igång på tvn hemma. Ne fy f*n va less man blir.
Más información sobre otros tipos de reseñas.