Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reservering goed en snel via de app kunnen regelen. Ook daar de openstaande bedragen snel en makkelijk kunnen betalen. Tijdens de reservering heel gemakkelijk foto's kunnen maken waardoor we toegang... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het installeren van de app zou simpeler kunnen (b.v. ingeven van datums) en inspectie van krasjes e.d. gaat bij een bemenste verhuurder makkelijker en sneller. Verder helemaal in order, alles werkt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor het eerst gebruikt gemaakt vd diensten van Cofleet en bestelbus gehuurd. Gemakkelijk proces in klantvriendelijke app. Alles gaat via de app, ook als je de auto op gaat halen. Foto's maken... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de camionetas

Escrito por la empresa

Bij CoFleet geloven we dat mobiliteit flexibel, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Wij bieden een innovatieve deelverhuurdienst voor bedrijfswagens die perfect aansluit bij de behoeften van zowel ondernemers als particulieren die af en toe een bedrijfswagen nodig hebben. Of je nu slechts een paar uur, dagen of weken per maand een bedrijfswagen nodig hebt, bij CoFleet ben je aan het juiste adres. Via onze gebruiksvriendelijke app kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig en snel een bedrijfswagen boeken, openen en verlengen – zonder gedoe en met volledige controle. Download de CoFleet app en ontdek hoe makkelijk huren nu is!

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goede eerste ervaring met Cofleet

Tijdens de reservering heel gemakkelijk foto's kunnen maken waardoor we toegang kregen tot het busje. Daarna deze goed kunnen gebruiken voor onze zaken. Aan het eind ook weer goed kunnen aftanken en via foto's weer het busje kunnen inleveren. Al met al een heel goede eerste ervaring dat zeker voor herhaling vatbaar is.

20 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Helemaal top.

Makkelijk om te boeken, op te halen en in te leveren. Alles via de app, lekker makkelijk.
Voertuig was schoon en rookvrij.
Volgende keer weer hoor.

28 de marzo de 2026

Fijn!

Fijn om op deze manier een wagen te kunnen huren. Behulpzame man aan de telefoon toen we wat vraagjes hadden, goed te bereiken. Heel fijn dat we een uitzondering hebben mogen maken in verband met de sneeuw.
Zeker voor herhaling vatbaar als we nog eens een bakwagen nodig hebben.

15 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beetje wennen dat alles via een app…

Beetje wennen dat alles via een app gaat. Maar eenmaal op weg, geen probleem. Nette bus en snelle ondersteuning van CoFleet toen ik, als digibeet, even de weg kwijt was in de app. Een aanrader als je voor een concurrerende prijs een busje nodig hebt.

27 de diciembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Dank voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent over het voertuig en onze ondersteuning. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot een volgende rit!

Top heel fijn en snel

Top heel fijn en snel! Zuinige auto ook!

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Dank voor de review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over het voertuig. Graag tot een volgende keer.

Ik zou om 22 uur de auto inleveren

Ik zou om 22 uur de auto inleveren, maar door brand bij de buren mochten wij ons huis niet in, dus we kunnen de bakwagen niet uitladen. Na 1 belletje werd zonder problemen de huurtijd verlengd tot 8 uur de volgende ochtend. We hebben uiteindelijk de bakwagen om 2 uur weer in kunnen leveren.

Perfecte service, absoluut een aanrader!

29 de noviembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Hartelijk dank voor de 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de aanbeveling en graag tot een volgende keer.

Eerste keer met cofleet

Ik kon de parkeerplaats niet op,vriendelijke medewerker aan de telefoon en goed advies wat te doen
Verder een super bus (9pers)

22 de noviembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat onze medewerker je goed heeft kunnen helpen en dat de bus naar wens was. Graag tot een volgende keer!

Heel makkelijk

Heel makkelijk om een bus last minute te huren . Alles via de app. Zelfs alleen op een zondag en niet perse t hele weekend . Je betaald per uur.
Mooie schone moderne bus .

16 de noviembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor deze mooie review en fijne woorden.

Goed om te horen dat het huren last-minute zo makkelijk ging en dat de app daarbij duidelijk was. Ook fijn dat de bus naar wens was.

We helpen je graag weer bij een volgende keer!

Uitstekende eerste ervaring

Voor het eerst gebruikt gemaakt vd diensten van Cofleet en bestelbus gehuurd.
Gemakkelijk proces in klantvriendelijke app.
Alles gaat via de app, ook als je de auto op gaat halen. Foto's maken die automatisch worden gepland. Bus opent dan vanzelf en sleutel zit in dashboard kastj. Bij inleveren omgekeerde proces. Na maken vd laatste foto en sluit deur vanzelf.
Prima ervaring waarbij als groot voordeel dat bus per uur te huren is. Prijstechnisch ook goed.

Komen zeker terug bij Cofleet

8 de noviembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor deze fantastische beoordeling en uitgebreide toelichting.

Mooi om te horen dat alles soepel verliep en dat de app duidelijk werkte bij het ophalen en inleveren van de bus.

We waarderen je vertrouwen en helpen graag weer bij een volgende keer!

Super handig en eenvoudig

Super handig en eenvoudig. En lekker lokaal!

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Cofleet

Dankjewel voor je mooie review! Super om te horen dat je onze service handig vindt. Tot de volgende keer!

Handige app

Handige app. Installeren en alles online regelen. Toen ik de bus op wilde halen, stond hij er niet. De huurders voor mij waren niet op tijd terug. Snel gebeld en alles top afgehandeld. Ik kon de bakwagen die er stond, mee nemen. Kan niet anders zeggen dan een top service. Als het nodig is, zal ik het zeker weer via deze weg doen.

25 de octubre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles soepel verliep met de app en dat we je snel konden helpen toen de bus er nog niet was. We doen ons best om altijd flexibel en servicegericht te zijn, dus het is top om terug te krijgen dat dit is gelukt. We zien je graag terug bij een volgende rit!

Topicstarter goed service

Topicstarter goed service

24 de octubre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel. Kon alleen niet zien hoeveel km ik had gereden.

21 de octubre de 2025

Respuesta de Cofleet

Bedankt voor je beoordeling!
Fijn om te horen dat alles makkelijk en snel verliep.
De gereden kilometers zijn normaal zichtbaar in de bevestigingsmails bij het ophalen en terugbrengen van het voertuig, en later ook op de factuur.
Mocht je de door ons geregistreerde kilometerstand zelf willen verifiëren, dan kun je deze altijd controleren door bij vertrek en terugkomst even de door het voertuig aangegeven kilometerstandstand te noteren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.