Coco olive is een top bedrijf
Coco olive is een heel goed bedrijf. Ze hebben goede service en denken ook altijd met mij mee. Ik raad aan iedereen aan om bij hen te bestellen!
Coco Olive is gespecialiseerd in intieme verzorging op basis van kruiden. Het wordt ook wel V-steam, yoni steaming of vaginaal stomen genoemd. Coco Olive heeft hiervoor een speciaal ritueel ontwikkeld, namelijk The C-O Ritual! Voeg The C-O ritual toe aan jouw schoonheidsrituelen en ervaar een nieuwe manier van ontspannen. De pakketten van Coco Olive zijn ideaal om een complete stoomervaring thuis te creëren, maar ook om cadeau te doen. Zo zorg jij ervoor dat een kersverse mama of een bride-to-be zichzelf in de watten kan leggen. Wil je zelf in de watten gelegd worden? Dan kun je één van de C-O treatments boeken en komt een professional aan huis voor een heerlijke massage en yoni stoom behandeling! Coco Olive heeft het allemaal in huis.
Holanda
Ik kreeg de bestelling snel in huis, zag er verzorgd en mooi uit
Ik heb het besteld omdat ik zwanger ben en heel graag wilde stomen. Lees ik nu in de gebruiksaanwijzing dat het niet mag tijdens zwangerschap. Wou dat ik dat op de website had gelezen...
Het was heel makkelijk om iets te bestellen en de kruiden werkten goed en ruiken lekker
goede service en snel. Zelfs in de avond reageerde ze nog op whatsapp. erg fijn

Respuesta de Coco Olive