Información sobre la empresa

1. Agencia de marketing online

Escrito por la empresa

COAD is a marketing agency that strives for digital excellence. We help e-commerce businesses scale and achieve dominance.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft fornøjelsen af at…

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med COAD på tværs af vores kunder.

Hvis du leder efter et samarbejde med en vækstpartner, der er skarp på både strategi og eksekvering, er COAD et oplagt valg!

11 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

COAD er sindssyg skarp på deres paid

COAD er sindssyg skarp på deres paid, og har hjulpet os med vækste i en branche hvor konkurrencen er meget stor, og hvor CPA er dyrere end nogensinde. Det tidligere bureauer ikke har kunne hjælpe os med, har Gustav og hans team gjort på få måneder.

13 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Total useriøst firma

Total useriøst firma. Tilbyder en gratis marketingsanalyse af vores webshop. Det kunne/ville de så alligevel ikke, på grund af "begrænsede kapacitet". Det kan næsten ikke være mere useriøst at reklamere for en marketingsanalyse, men ikke kan/vil levere når kommer til stykket.

5 de junio de 2024

Hej Brian,

Jeg er ked af at høre, at du føler dig urimeligt behandlet. Det ser ud til, at der har været en misforståelse omkring vores services og udvælgelseskriterier.

Som jeg tidligere har nævnt i e-mailen til dig, og som det også fremgår tydeligt af både vores hjemmeside og annoncer, kan man anmode om en marketinganalyse, men det betyder ikke, at man automatisk bliver udvalgt. Vi har klart angivet samme sted, hvor du sendte din anmodning, at “vi forbeholder os retten til ikke at lave en marketinganalyse, hvis vi ikke mener, at vi er et match”.

Efter at have gennemgået din virksomhed, Grevelsgaard, som så vidt vi kunne se, er et galleri med en tilhørende webshop, konkluderede vi, at vi ikke var det rette match for dine behov. Vi specialiserer os i at hjælpe webshops med at blive markedsledere og udvide til nye markeder. Vi tror, at et andet marketingbureau vil være bedre egnet til at hjælpe din virksomhed.

Derfor forsøger vi altid at tilbyde alternativer, når vi ikke selv kan hjælpe. Vi har tilbudt at sætte dig i forbindelse med et andet bureau, som vi mener kan være bedre egnet til at støtte din virksomhed. Du har endnu ikke vendt tilbage på dette tilbud, som derfor stadig står ved magt. Vi hjælper gerne med denne introduktion.

Jeg håber, at dette kaster lys over situationen og afklarer eventuelle misforståelser. Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker at snakke videre om det, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen,
Gustav Walsted
Ejer af COAD

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og imødekommende service!

De seneste 3 måneder, har jeg og mit team haft fornøjelsen af at lade Gustav og COAD stå for vores online markedsføring. Gustav har et imødekommende og professionelt approach til at møde vores behov, og resultaterne det har skabt for vores salg overgår alle vores forventninger. Kan varmt anbefales!

4 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste samarbejdspartner du kan finde!

Bedste samarbejdspartner du kan finde! Efter at have arbejdet med adskillige marketingbureauer igennem tiden må jeg sige, at Gustav og hans team skiller sig markant ud allerede efter bare et par måneders samarbejde. De er engageret, proaktive og forstår at skalere ens forretning på flere aspekter end "bare" på at køre annoncer. Kæmpe anbefaling herfra!

12 de enero de 2024

350% vækst på 5 måneder

Jeg har haft en webshop, som Gustav og hans team har hjulpet med skalere til 2 nye markeder. Omsætningen på vores lokale markedet er steget med over 350% på 5 måneder.

COAD har min stærkeste anbefaling.

13 de enero de 2024

Varmeste anbefalinger

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med COAD i cirka 9 måneder, og jeg må sige, at vores oplevelse med ham har været yderst tilfredsstillende. COAD leverer en effektiv og professionel service, der aldrig lader tvivl om hans engagement i vores projekt. Han har hjulpet os med SoMe og e-mail-markedsføring, og resultaterne taler for sig selv.

Tidligere arbejdede vi sammen med et andet firma, der leverede ekstremt skuffende resultater. COAD har skilt sig markant ud som en pålidelig og kompetent partner. Han har ikke blot gennemført vores markedsføringsopgaver; han har også aktivt eksperimenteret og analyseret vores annoncering for at sikre, at vi opnår de bedst mulige resultater.

Vi har set en markant forbedring i vores online tilstedeværelse og konverteringsfrekvens siden vi begyndte at arbejde sammen med COAD. Han har leveret konkrete og målbare resultater, som har været afgørende for vores møbelbutiks succes.

Jeg kan på det varmeste anbefale COAD til alle, der søger en dygtig, dedikeret og pålidelig partner til deres næste projekt. Hans professionelle tilgang, evne til at levere resultater og personlige engagement gør ham til den perfekte samarbejdspartner.

7 de enero de 2024

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg har igennem en længere periode arbejdet sammen med Gustav, og han er en af de mest kompetente til markedføring derude. Han er super skarp både på strategi og eksekvering!

18 de octubre de 2023

Kanon samarbejde 🙏🏼

Jeg har nu arbejdet sammen med Gustav i ca 10 mdr, og vi er fuldt ud tilfreds med ham, tingene bliver lavet godt og effektivt, og man er aldrig i tivivl om at han står klar til at hjælpe. 👍🏼

28 de septiembre de 2023

Seriøs vækstpartner!

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Gustav på flere opgaver relateret til markedsføring. Han har en imponerende viden om e-commerce og har altid været i stand til at levere gode og kreative idéer. Han er også meget lydhør over for mine behov og ønsker, hvilket har gjort samarbejdet endnu mere behageligt.

Jeg kan varmt anbefale Gustav til alle, der leder efter en dygtig og engageret partner til deres næste projekt.

4 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Only good things to say !

So far, all we can say is good things about our collaboration with Gustav. He’s pro-active and always sharp with his feedback. He comes up with ideas on how to improve both the creative and performance side of our marketing/advertising. We are in March 2023 and we have already sold more than what we had sold by June in 2022. ;)

21 de marzo de 2023

Respuesta de COAD

Thank you so much. I look forward to helping you scale even more in the future!

Best regards
Gustav

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We’ve had the pleasure to work with…

We’ve had the pleasure to work with COAD and Gustav for a while now and we see great results on our marketing. He is very helpful, honest and solution-oriented. I can highly recommend using COAD’s services.

21 de marzo de 2023

Hi Monica,

Thank you for your kind words!
It's always a pleasure working with you and your team 😁

Best regards
Gustav

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super glad for vores samarbejde med…

Super glad for vores samarbejde med COAD de sidste 5 mdr.

Vi har førhen gjort brug af et anden firma til at markedsføre for os som var ekstremt dårlige... vi ignorerede stort set alle henvendelser efterfølgende da vi ikke ønskede at prøve igen.

Men Gustav fra COAD fangede vores opmærksomhed, og vi ville derfor gerne give det et skud igen da vi synes det virkede som om at han var professionel samt havde godt styr på tingene. Det må man sige for vores omsætning er vækstet med 326%.

Gustav er dygtig til at optimere annoncerne, yderligere er han kreativ ift. optimering af hjemmeside og ad-content, samt tiltag der generelt kan forøge hjemmesidens conversion rate.

Det skal også nævnes at Gustav er super flink, altid imødekommende og god til uddybe hvis man er i tvivl om noget.

8 de septiembre de 2022

Hej Pia,

Tusind tak for de fine ord! Det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Fremtiden ser super spændende ud, og jeg glæder mig til at give den gas.

Mvh. Gustav

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er svært fornøyd med samarbeidet med…

Vi er svært fornøyd med samarbeidet med Coad. Salgstallene våre har økt med 259% etter vi startet samarbeidet. Coad er profesjonelle og yter langt bedre og tettere oppfølging enn det vi tidligere har opplevd med andre markedsføring selskaper. Den tette dialogen sikre at annonsene avspeiler vår verdier. Anbefales på det sterkeste.

14 de junio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.